Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Olabiliyo canim ben ilk gebeligimde surekli test yapiyodum kan veriyodum ama cikmiyodu hamile oldugumu ogrenmistim insallah vardir ama benim bebegimin kalbi durmustu simfi yine hamileyim

Kizlar bobreklerden ameliyat oldum evlenmeden once dikislerim kasiklarda ve normal dogum yapsam acilma olur mu
Ameliyatin ustunden en az 2 sene geçmiş olmasi gerekir canim. Böbrek ameliyati icin doktoruna danış ne kadar kasikta normal dogumda riski ne olur sor.

Kızlar benim kahve akıntı adete döndü belimde Ağrı var anlayamadım bir ayda iki adet neden oldu doktoruma sordum kendi haline bırak Mayıs başı gel dedi

Nasıl ya çok üzüldüm canım rabbim sağlıklısını versin

Kızlar benim kahve akıntı adete döndü belimde Ağrı var anlayamadım bir ayda iki adet neden oldu doktoruma sordum kendi haline bırak Mayıs başı gel dedi
AA valla canım bu ay benimde öyle oldu İnan artık şaşırıyorum bende vücuduma Benim sanırım progestandan oldu

Olabiliyo canim ben ilk gebeligimde surekli test yapiyodum kan veriyodum ama cikmiyodu hamile oldugumu ogrenmistim insallah vardir ama benim bebegimin kalbi durmustu simfi yine hamileyim
Yok canım 6. Gün doktora gittim kist varmış ama ertesi gün oldum inşallah atmışımdır. Hayırlı olsun sağ salim dünyaya gelsin inşallah

Bende ilk defa bir ayda iki adet görüyorum ben iki aydır hiç ilaç kullanmıyorum
Canım arada bir olabiliyor oda ara kanama ama az oluyor o normal adetten benim ilk evlendiğimde olmuştu ama doktorum ara kanama normal demişti yumurtlama döneminde ama bu ayda 22 günde bir adet oldum rabbim artık sağlıklısını nasip etsin hepimize

Kızlar sizce koyulaşma varmi

Eklentiler

• Screenshots_2019-04-23-15-19-21.webp
    72,3 KB · Görüntüleme: 56
  • 15560228788462139577204.webp
    20 KB · Görüntüleme: 66
Nasıl ya çok üzüldüm canım rabbim sağlıklısını versin
Ben ikinci evliliğini yaptım canm şuan 6 haftalık hamileyim ilk evliliğinden 13 yaşında Bi kızım var çok şükür kızım 8 aylıkken tekrar hamile kalmışım süt korumamış beni cahildim bişey bilmiyordum o zaman kaynana eş istemedi zorla aldırdılar üstüne de çok şey eklendi boşandım tekrar evlendim amin canm sağol isteyen herkese nasip etsin rabbim

Olsun canım herşey biz insanlar için bu yaşadıklarımızda bi sınav rabbim elbet mükafandırıcaktırda rabbim kızına ve şimdiki bebişine sağlık versin inşallah Valla bazen öyle şeyler oluyorki insan şaşırıyor ne yapacağını bende ilk evlendğimde kontrol amaçlı doktora gitmiştim bana sağ yumurtalığın yok alınmış olabilir dedi yada bağırsakların arkasında ben göremiyorum dedi ve 2 kere de muayene etti 1 sene içinde çocuğun olsun yoksa olmaz çok zor olur dedi korunma hiç dedi tabi ben yıprandım çok üzüldüm ağladım başka bir doktor buldu eşim daha sonra ve ona gittim hala daha devam ediyorum ve kadın bana her muayenemde söylüyor ben görüyorum nasıl göremediler diye yani demem o ki küçük veya büyük üzüntüler yaşıyoruz ama bi yerdende mükafatlandırılıcaz ben buna inanıyorum

Aynen canm imtihan dünyasındayız amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…