Canım aynen senşn gibi düşündüm bende Cuma gidip kan vereceğim değerlere göre zaten diğer hafta da gider görünürüm diye düşündüm .. ilk gebeliğim zaten tecrübesizim. Bende herkese çok dua ediyorum , ben zaten Doğu da köy öğretmeniyim istesem de öyle gidememCuma sabah ver ama canım .. stres yapma kuzum. Bence saçma bir yaklaşım gel bakalım diyor sonra kese olmayınca aaa kese yok 1 hafta sonra gel diyeçek o gün gideceksin bebek yok kalp atışı yok bu seferde boş gebelik olabilir 10 gün sonra gel diyecek boşu boşuna stres bence en güzeli sen cuma testini yaptır 2 katına çıkar sa 5 gün en az bekle değer biraz daha yukselsin o zman gidince kese garanti olur. Hee folik asit kullanmiyorsan git yazsın doktorun birde leke veya kanaman olursada git fitil verir canım ama bunlar yoksa bence en güzeli içini ferah tutup dua edip beklemek. Benim doktorum bana direk tekrarla dedi tekrarladım süper sağlıklı gebelik dedi ne zaman geleyim dedim 7 gün sonra dedi gittim karından göründü kese hemde cihazı değdirir degdirmez sonra cuma gel kalp atışlarını dinleyelim dedi yani 9 gün beklemek zorundaydim daha erken gelsem dedim hayır duyamayız çok erken dedi tamam dedim işte bu cuma gidicem allah izin verirse.inşllah sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağımiza alırız . Burdaki kardeşlerimede hep dua ediyorum bilen biliyor zaten hep dilimdesiniz inanın.
Canım gözün aydın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin gecikmen kaç gündüKızlar kan verdim çok şükürRabbim sizlere de nasip etsin pozitif kelimesi hiç bu kadar anlamlı olmamıştı @mrssoydas canım değerim 204.9 çıktı bir kaç güne ultrasonda bakalım dedi 204 iyi mi sence ?
Yok adet tarihimi 2 gün geçince yaptım benAdet tarihinden once yapmıs mıydın benım bat 25nısan sabah yaptım gölge bile cıkmadı da umudumu kaybetmeli mıyım umut hala var mı cok strese girdim :))
Dört gün var o yüzden emin olamadım erken mi yapıyorum acaba.Ben cok hafıf bır cızgi görüyorum canım ama kuruma mı bilemedim daha ıyı bilenler yazar ınsallah. Adet gunun yakın mi?
AminnCanım gözün aydın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin gecikmen kaç gündü
Amin canım inşallahAminnAllahım herkese nasip etsin Tamamına erdirsin 6 gündü canım
Ayyy çok şanslısın oda şöyle . En azından biz gibi evde zaman geçmiyor demezsin dersti evdi derken geçer gider zaman birde bakmışsın kalp atışlarını duymuşsun.Canım aynen senşn gibi düşündüm bende Cuma gidip kan vereceğim değerlere göre zaten diğer hafta da gider görünürüm diye düşündüm .. ilk gebeliğim zaten tecrübesizim. Bende herkese çok dua ediyorum , ben zaten Doğu da köy öğretmeniyim istesem de öyle gidememinşallah değerleri artar
Aynen orası öyle tabiAyyy çok şanslısın oda şöyle . En azından biz gibi evde zaman geçmiyor demezsin dersti evdi derken geçer gider zaman birde bakmışsın kalp atışlarını duymuşsun.
Canım 6 gün geçmiş olmuyor ki o zaman, 6nisan yumurtlama dersek bugün yumurtlamadan sonraki 17.gün yani 3gün geçmiş oluyor. Yok 9 Niran yumurtlama dersek o zaman da bugün 14.gün yani adet günü oluyor. Her iki ihtimalde de değerin gününe göre iyiAyy çok şükür darısı sanaTahmini 6-9 Nisan arası diye tahmin ediyorum ovilasyon yapmıştım yine o aralar da olması gerek
Yaaa ben de öğretmenimCanım aynen senşn gibi düşündüm bende Cuma gidip kan vereceğim değerlere göre zaten diğer hafta da gider görünürüm diye düşündüm .. ilk gebeliğim zaten tecrübesizim. Bende herkese çok dua ediyorum , ben zaten Doğu da köy öğretmeniyim istesem de öyle gidememinşallah değerleri artar
Tesekkur ederim Allah razı olsunYok adet tarihimi 2 gün geçince yaptım bendayandım bekledim ... bence umudunu kaybetme rabbim isteyen Herkese versin yaa
Erken olmjs canım ya ben ıki gun kala yaptım cıkmadı valla daha da yapmamDört gün var o yüzden emin olamadım erken mi yapıyorum acaba.
Evet bende sınıf öğretmeniyimYaaa ben de öğretmenimsanırım sınıf öğretmenisin sen de ☺ Hayırlısı oldun inşallah
Aynen ama biz 30 martta itibaren deniyoruzCanım 6 gün geçmiş olmuyor ki o zaman, 6nisan yumurtlama dersek bugün yumurtlamadan sonraki 17.gün yani 3gün geçmiş oluyor. Yok 9 Niran yumurtlama dersek o zaman da bugün 14.gün yani adet günü oluyor. Her iki ihtimalde de değerin gününe göre iyi
Ama kese için vajinalden rahatsız olmam dersen Pazartesi’den önce, karından baksın dersen de haftaya Cuma’dan önce gitme ☺ Perşembe ya da Cuma betayı tekrarlarsan da için biraz rahatlamış olur. Stres yapma, ağır kaldırma, yükseğe uzanma ☺☺ İyice yerleşsin inşallah yerine mercimek
Ya ben o kadar unutkanım kı daha az önce makineyi boşaltırken tırmanıyorum neredeyse dolabaAynen ama biz 30 martta itibaren deniyoruzartık ne zaman ne oldu bilmiyorum
Akşam yapma testi gündüz ilk idrarınla yapıcaksın !!! Ben de bekliyorum benim adetime daha 10-11 gün var beklemek zor hiçbi belirtim yok artık çok üzülüyorum bu durumaBenimde adetime 4 gün var çok belirtim var ama bu akşam test yaptım negatifti
Leke azaldi ama dusen düşmüş canim bugun 5000 lerde deger beklerken 806 cikti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?