Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Devam ederse doktora git canım bakalım belkide için temizleniyordur bu ay herhangi bir kür falan yaptın mı?
Gidicem kuzum ya devam ederse yok geçen ay yapmıştım soğan kürü ama tamamlayamadım tam 15 günü sonrasında hasta oldum zaten

Evet canm 13 yaşında bir kızım var şimdiki eşimin çocuğu yok evlenmemiş daha önce haklısın eşim benden çok takip ediyodu geçtim geçmedimi günüm diye bende ona çok üzülürdüm benim Bi kızım var onun yok nasıl hüsrana uğruyodu her au oturup ağlıyordum benim yüzümden olmuyo diye çok şükür geçirdik o günleri

Sağdaki mini mini minnakoş çizgiyi gören bi tek ben miyim acaba kızlaar bu arada bata 4 kala

Eklentiler

• 20190425_180942.webp
    48,5 KB · Görüntüleme: 73
Sağdaki mini mini minnakoş çizgiyi gören bi tek ben miyim acaba kızlaar bu arada bata 4 kala
Canım sanki çok çok silik minnoş bir çizgi var ama teste bi kaç damla su damlatsana o kırmızılık bi dağılsın istersen ne kadarda çıktı çizgi

10 dakikada çıktı neresine damlatcam su ki
O kırmızılığın üstüne canım çok dağılmış kırmızılık bide bu Albi testlerede ben pek güvenemiyorum canım başka test varsa bir kere daha yap istersen bide en fazla 5 dakika içinde çıkması gerekiyor diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…