- 24 Nisan 2019
- 119
- 46
- 13
- 28
Canıım gözün aydın kucağına almak nasip olsun inşallah bizler duacınız sende bizlere dua et Allahım ikinizide korusunherkese merhaba arkadaşlar bu sayfayı çok takip ettiğimden gebeliğimi öğrenir öğrenmez buraya yazıcam dedim ben 5 aydır her ay bu sayfada yazan gebelik belirtilerinin sırayla hepsini yaşadım ama sonuçta gebelik yoktu bu ay farklı olan tek şey diğer aylarda bu olmadı adetime 5 gün hala göğüslerim şişti belirgin şekilde ve kan testi yaptırdım 77 çıktı sonuç pazartesi günü kese göründü allah isteyen herkese nasip etsin bunu gönüldün diyorum çünkü bu süreç beklemek çok sancılı bana da dualarınızı bekliyorum
Sağol canım inşallah amin cümlemizinki tutunur. Canım adetlerim düzenlidir bazen 26. Bazen 27. Bazen 29. Doktora gittiğmde maşallah herşeyn düzenli demişti.İnşallah sımsıkı tutunur sana meleğin canm kaç günde bir adet oluyosun
Benim eşiminde iEvet canm 13 yaşında bir kızım var şimdiki eşimin çocuğu yok evlenmemiş daha önce haklısın eşim benden çok takip ediyodu geçtim geçmedimi günüm diye bende ona çok üzülürdüm benim Bi kızım var onun yok nasıl hüsrana uğruyodu her au oturup ağlıyordum benim yüzümden olmuyo diye çok şükür geçirdik o günleri
ne güzel ya darısı başımıza inşallaahEvet canm 13 yaşında bir kızım var şimdiki eşimin çocuğu yok evlenmemiş daha önce haklısın eşim benden çok takip ediyodu geçtim geçmedimi günüm diye bende ona çok üzülürdüm benim Bi kızım var onun yok nasıl hüsrana uğruyodu her au oturup ağlıyordum benim yüzümden olmuyo diye çok şükür geçirdik o günleri
Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah canım ne güzel bir duyguherkese merhaba arkadaşlar bu sayfayı çok takip ettiğimden gebeliğimi öğrenir öğrenmez buraya yazıcam dedim ben 5 aydır her ay bu sayfada yazan gebelik belirtilerinin sırayla hepsini yaşadım ama sonuçta gebelik yoktu bu ay farklı olan tek şey diğer aylarda bu olmadı adetime 5 gün hala göğüslerim şişti belirgin şekilde ve kan testi yaptırdım 77 çıktı sonuç pazartesi günü kese göründü allah isteyen herkese nasip etsin bunu gönüldün diyorum çünkü bu süreç beklemek çok sancılı bana da dualarınızı bekliyorum
Ne yaptın canımBende bilemiyorum kızlar tansiyonumdan şüphelendim daha çok akiam 9a 5 yine ölçtüm aynı 9a 5.. göğüslerim şiş özellikle sağ göğsüüüm bş de karnımda 2 beyaz leke var
İçinden ne geçiyorsa onu yap canımGitmedim canom daha kan vermeye testte yapmadım yine napayım bilmiyorum ..
Bekle bakalım bi canım ne olucak yarın ne çıkacakYarını bekliyim diyorum canıım
Aynen kuzumm sabahı bekliycem bakalım hepimizin hakkında hayırlısıBekle bakalım bi canım ne olucak yarın ne çıkacak
Kaç gün var adetine |
Canım kaç gün vardı adetine ya gebelikte adet belirtileridir benziyo o yüzden o ağrıdan anlayamazsın canım test yapmadan ve gecikme olmadanHanımlar bende adet belirtileri var, hafif karın ağrısı hissediyorum sanki böyle olup da hamile olduğunu öğrenen var mı acaba? Test yapmaktan korkuyorum
Aslında bat 1 mayıs ama erken de gelebilir adet. Emin olamadım bikaç gün bekleyip mi yapsam test yoksa yarın mı yapsam kararsız kaldım. Kendimi çok şartlandırmıştım hamileliğeCanım kaç gün vardı adetine ya gebelikte adet belirtileridir benziyo o yüzden o ağrıdan anlayamazsın canım test yapmadan ve gecikme olmadan
Canım hiç stres yapma daha da gecikmesin o zaman strese girmiceksen her türlü sonuca hazırsan yarında yapabilirsinAslında bat 1 mayıs ama erken de gelebilir adet. Emin olamadım bikaç gün bekleyip mi yapsam test yoksa yarın mı yapsam kararsız kaldım. Kendimi çok şartlandırmıştım hamileliğe
Yarına kadar adet gelmezse yapmayı düşünüyorum bende teşekkür ederimCanım hiç stres yapma daha da gecikmesin o zaman strese girmiceksen her türlü sonuca hazırsan yarında yapabilirsin
Hayırlısı olsun inşallah canım güzel sonuçlar alırsınYarına kadar adet gelmezse yapmayı düşünüyorum bende teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?