Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhaba dis ağrısına dayanılmaz dr unuz antibiyotik verdiyse içmek zorundasınız. Hamile bile olsanız birşey olmaz içinizi ferah tutun.

Buyur canım yardımcı olmaya çalışayım
Kızlat merhaba regliye son 4 fakat 2 akşam önce dişim yüzünden acillik oldum antibiyotik verdi ağrın oldukça iç dedi içiyorum mecbur çok ağrım var çünkü hergünde 1 iğne vurluyorum 2 tane kaldı.. sizce gebelik varsa bi sıkıntı olur mu ... belirtilerim de göğüslerim 75 beden ve taşıyor özellikle sağ göğsüm karnımda 2 beyaz leke oluştuu ve ilk defa oluyor bu .. sarı beyaz akıntılarım oldu ama bitti .. bi de çok gazım var regliye son 4 belirtilerim olurdu regliye dair ama hala yok ...

Tatlım öncelikle bütün belirtiler gebeliği gösteriyor özellikle karnında oluşan o lekeler yoğun bi belirti ki varsayımıma göre gebesin eğer bebiş bu ilaç ve iğnelerden zarar görmüş olsaydı muhakkak kırmızıları görürdün ağrılı ve acılı bi şekilde ki bildiğim kadarıyla böyle bişey söz konusu değil öyleyse içini rahat tutmanı tavsiye ediyorum bence şuana kadar bi sıkıntı yok.

İki minik beyaz leke ama bilmiyorum canıım bende hepimiiz gibi çok istiyorum çok inşallah öylediir inşallah benimledir ..

Şuan o kadar çok hevesleniyorum ki anlatamaaam sana anlatamamm .. ama sonuçtan korkuyorum olumsuz olmasından .. bu saatte bana yazıp destek olman o kadar güzel bişey ki çok çok teşekkür ederim :) gerçekten S Sevenkelebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…