- 22 Mart 2019
- 5.281
- 11.810
- 248
- 26
Kan testi icin erken benceEn kesini kan testi o zaman
Kan testi icin erken bence
Yok canım ama adet gördümKahverengi leke eger siyah deyilse yerlesme kanamasi ola bilir. Bence 1 test yap.
Çok yeni daha maşallah sağlıkla ilerler inşallah canmÇok sağol canım gece yaptırdık 41 çıktı sonuc
İnşallah sımsıkı tutunur sana meleğin canm kaç günde bir adet oluyosunMrb kızlar benimde bu ay 18inde yumurtam çatladı değerlendirdik. Bugün 25.günü adetimin. Bir kaç gündür göğüs uçlarıma dokunamıyorım çok acıyor. İlk kez böyle günlerdir süren dokunamama durumu yaşadım.Bazen sütbeyaz katı akıntım oluyor. Başka bir belirtim yok. Kafaya da çok takmıyorum. 2 ay önce hsg çektim. 41 günde meryem suresi okudum.Rabbim hepimize bir an evvel hayırlı sağlklı evlatlar nasip etsin. Bu arada hergün 100 kere enbiya 89.ayet okuyorum eşimle beraber. Rabbimin OL demeaini bekliyorum sabır ve sukunetle.
Beklicem hemendw kan vermwyim dah iyiKan testi döllenmeden sonraki bir haftada belli oluyor diye biliyorum
Hele ben 2 yıl olcak evleneli başta erken diyordum ama sonradan isteyince e düşünmeye başladıktan sonra da hep kan testi idrar testi yaptırınca hayal kırıklığı ağlama krizleri bide tabi bu sırada adetlerimde düzensizleşti daha beter oldumEvet kesinlikle öyle ya kendimden biliyorum günüm gelmeden kaç tane test yaptım 8 aydır ben biliyorum hayal kırıklıklarım ağlamalarım üzülmelerim eşimide üzmelerim öyle günler daha da zorlaştırıyormus buna inandım
Valla devam ederse gidicem canım hadi diyelim öncesinde pis kanı attım şimdi neyi atıyorumAllah allah bilemedim ki canım çok tuhaf bi doktora gitsene
Deme öyle canım benim ya vardır rabbimin bi bildiği bi zamanı hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah senin ne kadar olmuştı evleneliAminnn canımm ama Ümit’ler tükeniyor
Normal adet oldunmu canm yoksa hep lekelenme gibi mi oldunValla devam ederse gidicem canım hadi diyelim öncesinde pis kanı attım şimdi neyi atıyorum
Canım bence test yap ama gününü bekle benim bi tanıdığımda gebeliğini bilmeden antibiyotik ilaç hepsini içmiş ama şu an oğlu turp gibi maşallah korkma rabbim sağlık versinKızlat merhaba regliye son 4 fakat 2 akşam önce dişim yüzünden acillik oldum antibiyotik verdi ağrın oldukça iç dedi içiyorum mecbur çok ağrım var çünkü hergünde 1 iğne vurluyorum 2 tane kaldı.. sizce gebelik varsa bi sıkıntı olur mu ... belirtilerim de göğüslerim 75 beden ve taşıyor özellikle sağ göğsüm karnımda 2 beyaz leke oluştuu ve ilk defa oluyor bu .. sarı beyaz akıntılarım oldu ama bitti .. bi de çok gazım var regliye son 4 belirtilerim olurdu regliye dair ama hala yok ...
Bence hiç yapıpta moralini bozma canım gününü bekle benceMrb kizlar adetimde 6 gun kaldi sizce test yapcam cikarmi
Canım hiç belli olmaz bekle günün geçince olmazsan tekrar yap böyle örnekleri çok gördük çünküKızlar regl olmama 3 gün var ama ne bel ağrısı ne başka bir ağrı hiç yok normalde bel ağrısından oturup kalkamazdım bile bu günlerde ama şuan yok geçen hafta sadece tek taraflı kasık ağrım çok oldu. Dün ucuzlardan test yaptım negatif çıktı ama acaba diyorumolabilir mi ki
Yok canım 2 gün normal oldum ya birde progestan kullanıyorum ben 2 aydır 3 ay kullanıcam ama bu ay böyle oldu gerçekten artık vücudum oyun oynuyor Benimle ya normalde 4 gün olurum ve biter benimNormal adet oldunmu canm yoksa hep lekelenme gibi mi oldun
Adete 4 gun kala yapacam artik nasipBence hiç yapıpta moralini bozma canım gününü bekle bence
Amin canım inşaallah ❤Çok yeni daha maşallah sağlıkla ilerler inşallah canm
Canım hiç belli olmaz bekle günün geçince olmazsan tekrar yap böyle örnekleri çok gördük çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?