- 17 Eylül 2018
- 1.414
- 1.519
- 63
- 29
Bat'a 4 gün var canım ondan olabiliirCanım sanki çok çok silik minnoş bir çizgi var ama teste bi kaç damla su damlatsana o kırmızılık bi dağılsın istersen ne kadarda çıktı çizgi
Valla silik çizgi var canım inşallah güzel haberler alırsın bir test daha yap istersenDamlattım böyle oldu canııım
Canım eczanede bi bu vardı kiiO kırmızılığın üstüne canım çok dağılmış kırmızılık bide bu Albi testlerede ben pek güvenemiyorum canım başka test varsa bir kere daha yap istersen bide en fazla 5 dakika içinde çıkması gerekiyor diyorlar
Bazı eczaneler de maalesef tek çeşit oluyor ya Anladım canım varsa başka testin yenile hadi inşallah güzel haberler alırsınCanım eczanede bi bu vardı kii
İnşallah canıımValla silik çizgi var canım inşallah güzel haberler alırsın bir test daha yap istersenMeleğin gelmiştir inşallah
Var canım aynı marka ama kaç saat sonra deneyim bi de ne kadar sulu şeyler içmemem gerek ??Bazı eczaneler de maalesef tek çeşit oluyor ya Anladım canım varsa başka testin yenile hadi inşallah güzel haberler alırsın
Canım yakın hastahane varsa kendin verebiliyorsan git kendin ver beklemeden hem bu çizgi çıktıysa eğer test bozuk değilse zaten kandada çıkacaktır canımİnşallah canıımeşimi kandırıp kan vermeye gitmek istiyorum ama 1 gündaha beklesem mi diyoruum
Ya normalde sabah yapılırsa daha iyi olur diyorlar ama o hiç belli olmuyor ya bi kaç saatten beri tüketmediysen sıvı yapabilirsin yine ama idrarı damlatırken 3 4 damla damlat kuzumVar canım aynı marka ama kaç saat sonra deneyim bi de ne kadar sulu şeyler içmemem gerek ??
Yeni cola içtimYa normalde sabah yapılırsa daha iyi olur diyorlar ama o hiç belli olmuyor ya bi kaç saatten beri tüketmediysen sıvı yapabilirsin yine ama idrarı damlatırken 3 4 damla damlat kuzum
Anladım canım valla git istersen ver yinede sen bilirsin her türlü sonuca kendini hazırla inşallah seninledir meleğinYeni cola içtimhastane yakın ama bilmiyorum emin değilim
Yeni cola içtimhastane yakın ama bilmiyorum emin değilim
Bilmiyorum canım inanki bilmiyorum eşimde evde değil gitsem mi beklesem mi kararsızım çokAnladım canım valla git istersen ver yinede sen bilirsin her türlü sonuca kendini hazırla inşallah seninledir meleğinHaber bekliyorum senden
Yok canım asiti gitmişti çok asitli içemiyorum zaten ama kan verene kadar içmem :)Gebelik şüphen varsa asit tüketme canım
Anladım canım bende bilemedim ne desem şuanBilmiyorum canım inanki bilmiyorum eşimde evde değil gitsem mi beklesem mi kararsızım çok
Bence sabah ilk idrarla bir test daha yap yine silik çıkarsa kanYok canım asiti gitmişti çok asitli içemiyorum zaten ama kan verene kadar içmem :)
Hayırlısı olsun canım Allah kucağına aldığın günleri de göstersin inşallahherkese merhaba arkadaşlar bu sayfayı çok takip ettiğimden gebeliğimi öğrenir öğrenmez buraya yazıcam dedim ben 5 aydır her ay bu sayfada yazan gebelik belirtilerinin sırayla hepsini yaşadım ama sonuçta gebelik yoktu bu ay farklı olan tek şey diğer aylarda bu olmadı adetime 5 gün hala göğüslerim şişti belirgin şekilde ve kan testi yaptırdım 77 çıktı sonuç pazartesi günü kese göründü allah isteyen herkese nasip etsin bunu gönüldün diyorum çünkü bu süreç beklemek çok sancılı bana da dualarınızı bekliyorum
Ne durumdasın arkadaşımAllahım aratmasın evet beklemek çok zor hele bide beklenen evlatsa
İnşallah canım valla nasıl bi bekleyiş inanın ki çok garibiiim ama kendimi kaptırmak istemiyorumNe durumdasın arkadaşım
Meltemmina çok heyecanlı bekleyiş
İnş bu at tuttururuz yaa benim de bat a 6-7 günüm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?