Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kan verme şansın varmı canım kan versen belki değerin yükselmiştir geç döllenmedir

Benim tek taraflı kaşık ve bel ağrım oldu onun dışında çok su içme ve idrar sıkışması oldu canım. Amşn allah herkese nasip etsin inşallah sağlıkla tamamlarım bende

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Canım peki bu ovulasyon testlerinde kırmızıları gördüğünde hergün mü ilişki yaşadınız

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Canım peki bu ovulasyon testlerinde kırmızıları gördüğünde hergün mü ilişki yaşadınız

Eşimin sperm.sayisi ve sperm hareketleri de iyi olunca evet 6 gun boyunca her gun oldu

Insallah canim suan acildeyim ultrason ile karindan bakti kese gorunmedi. Persembe beta 1360 di dedim. O zaman gorunmesi lazimdi niye görünmüyor dedi. Tekrar bir kan bakalim oyle degerlendirelim dedi. Kan sonucu bekliyorum

Insallah canim suan acildeyim ultrason ile karindan bakti kese gorunmedi. Persembe beta 1360 di dedim. O zaman gorunmesi lazimdi niye görünmüyor dedi. Tekrar bir kan bakalim oyle degerlendirelim dedi. Kan sonucu bekliyorum
Allahım inşallah bişey olmaz canım inşallah güzel haberler alırsınız çok üzüldüm şu an

Hala geliyormu canım lekeler ya

Canım ne yaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…