Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba ben bu ay süt maydanoz buharını denedim. Nisanın 8 inde başladım yapmaya 12 sine kadar her akşam yaptım. Yumurtlamam nisanın 14ünde olması lazımdı ama 10 unda çatlama belirtisi olarak şeffaf yumurta akı gibi akıntım başladı ve sol kasığımda 1 gün boyunca ağrı oldu. Ben buharı yaptığım her günü değerlendirdim ama tam olarak hangi gün çatladı bilmiyorum. Şuan adet takvimime göre 28 nisan adet olmam gerek ama erken çatladıysa yarın olmam gerek. Eğer hamile kaldıysam idrar testi yapsam çıkarmı yoksa çokmu erken bekleyeyimmi

Kizlar merhaba ben gecen senenin sonlarina dogru kurtaj olmak zorunda kaldim gebelik duzgun ilerlemedigi icin.
Bekleme suresi ocak ayinda sona erdi. Ben hazir hissetmedigim icin yeni bu ay denemelere basladik...
Normalde yarin regl olmam gerek. Adet olcakmisim hissi var ama gebeligimde de vardi o his. Bir de ek olarak deli gibi belim agriyo.

Canım istersen bekle biraz daha inşallah hayırlısı olsun gelmiştir bebeğin

Canım geçmiş olsun önceki gebeliğin için bel ağrısı adettede olabiliyor ama senin eğer çok bel ağrın olmuyorsa istersen test yap hayırlısı olsun

Hayırlı olsun canım. Kaç gün geçti günün . 1 defa mı yaptın beta yı.

Oh oh maşallah değerin gayet güzel canım hiiiç sıkıntı yapma kendine, Allah’ın izniyle sağlıkla katlanarak artar değerin yumurtlama tarihin ne zamandı biliyor musun, Takip etmiş miydin? Yoksa tahmini mi?

6 gün geçti bugün 7.gündü .. evet ilk beta
Canım 7 güne ziyade bana az gibi geldi . Zaten şuan kese gözükmez bence erken gitme derim bu sefer gozukmedi diye stres yapacak sin. 2 güne bir tekrarla canım 2 katına çıkar sa sağlıklı gebelik demektir . Sana kim dedi gel ultrosonla bakalım diye . Değer e göre gözükmesi imkansiz çünkü kesenin o yüzden dedim canım. Benimde adet günü 153 çıkmıştı 2 gün sonra 353,1 çıktı doktorumu aradım şuan gözükmez kese 7 gün sonra gel dedi o zaman gittim gördük deseyi karından 5+4 demişti kese boyutuna göre .

Ayy çok şükür darısı sana Tahmini 6-9 Nisan arası diye tahmin ediyorum ovilasyon yapmıştım yine o aralar da olması gerek

neye göre gel dedi bende anlamadım haftaya gitmeyi düşündüm bende , ama Cuma günü yine kan vereceğim

Arkadaşlar bu kuruma çizgisi mi

Eklentiler

• IMG_1103.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_1105.webp
    12 KB · Görüntüleme: 55
neye göre gel dedi bende anlamadım haftaya gitmeyi düşündüm bende , ama Cuma günü yine kan vereceğim
Cuma sabah ver ama canım .. stres yapma kuzum. Bence saçma bir yaklaşım gel bakalım diyor sonra kese olmayınca aaa kese yok 1 hafta sonra gel diyeçek o gün gideceksin bebek yok kalp atışı yok bu seferde boş gebelik olabilir 10 gün sonra gel diyecek boşu boşuna stres bence en güzeli sen cuma testini yaptır 2 katına çıkar sa 5 gün en az bekle değer biraz daha yukselsin o zman gidince kese garanti olur. Hee folik asit kullanmiyorsan git yazsın doktorun birde leke veya kanaman olursada git fitil verir canım ama bunlar yoksa bence en güzeli içini ferah tutup dua edip beklemek. Benim doktorum bana direk tekrarla dedi tekrarladım süper sağlıklı gebelik dedi ne zaman geleyim dedim 7 gün sonra dedi gittim karından göründü kese hemde cihazı değdirir degdirmez sonra cuma gel kalp atışlarını dinleyelim dedi yani 9 gün beklemek zorundaydim daha erken gelsem dedim hayır duyamayız çok erken dedi tamam dedim işte bu cuma gidicem allah izin verirse. inşllah sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağımiza alırız . Burdaki kardeşlerimede hep dua ediyorum bilen biliyor zaten hep dilimdesiniz inanın.

Evet 6 gün gecikti ve ben 4 gün boyunca her gün yaptım hem gebelik hem de ovilasyon testi yaptım .. koyulaşma var mı görmek için
Adet tarihinden once yapmıs mıydın benım bat 25nısan sabah yaptım gölge bile cıkmadı da umudumu kaybetmeli mıyım umut hala var mı cok strese girdim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…