Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Beta 806 ya dusmus sagliksiz gebelik düşük gerçekleşiyor dedi. 2 3 gun sonra tekrar test yaptir dedi.
Hadi ya ciddi misin anlayabiliyorum seni canım bende geçtiğimiz günlerde gebeydim doktor hamilesin dedi sonra lekelenmem oldu doktora gittim tam oluşacakken düşürmüşün dedi bide herkese duyurup da sonra değişmişim demek o insanı mahvediyo gerçekten çok üzüldüm allahım kimseyi hayal kırıklığına uğratmasın

Benim ikinci kere aynı sey oluyor. Içimde kıyamet kopuyor suan

Bu ayda bişey var bence etrafımda ki kişilerden aynı benim de senin gibi olanlar çok gerçekten bak

Benim ikinci kere aynı sey oluyor. Içimde kıyamet kopuyor suan
İnanamıyorum ya aynısını bende yaşadım tıp fakültesine gittim lekelenme normal dedi hatta kırmızı kanama geldi onuda söyledim anlam veremedi progestan kullanıyordum onuda kullanma biz önermiyoruz zaten kanamada görünmüyor lekelenme normal dedi hani çok ta ileriki zamanda olmadı 6+1 de başladı 7+6’da bitti

Biri kimyasaldi 161 oldu en yuksek sonra düştü. Bu ilk anda ikiye katladi somra dustu. Bu degere kimyasal diyemeyiz dedi doktor. Sağlıksız dedi. 3 gun sonra olctur dusmeye devam etmezse alttan muayene ile bakilsin dis gebelik olmasin dedi. Ikinci kere yine ayni seyler

Allah yardımcın olsun 1000 üzerine çıktıysa dış gebelik değil demişlerdi bana ama ne diceğiimi bilemedim de Allah sabır versin

Benimde kahve akıntı geçti kızlar
Bebek için uğraşırken umutlu şekilde gitmiştim doktora var diye olmadığını öğrenmiştim iyiki olmadı bu ay okadar çok düşük yapan var ki olupta düşmesi daha kötü olmamasından demişti ondan aylar sonra hamile kaldım fakat kürtaj olmak zorunda kaldım hayırlısı her ay her gün yeni bir Umut hepimize

Degerim persembe gunu 1360 di 4 gun sonra iki kart artmasi hesabi 5000 falan olmasi lazimdi 806 cikti. Kese de görünmedi. Sağlıksız gebelik düşüyor dedi doktor.
Canım çok geçmiş olsun gerçekten çok zor Bi durum inşallah en kısa zaman da rabbim sağlıklı bi melek nasip eder sana ve tüm isteyenlere kendini bırakma demesi kolay biliyorum ben 10 yıl önce zorla 2 aylık bebeğimi aldırdım istemedi yalan söyledim yalvardım olmadı ve hala içimde sızısı seni çok iyi anlıyorum bol bol dua et rabbim özlediği kuluna dert verirmiş sesini duymak için herşeyimiz imtihan unutma canm tevekkül et

Kan uyusmazligi vardi cok saolun bebek alindi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…