Burda saat daha aksam 8 :)Acaba hamile kalabilmişmiyimdir bu ay diye düşünüyorum 2 günüm kaldı dasen neden uyumadın
Burda saat daha aksam
Abd öyleyse
Allahım aratmasın evet beklemek çok zor hele bide beklenen evlatsaAynen ne zormus cocuk yapmak burdan sizleri takip ederek bakiyorum herkes neler yasiyor diye
İnş bu ay tutar hepimizinAllahım aratmasın evet beklemek çok zor hele bide beklenen evlatsa
İnşallah canım tutarsa hepinizle paylaşacağım elbette Allahım duysun bizleri görsün eksikliğimiziİnş bu ay tutar hepimizinBana mutlaka haber ver senin daha yakın öğrenme zamanın ve de belirtilerin var sanırım ben de hiç bişiy yok midem hassaslaştı yanıyo çok çok hafif kasık ağrısı oluyo ama psikolojik de olabilir çünkü bi ara nerdeyse tüm belirtileri yaşadım bana kalsa yarın doğuracaktım düşün :))
Meltemmina sen deİnşallah canım tutarsa hepinizle paylaşacağım elbette Allahım duysun bizleri görsün eksikliğimizi
Maşallah canm hamilesin kan testiyle kesinleştirEki Görüntüle 2262064 az önce resim eklenmemiş test bu şekilde arkadaslar
Coookk tesekkurler canim benimAyy inşallah canım benim allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Eveett bendede boyle ciktiMaşallah canm hamilesin kan testiyle kesinleştir
Çok sağol canım gece yaptırdık 41 çıktı sonucMaşallah canm hamilesin kan testiyle kesinleştir
Çok tesekkür ederimEveett bendede boyle ciktiadet oncesinde. Hcg hormonu tam salgilanmamis demekki.Hayirli ugurlu olsin canim
Hayirli olsun canimm hamilesin rabbim kucagina almayi nasip etsinEki Görüntüle 2262064 az önce resim eklenmemiş test bu şekilde arkadaslar
Amin canım inşaallahRabbim tum isteyenlere annelik duygusunu yasatsin insallah
Mrb kizlar adetimde 6 gun kaldi sizce test yapcam cikarmi
Erkwn gebwlik yestleri yqnliş sonuc verebiliyoErken yapılan testlerden dene istersen ama erken daha sonra hayal kırıklığı olmasın biraz daha bekle bana kalırsa
Erkwn gebwlik yestleri yqnliş sonuc verebiliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?