Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ben ben :)

Merhaba benim belirtileri yazayım belki birine yardımcı olur..ilk olarak acayip bir susuzluğm oldu gece bile şişeyle uyudum sürekli uyanıp uyanıp su içtim..günlük akşama doğru başlayan hafif baş ağrılarım oldu ve acayip bir koku hassasiyetim vardı..

Günün ne zaman ve kaç güne bir oluyosun

Kızlar selam bat 29 nisan ovülasyon testim aşağıdaki şekilde . Yumurtladıgım tarih de 15 i . Ne dersiniz gebelik var mıdır ? Kasıklarım cok ağeıyo sürekli adet olucakmısım gibi ama daha 4 gün var .

Eklentiler

• 6ABAB77E-5DA5-480D-A9B9-6F6E77DE304A.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 41
Günün ne zaman ve kaç güne bir oluyosun
30 günde oluyorum bat 3 mayıs yumurtlamam göre olursa eğer. Daha 10 gün var:/ ama belim çok ağrıyor normalde adete en fazla 5 gün kala olurdu ağrım birde sağ kasığım da çok ağrı var daha öncede dış gebelik geçirdim korkuyorum o yüzden inşallah hayırlısını nasip eder Rabbim

Hamilesin canım çünkü ben 4 gün kala yani dün akşam yaptım tertemiz negatif çıktı bana

Çok varmış daha ama bel ağrısı devam ederse bu kadar şiddetli vardır mutlaka bişeyler benimki feci şekilde ağrıyordu 10 gün yattım ben o kadar düşün kasık ağrısı da eşlik etmişti 9 gün öncesinden başlamıştı şunu sorim bel ağrın yenimi başladı korkma bence gününden öncede test yapma bekle ben yapıp hayal kırıklığına uğramıştım

Bununla emin olmazsın canım ki şu an negatif zaten. Lh hormonu vücutta zaten bulunan bir hormon. Gebelikten kesin olarak bahsedilmesi için söylenen lh testinin ya ikisi de eşit koyulukta pozitif ya da t’nin daha koyu pik olması gerektiği. Ama yapmaya devam et, koyulaşırsa ihtimal olabilir. Hayırlısı olsun umarım koyulaşır

Haklısınız ama bir kaç gündür yapıyorum koyulaşıyor gibi gördüm. Gebelik testleri de bir kaç saat sonradan pozitif oldu onlara güvenmiyorum o yüzden ve cok erken yapmıştım. Gecikene kadar yapmayacagım bir daha

Benimde feci bir şekilde ağrıyor yani normalde adet olacağım yada olduğum gün ağrır bu şekilde ve sanki tam kuyruk sokumumun oralarda belime doğru sımsıcak ateş gibi. Pazartesi gününden beri var 11 gün kala falan başladı yani.yok test falan yapmam iyice geçmeden dediğin gibi hayal kırıklığı yaşamak istemem beklerim.

Hayırlısı olsun sabır gerektiren bir süreç maalesef..

Kızlat merhaba regliye son 5 fakat 2 akşam önce dişim yüzünden acillik oldum antibiyotik verdi ağrın oldukça iç dedi içiyorum mecbur çok ağrım var çünkü hergünde 1 iğne vurluyorum 2 tane kaldı.. sizce gebelik varsa bi sıkıntı olur mu ...

Önce test yaptırsaydın keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…