Canım daha yolun başındasın değişiklikler düşünmekten kaynaklanabilir fazla düşünme stres yapma Bi uğraş bul fazla düşünmemeye çalış zor biliyorum mesela benim ikinci evliliğim bir yıl oldu daha yeni hamileyim ki bir yıl içinde neler yaşadım psikolojik olarak sıkma canını düşünmediğin beklemediğin ayda geliyor2 aydır çocuk sahibi olmak istiyoruz bu ay hiç olmayan bişeydi iki gün gecikme yaşadım baya heyecanlandım ama üçüncü gün adet oldumkimisi ilk evlendiği gün hamile kalır kimiside aylarca uğraşır anlamıyorum hiç
İnşallah canm ben en son 5 martta adet oldum doktora gitmiştim adetim Bi tuhaftı Dr hormon testi yapalım normalse tüplerine bakarız dedi rahim filmi çekeriz dedi ben kendimi rahim filmine odakladım beklemiyordum 3 bilemedin 4 kez birliktelik olmuştur o ayda rabbim ol desin yeterki adet farklıysa yakındır inşallahYa canım İnan bu ay zaten o kadar takılmadım bebeğe çünkü eşim rahatsızdı yani kafamda hiç kurmadım düşünmedim ama böyle oldu inşallah öyle olsa bari hazırlasında sıkıntı yok
İnşallah canımHayırlısı olsun bakalım 3 4 gün sonra belli olur inşallah
Anladım canım benimde öyle oldu eşim ağır kronik bi rahatsızlık geçiriyor çünkü çok birliktelik olmadı ama yeterki rabbim istesin bakalım önümüzdeki günlerde ne olucak çok sağol canım rabbim sağlık versin inşallahİnşallah canm ben en son 5 martta adet oldum doktora gitmiştim adetim Bi tuhaftı Dr hormon testi yapalım normalse tüplerine bakarız dedi rahim filmi çekeriz dedi ben kendimi rahim filmine odakladım beklemiyordum 3 bilemedin 4 kez birliktelik olmuştur o ayda rabbim ol desin yeterki adet farklıysa yakındır inşallah
Ay ne güzel canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizlerede nasip etsinEvleneli bu ay içerisinde 1 sene oldu tam evlendiğimden beri hiç korunmadik eşimde bir sıkıntı yoktu bende bir sıkıntı yoktu . Afetlerim duzensizdi bazen 5 bazen 10 bazen 2 gün bazende gününde gelirdi . Çok hayal kırıklıkları yasadim üzüldük eşimle çok ağladım . 2 ay önce hormonlarim için kan verdim troitim yüksek çıktı ilaç tedavisi görüyorum hipotirodim var yavaş çalışıyor vucudum . Geçen ay ilaç sayesinde troitim düştü . Sonra ben ovulasyon testi sipariş ettim icinde gebelik testi olanlardan. Çünkü eşim artık gebelik testi almıyordu bana. Bu ay hastaneye gidecektik tüp bebek aşılama vs için ovulasyon testini kullanarak değerlendirdim günlerimi yine her ay gibi umutluydum . Yumurtlama günümden bi iki gün sonra kasiklarimda ağrı başladı . Hicbir şekilde akintim da yoktu . Adetime 1 hafta veya daha fazla kala sol kasik ve sol bel tarafım ağrımaya başladı . Adet günümden 13u idi 5 veya 6 gün önce yanı 7s i felan erken gebelik yaptım ve tertemiz negatif tek çizgi çıktı . Çok dua ettim rabbim sen gönlümüzden geceni hayırlı eyle saglikli sıhhatli hayırlı evlat nasip eyle diye . 9unda ovu testi yaptım biraz koyu çıktı onu beklemeden dedimki şu ucuz testlerden yapayım. Yaptım onu odaya koydum içeri geldim 5 dk geçti geçmedi gittim baktım çok hafif belirgin bir çizgi . 1 seneden beri ilk defa ve şoka uğradım inanamadım eşim de inanmadı adetin geçsin dedi hastane için . Ertesi günü bak bugün tekrar yapayım dedim çıkarsa goturcekmisin tamam dedi ve yine yaptım daha suzulmeden ikinci çizgi çıktı hastaneye gittim 40 çıktı sonucum . Demem o ki hicbir zaman ümidimizi kaybetmeyin...
