- 17 Eylül 2018
- 1.414
- 1.519
- 63
- 29
inşallah canııım inşallahCanım bence test yap ama gününü bekle benim bi tanıdığımda gebeliğini bilmeden antibiyotik ilaç hepsini içmiş ama şu an oğlu turp gibi maşallah korkma rabbim sağlık versin
Bu sabah gidecektim ama yeni kalkıyorum 4.buçukta yattım 2 3 kere uyandım ama kafam kalkmadıcanım testin varsa yapabilirsin aslında bazıları çok erkenden pozitifi görüyor testte
ya da acile gidip kan verme şansın varmı?
Valla canım ilk kez böyle oldu bu kadar kahve akıntı geldi hem öncesi hem sonrası şaşırdımMevsim geçişlerinde falan böyle olur mu yoksa ilk kez mi oldu canım
Amin canım çok sağolÇok geçmiş olsun canm inşallah cümlemize
canım aslında sen de test mi yapsanValla canım ilk kez böyle oldu bu kadar kahve akıntı geldi hem öncesi hem sonrası şaşırdım
Devam ederse doktora git canım bakalım belkide için temizleniyordur bu ay herhangi bir kür falan yaptın mı?Valla canım ilk kez böyle oldu bu kadar kahve akıntı geldi hem öncesi hem sonrası şaşırdım
İnşallah canımda sanmıyorum yacanım aslında sen de test mi yapsan
benim arkadaşım adet olduğunu sanıp hamile kaldığını öğrenmişti taa diğer ay
Gidicem kuzum ya devam ederse yok geçen ay yapmıştım soğan kürü ama tamamlayamadım tam 15 günü sonrasında hasta oldum zatenDevam ederse doktora git canım bakalım belkide için temizleniyordur bu ay herhangi bir kür falan yaptın mı?
Hadi güzel haberler gelsin inşallah canım sendenbenimde 10 günüm kaldı kızlar
Hmmm ondan olabilir canım ben de 3 ay önce yaptım soğan kürü adetim gecikti uzadı heray değişik şeyler yaşadımGidicem kuzum ya devam ederse yok geçen ay yapmıştım soğan kürü ama tamamlayamadım tam 15 günü sonrasında hasta oldum zaten
Hadi inşallah canım inşallah bu ay senden alırız güzel haberleribenimde 10 günüm kaldı kızlar
Olabilir canım hayırlısı olsun inşallah ne diyelim Rabbim büyükHmmm ondan olabilir canım ben de 3 ay önce yaptım soğan kürü adetim gecikti uzadı heray değişik şeyler yaşadım
Evet canm 13 yaşında bir kızım var şimdiki eşimin çocuğu yok evlenmemiş daha önce haklısın eşim benden çok takip ediyodu geçtim geçmedimi günüm diye bende ona çok üzülürdüm benim Bi kızım var onun yok nasıl hüsrana uğruyodu her au oturup ağlıyordum benim yüzümden olmuyo diye çok şükür geçirdik o günleriHerkes öyle diyor ama benden çok eşim takip ediyo geçtiğimiz ay gecikme olunca yüzünde ki umutlu mutluluğu içimden silemiyorum en kötüsüde kendisini suçlaması. İlk evliliğinizden çocuğunuz var mıydı?
Canım sanki çok çok silik minnoş bir çizgi var ama teste bi kaç damla su damlatsana o kırmızılık bi dağılsın istersen ne kadarda çıktı çizgiSağdaki mini mini minnakoş çizgiyi gören bi tek ben miyim acaba kızlaar bu arada bata 4 kala
Sağdaki mini mini minnakoş çizgiyi gören bi tek ben miyim acaba kızlaar bu arada bata 4 kala
O kırmızılığın üstüne canım çok dağılmış kırmızılık bide bu Albi testlerede ben pek güvenemiyorum canım başka test varsa bir kere daha yap istersen bide en fazla 5 dakika içinde çıkması gerekiyor diyorlar10 dakikada çıktı neresine damlatcam su ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?