- 13 Ekim 2016
- 165
- 128
- 103
- 30
Cok tesekkur ederim canim benim inshallah seninde olur Allahim sanada nasip etsin. Tum isteyenlere) ultrasonda gordugum icin kan testini yaptirtmadim daha ) 15 mayista doktora gidcem bakalim ne diyecek)Hayırlısı olsun canım rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin kan testide yaptırdınmı
Kahverengi leke eger siyah deyilse yerlesme kanamasi ola bilir. Bence 1 test yap.Kızlar benim bu ay regli oldum fakat tam anlamıyla olmadan önce 2 gün açık kahve geldi ve bitti normalde 4 gün olurum ama şimdide 2 gündür yine kahve geliyo oda sildiğimde anlam veremedim bu ay kendime neden böyle olduki daha önce başına böyle bir durum gelen varmı ?
Evet kesinlikle öyle ya kendimden biliyorum günüm gelmeden kaç tane test yaptım 8 aydır ben biliyorum hayal kırıklıklarım ağlamalarım üzülmelerim eşimide üzmelerim öyle günler daha da zorlaştırıyormus buna inandımOh ne güzel canım rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin İnan takmayalım diyoruz olmuyor herşeyin hayırlısı sağlıklısı inşallah
Aminnn canımm ama Ümit’ler tükeniyorOlsun canım şakın moralini bozup strese girme rabbim kısa zamanda hayırlısını sağlıklısını nasip etsin inşallah hepimize
Allah allah bilemedim ki canım çok tuhaf bi doktora gitseneKızlar benim bu ay regli oldum fakat tam anlamıyla olmadan önce 2 gün açık kahve geldi ve bitti normalde 4 gün olurum ama şimdide 2 gündür yine kahve geliyo oda sildiğimde anlam veremedim bu ay kendime neden böyle olduki daha önce başına böyle bir durum gelen varmı ?
Ayy inşallah canım benim allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKizlar ben Hamileyim. Bu ay ogrendim adetime 4 gun kala. 21 i adet gunumdu. Fazla uykum geliyordu halsizdim ve cok usuyordum. Test yaptim pozitif cikti tam 5 tane yaptim.sonuncuyuda bugun yaptim. ALLAH hepinize versin inshallah
Hamile olabilirsiniz bir test yapın bence .bir arkadaşım aynı bu şekilde az adet gördü meğerse hamileymisKızlar benim bu ay regli oldum fakat tam anlamıyla olmadan önce 2 gün açık kahve geldi ve bitti normalde 4 gün olurum ama şimdide 2 gündür yine kahve geliyo oda sildiğimde anlam veremedim bu ay kendime neden böyle olduki daha önce başına böyle bir durum gelen varmı ?
Merhaba bu ay bende de negatif çıktı ve yine adet oldum.Bata 4 gün kala negatif idrar testi umut varmı sizce
Sen ne zaman yaptın testi canımMerhaba bu ay bende de negatif çıktı ve yine adet oldum.
5gun önce yaptım. Belirtilerde vardı bende sonra kan testinde baktirayim dedim belki geç dollenmedir diye kocaman bir negatifSen ne zaman yaptın testi canım
Bidahaki aya kaldı artık kuzum rabbim gönlüne göre versin inşallah5gun önce yaptım. Belirtilerde vardı bende sonra kan testinde baktirayim dedim belki geç dollenmedir diye kocaman bir negatifdunde adet oldum zaten
Güzel şeyler hep ümidini tükendiği anda gelirmiş güzelim benim rabbim o nefesi sana nasip etsin inşallah salih bi evlada kavuşursunAmin hepimize inşallah.gerci benim yaştan dolayı pek ümidim yok
İnşallah cnm dünyanın en güzel şeyi.olur tabi neden olmasın ki.Ne güzel anneliği tatmışsın Allahım banada tatdırsın o yüce duyguyu inşallah
Buyur canım yardımcı olmaya çalışayımKızlar birşey soruyorum gerçekten yardımcı olanınız yok .. İlla hamile olduğumuzu öğrendiğimde mi yazmak gerek anlamıyorum .. bi sıkıntım var yardımcı olursunuz diye yazıyorum ama yok ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?