Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Aynı durumdayız desene biz de iki aydır deniyoruz Allah nasip ederse önce karnımıza sonra kucağımıza inşallah

Çok heyecanlıyım ya Allah nasip ederse ilk olcak. Bakalım beklemeye devam
Rabbim sağlıklısını hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize canım anlayabiliyorum heyecanını bende ilk bebek için uğraşıyorum sen ne kadarlık evlisin

Rabbim sağlıklısını hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize canım anlayabiliyorum heyecanını bende ilk bebek için uğraşıyorum sen ne kadarlık evlisin

Temmuzda 2 sene olcak canım 2 aydır korunmuyoruz senin ne kadar oldu

Canım valla bende baydan beri uğraşıyorum ama hemen olmuyormuş o öyle gördüğümüz gibi ama bende çok şaşırıyorum kimimiz hemen kalıyor kimimiz de böyle uğraşıyoruz işte rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip etsin inşallah

İnşallah ya deneyip olmadıkçada insan daha fazla istemeye başlıyor

İnşallah ya deneyip olmadıkçada insan daha fazla istemeye başlıyor
Aynen öyle canım bir an önce olsun istiyoruz Rabbim bekletiyorsa vardır bir bildiği elbet vericek bizlerede nasip etsin tez zamanda sağlıklısını inşallah

Yok canım 2 gün normal oldum ya birde progestan kullanıyorum ben 2 aydır 3 ay kullanıcam ama bu ay böyle oldu gerçekten artık vücudum oyun oynuyor Benimle ya normalde 4 gün olurum ve biter benim
Canım bende değişik durumlar yaşadım vücut kendini gebeliğe hazırladığı zaman olurmuş bu durumlar çok stres yapma o zamanda etkileniyoruz

Senin baya olmuş ben 2 ayda hiç mi umutlanmasam
Yok canım herkesin bünyesi bir değildi hiç belli olmaz e bi doktorda ablama pko var diye dedi bebeğin zor olur ama ablam 2 ayda hamile kaldı yani rabbim bilir zorlaştırıyorsa güzelleştiriyordur sen gönlünü ferah tut canım

Canım bende değişik durumlar yaşadım vücut kendini gebeliğe hazırladığı zaman olurmuş bu durumlar çok stres yapma o zamanda etkileniyoruz
Ya canım İnan bu ay zaten o kadar takılmadım bebeğe çünkü eşim rahatsızdı yani kafamda hiç kurmadım düşünmedim ama böyle oldu inşallah öyle olsa bari hazırlasında sıkıntı yok

Hayırlısı olsun bakalım 3 4 gün sonra belli olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…