Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Mrb kızlar benimde bu ay 18inde yumurtam çatladı değerlendirdik. Bugün 25.günü adetimin. Bir kaç gündür göğüs uçlarıma dokunamıyorım çok acıyor. İlk kez böyle günlerdir süren dokunamama durumu yaşadım.Bazen sütbeyaz katı akıntım oluyor. Başka bir belirtim yok. Kafaya da çok takmıyorum. 2 ay önce hsg çektim. 41 günde meryem suresi okudum.Rabbim hepimize bir an evvel hayırlı sağlklı evlatlar nasip etsin. Bu arada hergün 100 kere enbiya 89.ayet okuyorum eşimle beraber. Rabbimin OL demeaini bekliyorum sabır ve sukunetle.

İnşallah sımsıkı tutunur sana meleğin canm kaç günde bir adet oluyosun

Hele ben 2 yıl olcak evleneli başta erken diyordum ama sonradan isteyince e düşünmeye başladıktan sonra da hep kan testi idrar testi yaptırınca hayal kırıklığı ağlama krizleri bide tabi bu sırada adetlerimde düzensizleşti daha beter oldum

Canım bence test yap ama gününü bekle benim bi tanıdığımda gebeliğini bilmeden antibiyotik ilaç hepsini içmiş ama şu an oğlu turp gibi maşallah korkma rabbim sağlık versin

Canım hiç belli olmaz bekle günün geçince olmazsan tekrar yap böyle örnekleri çok gördük çünkü

Normal adet oldunmu canm yoksa hep lekelenme gibi mi oldun
Yok canım 2 gün normal oldum ya birde progestan kullanıyorum ben 2 aydır 3 ay kullanıcam ama bu ay böyle oldu gerçekten artık vücudum oyun oynuyor Benimle ya normalde 4 gün olurum ve biter benim

2 aydır çocuk sahibi olmak istiyoruz bu ay hiç olmayan bişeydi iki gün gecikme yaşadım baya heyecanlandım ama üçüncü gün adet oldum kimisi ilk evlendiği gün hamile kalır kimiside aylarca uğraşır anlamıyorum hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…