Bilemedim ki canımValla devam ederse gidicem canım hadi diyelim öncesinde pis kanı attım şimdi neyi atıyorum
6 yıl ama 2 buçuk yaşında oğlum var canım o doğduktan sonra hiç korunmadım kiDeme öyle canım benim ya vardır rabbimin bi bildiği bi zamanı hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah senin ne kadar olmuştı evleneli
Geçen çarşamba akşam geldi Perşembe Cuma devam etti ama tabi hep sildikçe canım c’tesi tamamen başladı normalde 4 gün olurum yani bu Salı da bitmesi gerekirdi he şöyle zaten 3 gün tam anlamıyla geldi 2 günden beri de yine sildikçe kahve renkte akıntı var anlayamadım yani toplam da bu durum 1 haftadan beri böyleBilemedim ki canımne kadardır devam ediyo hala varmı ?
Allah bağışlasın canım inşallah olsun rabbimin vardır bi bildiği doktorun ne diyo peki6 yıl ama 2 buçuk yaşında oğlum var canım o doğduktan sonra hiç korunmadım ki
Kimiside ben gibi 4 buçuk yıl sonra kalır. 2 ay ne ki haline şükret . Benden bile beterleri var 20 yıl bekleyen var düşün.2 aydır çocuk sahibi olmak istiyoruz bu ay hiç olmayan bişeydi iki gün gecikme yaşadım baya heyecanlandım ama üçüncü gün adet oldumkimisi ilk evlendiği gün hamile kalır kimiside aylarca uğraşır anlamıyorum hiç
Evleneli bu ay içerisinde 1 sene oldu tam evlendiğimden beri hiç korunmadik eşimde bir sıkıntı yoktu bende bir sıkıntı yoktu . Afetlerim duzensizdi bazen 5 bazen 10 bazen 2 gün bazende gününde gelirdi . Çok hayal kırıklıkları yasadim üzüldük eşimle çok ağladım . 2 ay önce hormonlarim için kan verdim troitim yüksek çıktı ilaç tedavisi görüyorum hipotirodim var yavaş çalışıyor vucudum . Geçen ay ilaç sayesinde troitim düştü . Sonra ben ovulasyon testi sipariş ettim icinde gebelik testi olanlardan. Çünkü eşim artık gebelik testi almıyordu bana. Bu ay hastaneye gidecektik tüp bebek aşılama vs için ovulasyon testini kullanarak değerlendirdim günlerimi yine her ay gibi umutluydum . Yumurtlama günümden bi iki gün sonra kasiklarimda ağrı başladı . Hicbir şekilde akintim da yoktu . Adetime 1 hafta veya daha fazla kala sol kasik ve sol bel tarafım ağrımaya başladı . Adet günümden 13u idi 5 veya 6 gün önce yanı 7s i felan erken gebelik yaptım ve tertemiz negatif tek çizgi çıktı . Çok dua ettim rabbim sen gönlümüzden geceni hayırlı eyle saglikli sıhhatli hayırlı evlat nasip eyle diye . 9unda ovu testi yaptım biraz koyu çıktı onu beklemeden dedimki şu ucuz testlerden yapayım. Yaptım onu odaya koydum içeri geldim 5 dk geçti geçmedi gittim baktım çok hafif belirgin bir çizgi . 1 seneden beri ilk defa ve şoka uğradım inanamadım eşim de inanmadı adetin geçsin dedi hastane için . Ertesi günü bak bugün tekrar yapayım dedim çıkarsa goturcekmisin tamam dedi ve yine yaptım daha suzulmeden ikinci çizgi çıktı hastaneye gittim 40 çıktı sonucum . Demem o ki hicbir zaman ümidimizi kaybetmeyin...
