Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

İnşallah canıım eşimi kandırıp kan vermeye gitmek istiyorum ama 1 gündaha beklesem mi diyoruum
Canım yakın hastahane varsa kendin verebiliyorsan git kendin ver beklemeden hem bu çizgi çıktıysa eğer test bozuk değilse zaten kandada çıkacaktır canım

Var canım aynı marka ama kaç saat sonra deneyim bi de ne kadar sulu şeyler içmemem gerek ??
Ya normalde sabah yapılırsa daha iyi olur diyorlar ama o hiç belli olmuyor ya bi kaç saatten beri tüketmediysen sıvı yapabilirsin yine ama idrarı damlatırken 3 4 damla damlat kuzum

Bende bilemiyorum kızlar tansiyonumdan şüphelendim daha çok akiam 9a 5 yine ölçtüm aynı 9a 5.. göğüslerim şiş özellikle sağ göğsüüüm bş de karnımda 2 beyaz leke var

herkese merhaba arkadaşlar bu sayfayı çok takip ettiğimden gebeliğimi öğrenir öğrenmez buraya yazıcam dedim ben 5 aydır her ay bu sayfada yazan gebelik belirtilerinin sırayla hepsini yaşadım ama sonuçta gebelik yoktu bu ay farklı olan tek şey diğer aylarda bu olmadı adetime 5 gün hala göğüslerim şişti belirgin şekilde ve kan testi yaptırdım 77 çıktı sonuç pazartesi günü kese göründü allah isteyen herkese nasip etsin bunu gönüldün diyorum çünkü bu süreç beklemek çok sancılı bana da dualarınızı bekliyorum

Hayırlısı olsun canım Allah kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…