Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canım aynen senşn gibi düşündüm bende Cuma gidip kan vereceğim değerlere göre zaten diğer hafta da gider görünürüm diye düşündüm .. ilk gebeliğim zaten tecrübesizim. Bende herkese çok dua ediyorum , ben zaten Doğu da köy öğretmeniyim istesem de öyle gidemem inşallah değerleri artar

Canım gözün aydın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin gecikmen kaç gündü

Ayyy çok şanslısın oda şöyle . En azından biz gibi evde zaman geçmiyor demezsin dersti evdi derken geçer gider zaman birde bakmışsın kalp atışlarını duymuşsun.

Ayy çok şükür darısı sana Tahmini 6-9 Nisan arası diye tahmin ediyorum ovilasyon yapmıştım yine o aralar da olması gerek
Canım 6 gün geçmiş olmuyor ki o zaman, 6nisan yumurtlama dersek bugün yumurtlamadan sonraki 17.gün yani 3gün geçmiş oluyor. Yok 9 Niran yumurtlama dersek o zaman da bugün 14.gün yani adet günü oluyor. Her iki ihtimalde de değerin gününe göre iyi

Ama kese için vajinalden rahatsız olmam dersen Pazartesi’den önce, karından baksın dersen de haftaya Cuma’dan önce gitme Perşembe ya da Cuma betayı tekrarlarsan da için biraz rahatlamış olur. Stres yapma, ağır kaldırma, yükseğe uzanma İyice yerleşsin inşallah yerine mercimek

Yaaa ben de öğretmenim sanırım sınıf öğretmenisin sen de Hayırlısı oldun inşallah

Aynen ama biz 30 martta itibaren deniyoruz artık ne zaman ne oldu bilmiyorum

Benimde adetime 4 gün var çok belirtim var ama bu akşam test yaptım negatifti
Akşam yapma testi gündüz ilk idrarınla yapıcaksın !!! Ben de bekliyorum benim adetime daha 10-11 gün var beklemek zor hiçbi belirtim yok artık çok üzülüyorum bu duruma

Kızlar Günaydın,
Ka aydır ilk defa böyle bir şey yaşıyoum. Daha önceden yaşamış olan varsa fikir verebilir mi? Bu ay yumurtlama günlerimi ovulasyon testi ile öğrenip değerlendirdik.ayın 18inde pik yaptı. sdetimin 15.günü yani 4 nisan da adet oldum 30 günde yada 31 günde adet oluyorum ama 1 haftadır bel ağrım kasık ağrım bacağıma vuran bir ağrım var. Bu durumda olan yaşayan varsa yardımcı olabilir mi?

Merhaba arkadaşlar herkese hayırlı günler ovülasyon akıntısı olduğunda kesin yumurtlama oluyor mu benim bu ay geç oldu baya acaba yanlış bir belirti mi diye aklıma takıldı evde de test yoktu yapmamıştım test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…