Mevsim geçişlerinde falan böyle olur mu yoksa ilk kez mi oldu canımGeçen çarşamba akşam geldi Perşembe Cuma devam etti ama tabi hep sildikçe canım c’tesi tamamen başladı normalde 4 gün olurum yani bu Salı da bitmesi gerekirdi he şöyle zaten 3 gün tam anlamıyla geldi 2 günden beri de yine sildikçe kahve renkte akıntı var anlayamadım yani toplam da bu durum 1 haftadan beri böyle
Hiç bir sorun yok canım çok şükür eşimlede gittik onda da yok anlayamadımAllah bağışlasın canım inşallah olsun rabbimin vardır bi bildiği doktorun ne diyo peki
Çok geçmiş olsun canm inşallah cümlemizeAnladım canım benimde öyle oldu eşim ağır kronik bi rahatsızlık geçiriyor çünkü çok birliktelik olmadı ama yeterki rabbim istesin bakalım önümüzdeki günlerde ne olucak çok sağol canım rabbim sağlık versin inşallah
Rabbim sağlıklı Bi şekilde kucağına almayı da nasip etsin canm herkes yaşıyor bişeyler ve beklemediğin anda geliyo meleğimizEvleneli bu ay içerisinde 1 sene oldu tam evlendiğimden beri hiç korunmadik eşimde bir sıkıntı yoktu bende bir sıkıntı yoktu . Afetlerim duzensizdi bazen 5 bazen 10 bazen 2 gün bazende gününde gelirdi . Çok hayal kırıklıkları yasadim üzüldük eşimle çok ağladım . 2 ay önce hormonlarim için kan verdim troitim yüksek çıktı ilaç tedavisi görüyorum hipotirodim var yavaş çalışıyor vucudum . Geçen ay ilaç sayesinde troitim düştü . Sonra ben ovulasyon testi sipariş ettim icinde gebelik testi olanlardan. Çünkü eşim artık gebelik testi almıyordu bana. Bu ay hastaneye gidecektik tüp bebek aşılama vs için ovulasyon testini kullanarak değerlendirdim günlerimi yine her ay gibi umutluydum . Yumurtlama günümden bi iki gün sonra kasiklarimda ağrı başladı . Hicbir şekilde akintim da yoktu . Adetime 1 hafta veya daha fazla kala sol kasik ve sol bel tarafım ağrımaya başladı . Adet günümden 13u idi 5 veya 6 gün önce yanı 7s i felan erken gebelik yaptım ve tertemiz negatif tek çizgi çıktı . Çok dua ettim rabbim sen gönlümüzden geceni hayırlı eyle saglikli sıhhatli hayırlı evlat nasip eyle diye . 9unda ovu testi yaptım biraz koyu çıktı onu beklemeden dedimki şu ucuz testlerden yapayım. Yaptım onu odaya koydum içeri geldim 5 dk geçti geçmedi gittim baktım çok hafif belirgin bir çizgi . 1 seneden beri ilk defa ve şoka uğradım inanamadım eşim de inanmadı adetin geçsin dedi hastane için . Ertesi günü bak bugün tekrar yapayım dedim çıkarsa goturcekmisin tamam dedi ve yine yaptım daha suzulmeden ikinci çizgi çıktı hastaneye gittim 40 çıktı sonucum . Demem o ki hicbir zaman ümidimizi kaybetmeyin...
Öyle tabi rabbim herkesin hakkında en hayırlı olanı nasip etsin inşallahKimiside ben gibi 4 buçuk yıl sonra kalır. 2 ay ne ki haline şükret . Benden bile beterleri var 20 yıl bekleyen var düşün.
Herkes öyle diyor ama benden çok eşim takip ediyo geçtiğimiz ay gecikme olunca yüzünde ki umutlu mutluluğu içimden silemiyorum en kötüsüde kendisini suçlaması. İlk evliliğinizden çocuğunuz var mıydı?Canım daha yolun başındasın değişiklikler düşünmekten kaynaklanabilir fazla düşünme stres yapma Bi uğraş bul fazla düşünmemeye çalış zor biliyorum mesela benim ikinci evliliğim bir yıl oldu daha yeni hamileyim ki bir yıl içinde neler yaşadım psikolojik olarak sıkma canını düşünmediğin beklemediğin ayda geliyor
canım testin varsa yapabilirsin aslında bazıları çok erkenden pozitifi görüyor testteKızlat merhaba regliye son 4 fakat 2 akşam önce dişim yüzünden acillik oldum antibiyotik verdi ağrın oldukça iç dedi içiyorum mecbur çok ağrım var çünkü hergünde 1 iğne vurluyorum 2 tane kaldı.. sizce gebelik varsa bi sıkıntı olur mu ... belirtilerim de göğüslerim 75 beden ve taşıyor özellikle sağ göğsüm karnımda 2 beyaz leke oluştuu ve ilk defa oluyor bu .. sarı beyaz akıntılarım oldu ama bitti .. bi de çok gazım var regliye son 4 belirtilerim olurdu regliye dair ama hala yok ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?