Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Arkadaşlar iyi akşamlar uzun süredir takip ediyorum bu topiği. Sadece bu ay hiç bakmıcam artık belşrtiymiş yumurtlama günymüş falan hiç bişe okumıcam günlere dikkat etmicem dedim telefonumdan regl uygulamasını falan sildim. Sadece son adet tarihime göre hafta sonu adet günümü bi hesapladım genelde düzenli 25 26 gündür adet döndüm 25 günde olcaksa 22 nisan pazartesi 26 günde olcaksam 23 nisan salı olmam gerkti bugün çarşamba halen regl olmadım ama 3 4 gündür regl belirtilerim var hissediyorum kasıklarım belim falan aha yani şimdi adet olcam diye bekleyip duruyorum kendimide gebeliğe karşı frenlemeye çalışıyorum. Ama dayanamadım az önce test aldım yaptım yoksada kafamdan siliyim adet olcam diyim varsa da ona göre hani hareketlerime yememe içmeme dikkat ederim dedim. Çıkan sonucu bırakıyorum buraya. (Daha önce bir gün arayla 2 testimde silik çizgi vardı ama kan vermiştim ertesi gün gebelik yoktu o yüzden teste çokda umut baglamak istemiyorum ama bilemedim )

Kızlar merhaba bi konu danısacagım benim adetime 8 gün kaldı ve 2 gündür lekelenme seklinde akıntı oldu ve kesildi normal beyaz akıntı oldu suan sorum su böyle yerleşme kanaması olur mu ve bugün gün içinde test yaptm idrar testi negatif çıktı acaba yerleşme kanaması mıydı bu ve testi Reglle yakın tekrarlamalı mıyım 8 gün öncesi erken mi bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan bilgi istiyorum

yerleşme ya genelde çok açık pembe yada koyu kahve şeklinde oluyo diyorlar bilemiyorum Adetin düzenli mi kaç günde bir adet oluyorsun sanki seninle aynı tarihler için beklicez benim son adet 5 nisandı 26-27 günde felan oluyorum

Kızlat merhaba regliye son 4fakat 2 akşam önce dişim yüzünden acillik oldum antibiyotik verdi ağrın oldukça iç dedi içiyorum mecbur çok ağrım var çünkü hergünde 1 iğne vurluyorum 2 tane kaldı.. sizce gebelik varsa bi sıkıntı olur mu ...
Sağ göğsüm şiş, karnımda 2 beyaz leke var sarı beyaz akıntılarım vardı durduu şimdi bilmiyoruö neler oluyor .. yardımcı olur musunuz

Canım benim bat 2 mayıs 28 günde adet oluyorum ama hiç daha önce böyle lekelenme yasamamıstım bundan önceki aylarda

Kizlar ben Hamileyim. Bu ay ogrendim adetime 4 gun kala. 21 i adet gunumdu. Fazla uykum geliyordu halsizdim ve cok usuyordum. Test yaptim pozitif cikti tam 5 tane yaptim.sonuncuyuda bugun yaptim. ALLAH hepinize versin inshallah

Eklentiler

• 20190424_204812.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar benim bu ay regli oldum fakat tam anlamıyla olmadan önce 2 gün açık kahve geldi ve bitti normalde 4 gün olurum ama şimdide 2 gündür yine kahve geliyo oda sildiğimde anlam veremedim bu ay kendime neden böyle olduki daha önce başına böyle bir durum gelen varmı ?

Kizlar ben Hamileyim. Bu ay ogrendim adetime 4 gun kala. 21 i adet gunumdu. Fazla uykum geliyordu halsizdim ve cok usuyordum. Test yaptim pozitif cikti tam 5 tane yaptim.sonuncuyuda bugun yaptim. ALLAH hepinize versin inshallah
Hayırlısı olsun canım rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin kan testide yaptırdınmı

Hayırlısı olsun canım kan ver bencede netleşir hemen çıktıysa bu çizgi umarım bebişin gelmiştir bizleride haberdar et
Çok sağol canım. Şimdi dönüyoruz acilden 41.9 çıktı sonuc gebelik var ama yeni cuma günü kadın doğuma git dedi doktor. Darısı isteyenler için olsun inşaallah ❤ Biliyorum çok zor kafaya takmamak ama inanın kafama takmadığım yumurtlama günü takip etmeden şu gün mü bugün mü ilişkiye gircez diye düşünmeden geçirdiğim ilk ayımda öğrendim ❤

Oh ne güzel canım rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin İnan takmayalım diyoruz olmuyor herşeyin hayırlısı sağlıklısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…