- 24 Nisan 2019
- 119
- 46
- 13
- 28
Allah duysun bu güzel dileğini çok sağol canımmİnşallah cnm dünyanın en güzel şeyi.olur tabi neden olmasın ki.dilerim en yakın zamanda tadarsin bu duyguyu
Merhaba sorununuz neydi ?yazınızı gormedimKızlar birşey soruyorum gerçekten yardımcı olanınız yok .. İlla hamile olduğumuzu öğrendiğimde mi yazmak gerek anlamıyorum .. bi sıkıntım var yardımcı olursunuz diye yazıyorum ama yok ..
Merhaba dis ağrısına dayanılmaz dr unuz antibiyotik verdiyse içmek zorundasınız. Hamile bile olsanız birşey olmaz içinizi ferah tutun.Kızlat merhaba regliye son 4fakat 2 akşam önce dişim yüzünden acillik oldum antibiyotik verdi ağrın oldukça iç dedi içiyorum mecbur çok ağrım var çünkü hergünde 1 iğne vurluyorum 2 tane kaldı.. sizce gebelik varsa bi sıkıntı olur mu ...
Sağ göğsüm şiş, karnımda 2 beyaz leke var sarı beyaz akıntılarım vardı durduu şimdi bilmiyoruö neler oluyor .. yardımcı olur musunuz
Kızlat merhaba regliye son 4 fakat 2 akşam önce dişim yüzünden acillik oldum antibiyotik verdi ağrın oldukça iç dedi içiyorum mecbur çok ağrım var çünkü hergünde 1 iğne vurluyorum 2 tane kaldı.. sizce gebelik varsa bi sıkıntı olur mu ... belirtilerim de göğüslerim 75 beden ve taşıyor özellikle sağ göğsüm karnımda 2 beyaz leke oluştuu ve ilk defa oluyor bu .. sarı beyaz akıntılarım oldu ama bitti .. bi de çok gazım var regliye son 4 belirtilerim olurdu regliye dair ama hala yok ...Buyur canım yardımcı olmaya çalışayım
Şüphelendiğimi söylemedim ama sıkıntı olmaz dimi varsaMerhaba dis ağrısına dayanılmaz dr unuz antibiyotik verdiyse içmek zorundasınız. Hamile bile olsanız birşey olmaz içinizi ferah tutun.
Tatlım öncelikle bütün belirtiler gebeliği gösteriyor özellikle karnında oluşan o lekeler yoğun bi belirti ki varsayımıma göre gebesin eğer bebiş bu ilaç ve iğnelerden zarar görmüş olsaydı muhakkak kırmızıları görürdün ağrılı ve acılı bi şekilde ki bildiğim kadarıyla böyle bişey söz konusu değil öyleyse içini rahat tutmanı tavsiye ediyorum bence şuana kadar bi sıkıntı yok.Kızlat merhaba regliye son 4 fakat 2 akşam önce dişim yüzünden acillik oldum antibiyotik verdi ağrın oldukça iç dedi içiyorum mecbur çok ağrım var çünkü hergünde 1 iğne vurluyorum 2 tane kaldı.. sizce gebelik varsa bi sıkıntı olur mu ... belirtilerim de göğüslerim 75 beden ve taşıyor özellikle sağ göğsüm karnımda 2 beyaz leke oluştuu ve ilk defa oluyor bu .. sarı beyaz akıntılarım oldu ama bitti .. bi de çok gazım var regliye son 4 belirtilerim olurdu regliye dair ama hala yok ...
Tabiki olmaz hamileliğini bilmeden ilaç kullanan çok insan var.Allah nasip ettigse hiçbir şey engel olmaz gönlünü ferah tut derimŞüphelendiğimi söylemedim ama sıkıntı olmaz dimi varsa
İki minik beyaz leke ama bilmiyorum canıım bende hepimiiz gibi çok istiyorum çokTatlım öncelikle bütün belirtiler gebeliği gösteriyor özellikle karnında oluşan o lekeler yoğun bi belirti ki varsayımıma göre gebesin eğer bebiş bu ilaç ve iğnelerden zarar görmüş olsaydı muhakkak kırmızıları görürdün ağrılı ve acılı bi şekilde ki bildiğim kadarıyla böyle bişey söz konusu değil öyleyse içini rahat tutmanı tavsiye ediyorum bence şuana kadar bi sıkıntı yok.
Bilmiyorum canım benim inan bilmiyorum neler hissettiğimi, hissediceğimi .. İnşallah belirtiler bunlardır inşallahTabiki olmaz hamileliğini bilmeden ilaç kullanan çok insan var.Allah nasip ettigse hiçbir şey engel olmaz gönlünü ferah tut derim
İnşallah güzelim benimİki minik beyaz leke ama bilmiyorum canıım bende hepimiiz gibi çok istiyorum çokinşallah öylediir inşallah benimledir ..
Lavobaya girdim veya sarı beyaz akıntıım yine başladı anlamıyorum normalde olmuyordu hamilelikte mi oluyor bu ?? Yarın ilk işim gidip kan vermek olucakİnşallah güzelim benim
Evet canım yoğun akıntı ve kremsi kıvam gebelik belirtisiLavobaya girdim veya sarı beyaz akıntıım yine başladı anlamıyorum normalde olmuyordu hamilelikte mi oluyor bu ?? Yarın ilk işim gidip kan vermek olucak
Birbirimizin destekçisiyiz hepimiz Allahım hepimize anneliği nasip etsin inşallahŞuan o kadar çok hevesleniyorum ki anlatamaaam sana anlatamamm .. ama sonuçtan korkuyorum olumsuz olmasından .. bu saatte bana yazıp destek olman o kadar güzel bişey ki çok çok teşekkür ederim :) gerçekten
Neyi bekliyorsun canımBekliyoruz :)
Ya ben yazistiginiz sayfalari gormemistim yardimci olmak icin sorusunu dedim amaNeyi bekliyorsun canım
Olsun canım insanlık haliYa ben yazistiginiz sayfalari gormemistim yardimci olmak icin sorusunu dedim ama
Yanlislik oldu yani afedersiiniz
Umarim ilaclar sikinti yaratmaz ama kan testi yaptirip tabiki de dr a acilen supheden bahsedilmeli
neden uyumadin bu saatte sen :)Olsun canım insanlık hali
Acaba hamile kalabilmişmiyimdir bu ay diye düşünüyorum 2 günüm kaldı daSe
neden uyumadin bu saatte sen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?