Leke azaldi ama dusen düşmüş canim bugun 5000 lerde deger beklerken 806 cikti.Hala geliyormu canım lekeler ya
Nasıl yani o nasıl oluyorLeke azaldi ama dusen düşmüş canim bugun 5000 lerde deger beklerken 806 cikti.
Hadi ya çok üzüldümBeta 806 ya dusmus sagliksiz gebelik düşük gerçekleşiyor dedi. 2 3 gun sonra tekrar test yaptir dedi.
Hadi ya ciddi misin anlayabiliyorum seni canım bende geçtiğimiz günlerde gebeydim doktor hamilesin dedi sonra lekelenmem oldu doktora gittim tam oluşacakken düşürmüşün dedi bide herkese duyurup da sonra değişmişim demek o insanı mahvediyoBeta 806 ya dusmus sagliksiz gebelik düşük gerçekleşiyor dedi. 2 3 gun sonra tekrar test yaptir dedi.
Cuma gunu fakultede randevum var oraya giderim. Testleri hep ayni hastanede yaptim canim baska yerde yaptirsam ne değişecek.Hadi ya çok üzüldümNe yapacaksın peki başka bir yere daha git istersen ya
Benim ikinci kere aynı sey oluyor. Içimde kıyamet kopuyor suanHadi ya ciddi misin anlayabiliyorum seni canım bende geçtiğimiz günlerde gebeydim doktor hamilesin dedi sonra lekelenmem oldu doktora gittim tam oluşacakken düşürmüşün dedi bide herkese duyurup da sonra değişmişim demek o insanı mahvediyogerçekten çok üzüldüm allahım kimseyi hayal kırıklığına uğratmasın
Degerim persembe gunu 1360 di 4 gun sonra iki kart artmasi hesabi 5000 falan olmasi lazimdi 806 cikti. Kese de görünmedi. Sağlıksız gebelik düşüyor dedi doktor.Nasıl yani o nasıl oluyor
İşte ne bileyim canım yaCuma gunu fakultede randevum var oraya giderim. Testleri hep ayni hastanede yaptim canim baska yerde yaptirsam ne değişecek.
İnan elden hiç birşey gelmiyo çok zor bi durumİşte ne bileyim canım yaBilemiyorum ki bu durum da ne yapılır
Canım çok üzüldüm geçmiş olsunDegerim persembe gunu 1360 di 4 gun sonra iki kart artmasi hesabi 5000 falan olmasi lazimdi 806 cikti. Kese de görünmedi. Sağlıksız gebelik düşüyor dedi doktor.
Doğrudur canım rabbim sağlıklısını hayırlısını nasip etsin bir an önce İnşallah çünkü zor çok zor yaİnan elden hiç birşey gelmiyo çok zor bi durum
İnanamıyorum ya aynısını bende yaşadım tıp fakültesine gittim lekelenme normal dedi hatta kırmızı kanama geldi onuda söyledim anlam veremedi progestan kullanıyordum onuda kullanma biz önermiyoruz zaten kanamada görünmüyor lekelenme normal dedi hani çok ta ileriki zamanda olmadı 6+1 de başladı 7+6’da bittiBenim ikinci kere aynı sey oluyor. Içimde kıyamet kopuyor suan
Biri kimyasaldi 161 oldu en yuksek sonra düştü. Bu ilk anda ikiye katladi somra dustu. Bu degere kimyasal diyemeyiz dedi doktor. Sağlıksız dedi. 3 gun sonra olctur dusmeye devam etmezse alttan muayene ile bakilsin dis gebelik olmasin dedi. Ikinci kere yine ayni seylerİnanamıyorum ya aynısını bende yaşadım tıp fakültesine gittim lekelenme normal dedi hatta kırmızı kanama geldi onuda söyledim anlam veremedi progestan kullanıyordum onuda kullanma biz önermiyoruz zaten kanamada görünmüyor lekelenme normal dedi hani çok ta ileriki zamanda olmadı 6+1 de başladı 7+6’da bitti
Allah yardımcın olsun 1000 üzerine çıktıysa dış gebelik değil demişlerdi bana ama ne diceğiimi bilemedim de Allah sabır versinBiri kimyasaldi 161 oldu en yuksek sonra düştü. Bu ilk anda ikiye katladi somra dustu. Bu degere kimyasal diyemeyiz dedi doktor. Sağlıksız dedi. 3 gun sonra olctur dusmeye devam etmezse alttan muayene ile bakilsin dis gebelik olmasin dedi. Ikinci kere yine ayni seyler
Amin canimAllah yardımcın olsun 1000 üzerine çıktıysa dış gebelik değil demişlerdi bana ama ne diceğiimi bilemedim de Allah sabır versin
Canım çok geçmiş olsun gerçekten çok zor Bi durum inşallah en kısa zaman da rabbim sağlıklı bi melek nasip eder sana ve tüm isteyenlere kendini bırakma demesi kolay biliyorum ben 10 yıl önce zorla 2 aylık bebeğimi aldırdım istemedi yalan söyledim yalvardım olmadı ve hala içimde sızısı seni çok iyi anlıyorum bol bol dua et rabbim özlediği kuluna dert verirmiş sesini duymak için herşeyimiz imtihan unutma canm tevekkül etDegerim persembe gunu 1360 di 4 gun sonra iki kart artmasi hesabi 5000 falan olmasi lazimdi 806 cikti. Kese de görünmedi. Sağlıksız gebelik düşüyor dedi doktor.
Kan uyusmazligi vardi cok saolun bebek alindiKan uyuşmazlığı varmiydi? Amniyosentez yapildi mi? Su toplanmasinin iki türü var birisi kan verilip düzeltilen digerinin tedavisi olmayan. Testlerin sonucuna göre su toplanmasinin türü sebebi bulunmali.. umarim tedavi olursunuz gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?