Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canım daha yolun başındasın değişiklikler düşünmekten kaynaklanabilir fazla düşünme stres yapma Bi uğraş bul fazla düşünmemeye çalış zor biliyorum mesela benim ikinci evliliğim bir yıl oldu daha yeni hamileyim ki bir yıl içinde neler yaşadım psikolojik olarak sıkma canını düşünmediğin beklemediğin ayda geliyor

Ya canım İnan bu ay zaten o kadar takılmadım bebeğe çünkü eşim rahatsızdı yani kafamda hiç kurmadım düşünmedim ama böyle oldu inşallah öyle olsa bari hazırlasında sıkıntı yok
İnşallah canm ben en son 5 martta adet oldum doktora gitmiştim adetim Bi tuhaftı Dr hormon testi yapalım normalse tüplerine bakarız dedi rahim filmi çekeriz dedi ben kendimi rahim filmine odakladım beklemiyordum 3 bilemedin 4 kez birliktelik olmuştur o ayda rabbim ol desin yeterki adet farklıysa yakındır inşallah

Evleneli bu ay içerisinde 1 sene oldu tam evlendiğimden beri hiç korunmadik eşimde bir sıkıntı yoktu bende bir sıkıntı yoktu . Afetlerim duzensizdi bazen 5 bazen 10 bazen 2 gün bazende gününde gelirdi . Çok hayal kırıklıkları yasadim üzüldük eşimle çok ağladım . 2 ay önce hormonlarim için kan verdim troitim yüksek çıktı ilaç tedavisi görüyorum hipotirodim var yavaş çalışıyor vucudum . Geçen ay ilaç sayesinde troitim düştü . Sonra ben ovulasyon testi sipariş ettim icinde gebelik testi olanlardan. Çünkü eşim artık gebelik testi almıyordu bana. Bu ay hastaneye gidecektik tüp bebek aşılama vs için ovulasyon testini kullanarak değerlendirdim günlerimi yine her ay gibi umutluydum . Yumurtlama günümden bi iki gün sonra kasiklarimda ağrı başladı . Hicbir şekilde akintim da yoktu . Adetime 1 hafta veya daha fazla kala sol kasik ve sol bel tarafım ağrımaya başladı . Adet günümden 13u idi 5 veya 6 gün önce yanı 7s i felan erken gebelik yaptım ve tertemiz negatif tek çizgi çıktı . Çok dua ettim rabbim sen gönlümüzden geceni hayırlı eyle saglikli sıhhatli hayırlı evlat nasip eyle diye . 9unda ovu testi yaptım biraz koyu çıktı onu beklemeden dedimki şu ucuz testlerden yapayım. Yaptım onu odaya koydum içeri geldim 5 dk geçti geçmedi gittim baktım çok hafif belirgin bir çizgi . 1 seneden beri ilk defa ve şoka uğradım inanamadım eşim de inanmadı adetin geçsin dedi hastane için . Ertesi günü bak bugün tekrar yapayım dedim çıkarsa goturcekmisin tamam dedi ve yine yaptım daha suzulmeden ikinci çizgi çıktı hastaneye gittim 40 çıktı sonucum . Demem o ki hicbir zaman ümidimizi kaybetmeyin...

Anladım canım benimde öyle oldu eşim ağır kronik bi rahatsızlık geçiriyor çünkü çok birliktelik olmadı ama yeterki rabbim istesin bakalım önümüzdeki günlerde ne olucak çok sağol canım rabbim sağlık versin inşallah

Ay ne güzel canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizlerede nasip etsin Ya zaten hiç bir zaman ümidimizi kaydedemiyoruz ki sadece her negatifte yıkılıyoruz ama içimizde hep bir umut oluyo vardır Rabbimin bir bildiği bunun bir zamanı diyip duamızı ediyoruz herşeyin hayırlısı inşallah

Bilemedim ki canımne kadardır devam ediyo hala varmı ?
Geçen çarşamba akşam geldi Perşembe Cuma devam etti ama tabi hep sildikçe canım c’tesi tamamen başladı normalde 4 gün olurum yani bu Salı da bitmesi gerekirdi he şöyle zaten 3 gün tam anlamıyla geldi 2 günden beri de yine sildikçe kahve renkte akıntı var anlayamadım yani toplam da bu durum 1 haftadan beri böyle

Kimiside ben gibi 4 buçuk yıl sonra kalır. 2 ay ne ki haline şükret . Benden bile beterleri var 20 yıl bekleyen var düşün.

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı tüm isteyenlere olsun

Mevsim geçişlerinde falan böyle olur mu yoksa ilk kez mi oldu canım

Rabbim sağlıklı Bi şekilde kucağına almayı da nasip etsin canm herkes yaşıyor bişeyler ve beklemediğin anda geliyo meleğimiz

Herkes öyle diyor ama benden çok eşim takip ediyo geçtiğimiz ay gecikme olunca yüzünde ki umutlu mutluluğu içimden silemiyorum en kötüsüde kendisini suçlaması. İlk evliliğinizden çocuğunuz var mıydı?

canım testin varsa yapabilirsin aslında bazıları çok erkenden pozitifi görüyor testte
ya da acile gidip kan verme şansın varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…