- 14 Şubat 2019
- 2.332
- 2.602
- 133
- 40
İnşallah yerleşmedir canımBu sadece Peçeteye gelen hali bide iç çamaşırıma da geliyor Eki Görüntüle 2261179
Yokmu elinde gebelik testi canım yapsana onlaKızlar benim gibi olan var mı acaba yerleşme mi başka birşey mı çözemedim
Kuzum bilemedim ki inşallah yerleşmedir gelmiştir bebişin ama yerleşme olsa bile daha testte çıkarmı bence çıkmaz gibi geliyoKızlar benim gibi olan var mı acaba yerleşme mi başka birşey mı çözemedim
Testim yok canım elimde hiç daha 13 gün var adeteYokmu elinde gebelik testi canım yapsana onla
O zaman biraz daha bekle canım erken miş inşallah hayırlısı olsunTestim yok canım elimde hiç daha 13 gün var adete
İnşallah canım yaO zaman biraz daha bekle canım erken miş inşallah hayırlısı olsun
kan verme şansın varmı canım kan versen belki değerin yükselmiştir geç döllenmedirDoktora şimdi gidemem canımda 1 martta düşük yapmıştım zaten üstüne 48 gün sonra adet oldum geçen hafta Salı doktora gitmiştim rahim baya kalınlaşmis dedi 0.1 çıkmıştı bhcg ertesi günü leke geldi 2.günü regl oldum 4 gün sürdü bugunde kahve leke var sadece kendimi çok halsiz garip hissediyorum
Canım yerleşme bu kadar erken olmaz ki bence bir doktora görünİnşallah canım ya
Benimkisi de düştü canım 2 ye peki sen benim gibi yaşadıktan sonra ne zaman hamile kaldınEvet iki gün sonra bakıldı 2 küsüre düşmüştü ve o gün adet olmuştum
Canım ben hiç kullanmadım doktor da dedi de nasıl anlıcaz her gün mü test yapıcazTam 36 tane ovulasyon testim var kızlar Eki Görüntüle 2258811
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahSelam canlar. Bugünkü yasadiklarimi anlatayim size. Öyle farkli duygular icindeyim ki. 6 nisanda adet oldum ya da ben oyle sandim. Sadece 2.gun yogunluk geldi ama ilk 3 gun adet gibi de kırmızıydı aslinda. 4 ve 5 sadece kahve akinti geldi. Benim döngü 23 gunde oldugu icin 6.gunde basladim ovulasyon testine hep pik hep pik. 5 gun boyunca hep pik gördüm. Esimle de değerlendiriyoruz tabi pik gordukce. Bugun iliski sirasinda ilk kez canim yandi yumurtlamadandir belki dedim. Sonra aksam üstü kosuya ciktim. Kosu yaparken belime cok ağrı vurdu ve pesinden sanci girdi kasiğima. Ya dedim evde gebelik testi var. Yerlesme kanamasiydi o diye düşündüm ama kırmızı geldi dedim. Ya neyse test var bir yapayım kafamdan çıksın dedim. Eve gelince test yaptim. Anında beliren ikinci cizgi. Tek olarak attigim resim gebelik. Esimi kaldirdim hastaneye gittik beta 672 cikti. Tabi biz hala sevinemiyoruz. 161 i görüp kimyasal yaşadım daha önce. Doktor alttan bakti kese goremedi henüz. Iki gun sonra tekrar gidicem bakalim.
Insallah saglikla yükselir kalp atışlarını da duyariz. Çünkü su an tam anlamiyla sevinemiyorum bile. Ama ilk kimyasal genelikte 4+4 ken 161 di sonuc bugun yine 4+4 ve 672 hayirlisi rabbimden. Yumurtlamiyor muyum acaba derken simdi hamileyim. Hayirlisiyla rabbim hepimize güzel bir gebelik yasamayi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahCanım peki bu ovulasyon testlerinde kırmızıları gördüğünde hergün mü ilişki yaşadınız
Insallah canim suan acildeyim ultrason ile karindan bakti kese gorunmedi. Persembe beta 1360 di dedim. O zaman gorunmesi lazimdi niye görünmüyor dedi. Tekrar bir kan bakalim oyle degerlendirelim dedi. Kan sonucu bekliyorumRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahCanım peki bu ovulasyon testlerinde kırmızıları gördüğünde hergün mü ilişki yaşadınız
Allahım inşallah bişey olmaz canım inşallah güzel haberler alırsınız çok üzüldüm şu anInsallah canim suan acildeyim ultrason ile karindan bakti kese gorunmedi. Persembe beta 1360 di dedim. O zaman gorunmesi lazimdi niye görünmüyor dedi. Tekrar bir kan bakalim oyle degerlendirelim dedi. Kan sonucu bekliyorum
Hala geliyormu canım lekeler yaInsallah canim suan acildeyim ultrason ile karindan bakti kese gorunmedi. Persembe beta 1360 di dedim. O zaman gorunmesi lazimdi niye görünmüyor dedi. Tekrar bir kan bakalim oyle degerlendirelim dedi. Kan sonucu bekliyorum
Canım ne yaptınInsallah canim suan acildeyim ultrason ile karindan bakti kese gorunmedi. Persembe beta 1360 di dedim. O zaman gorunmesi lazimdi niye görünmüyor dedi. Tekrar bir kan bakalim oyle degerlendirelim dedi. Kan sonucu bekliyorum
Rabbim sağlıklısını nasip etsin inşallah canımBenimkisi de düştü canım 2 ye peki sen benim gibi yaşadıktan sonra ne zaman hamile kaldın
Beta 806 ya dusmus sagliksiz gebelik düşük gerçekleşiyor dedi. 2 3 gun sonra tekrar test yaptir dedi.Canım ne yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?