- 14 Şubat 2019
- 2.332
- 2.602
- 133
- 40
Canım bi kan versen bende gördüm silik çizgiyi inşallah gelmiştir bebişin canımYa yeni gebelik oluşuyor ki inşaallah öyledir sağlıkla gelsin yada hormonlarım iz normale dönmeye calisiyodur
Bende yanıyor gibiyim ayaklarım buz gibi oluyor amaBendede oluyo buz kesildim resmen midem de kötü canım rahmim hoh hoh hopluyo sanki deliyolar gibi
Amin canimSağol canım :) bakalım tekrarlayacağım testi varsa da yoksa da hayırlısı rabbimden
Benim adetim şuan 6gün gecikti , adet belirtim de yok normal de belim falan ağrır göğsüm hasaaslaşır adet olacağım zaman şuan öyle bişey yok ... aslında bugün kan vermek istiyordum ama gidemiyorum bugün yarına kaldı ... saat 2 gibi ovilasyon da yapcam erken gebelik belirtisi veriyor diyorlar ya yarın da kan veririmBat a ne kadar var canım adet belirtin falan var mı oluyo çünkü adet belirtisideaynenn canım kan ver netleştir bi an önce
Hayır olsun inşallah beliriti olsa keşkeYok hiç bişey yapmadım canım
Keşke canımHayır olsun inşallah beliriti olsa keşke
Daha önce yaptın mı 14. günde mesela ?Ovulasyon testim kızlar adetten sonra 18.günüm 30 günde bir döngüm Eki Görüntüle 2261171
Canım test yapsanaKızlar akşam Peteçeye silerken kahve gibi vardı şimdi iç çamaşırıma adet başlarken olur gibi gelmiş büyük ihtimalle 8den sonra oldu sabah eşimi işe gönderirken yoktu çünkü rahmimin oraya Ağrı’da yapıyor
İnşallah canım haber ver bizlerede inşallah değerlerin güzel çıkarBenim adetim şuan 6gün gecikti , adet belirtim de yok normal de belim falan ağrır göğsüm hasaaslaşır adet olacağım zaman şuan öyle bişey yok ... aslında bugün kan vermek istiyordum ama gidemiyorum bugün yarına kaldı ... saat 2 gibi ovilasyon da yapcam erken gebelik belirtisi veriyor diyorlar ya yarın da kan veririmİnaşşalah değerleri falan güzeldir inaşşalah vardır İsteyen herkese nasip olsun inaşşalah
Vereceğimİnşallah canım haber ver bizlerede inşallah değerlerin güzel çıkar
Canım yumurtlamanda geçmiş ama ara kanama olabilirmiki çünkü benimde geçen hafta 2 3 gün filan kahve gibi geldi sonra adet oldum ya inşallah senin yerleşmedirBu sadece Peçeteye gelen hali bide iç çamaşırıma da geliyor Eki Görüntüle 2261179
İnşallah canım ya keşke öyle olsaCanım yumurtlamanda geçmiş ama ara kanama olabilirmiki çünkü benimde geçen hafta 2 3 gün filan kahve gibi geldi sonra adet oldum ya inşallah senin yerleşmedir
Ovulasyon testleri sabah 10 akşam 8 arası net sonuç veriyo genelde sen yinede yapmaya devam et canım 19 20 21 de yapmadın galiba değerlendirdiysen güzelEki Görüntüle 2261181 Böyle arada yapmadım oldu
İlişki oldu canımOvulasyon testleri sabah 10 akşam 8 arası net sonuç veriyo genelde sen yinede yapmaya devam et canım 19 20 21 de yapmadın galiba değerlendirdiysen güzel
İnşallah canım benim güzel haberler alalımİnşallah canım ya keşke öyle olsa
Canım sen ne yaptın nasılsınAmin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?