Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Hayırlısı olsun canım rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin kan testide yaptırdınmı
Cok tesekkur ederim canim benim inshallah seninde olur Allahim sanada nasip etsin. Tum isteyenlere) ultrasonda gordugum icin kan testini yaptirtmadim daha ) 15 mayista doktora gidcem bakalim ne diyecek)

Kahverengi leke eger siyah deyilse yerlesme kanamasi ola bilir. Bence 1 test yap.

Oh ne güzel canım rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin İnan takmayalım diyoruz olmuyor herşeyin hayırlısı sağlıklısı inşallah
Evet kesinlikle öyle ya kendimden biliyorum günüm gelmeden kaç tane test yaptım 8 aydır ben biliyorum hayal kırıklıklarım ağlamalarım üzülmelerim eşimide üzmelerim öyle günler daha da zorlaştırıyormus buna inandım

Allah allah bilemedim ki canım çok tuhaf bi doktora gitsene

Kizlar ben Hamileyim. Bu ay ogrendim adetime 4 gun kala. 21 i adet gunumdu. Fazla uykum geliyordu halsizdim ve cok usuyordum. Test yaptim pozitif cikti tam 5 tane yaptim.sonuncuyuda bugun yaptim. ALLAH hepinize versin inshallah
Ayy inşallah canım benim allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Bende bu ay çok umitliydim hamilelik belirtileri de yaşadım adet gecikmesi mide bulantısı baş dönmesi ama maalesef adet oldum

Hamile olabilirsiniz bir test yapın bence .bir arkadaşım aynı bu şekilde az adet gördü meğerse hamileymis

Kızlar birşey soruyorum gerçekten yardımcı olanınız yok .. İlla hamile olduğumuzu öğrendiğimde mi yazmak gerek anlamıyorum .. bi sıkıntım var yardımcı olursunuz diye yazıyorum ama yok ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…