Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canıım gözün aydın kucağına almak nasip olsun inşallah bizler duacınız sende bizlere dua et Allahım ikinizide korusun

Benim eşiminde i
ne güzel ya darısı başımıza inşallaah

Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah canım ne güzel bir duygu

Merhaba arkadaşlar bir süredir burayı okuyorum, biz eşimle 5 yıldır evliyiz ve çocuk sahibi olmaya bu ay itibariyle karar verdik. Adet döngüm 23 gün ile 29 gün arasında değişiyor. 23. gündeyim bugün. Normalde adet sancılarım adet olacağım günün sabahında başlar ve çok geçmeden adet olurum. Ama korunmasız ilişkiye başladığımızdan beri tuhaf ağrılar başladı. Tam olarak tanımlayamıyorum. Alt karın bölgesi daha çok. Dün akşamdan beri de deli gibi adet sancısı çekiyorum ama adet olmadım. Böyle olmazdı yukarda yazdığım gibi. Acaba psikolojik mi bu durum. Bu arada bir haftadır iki günde bir test yaptım ama çok net negatif çıkıyor.

Kızlar karar verdim sabah testi yapıyorum ve eğer negatif çıkarsa daha da test falan yapmıcam 2 aydır kaç test yaptım psikolojim bozulcak bu seferde stresten olmıcak

Hanımlar bende adet belirtileri var, hafif karın ağrısı hissediyorum sanki böyle olup da hamile olduğunu öğrenen var mı acaba? Test yapmaktan korkuyorum

Hanımlar bende adet belirtileri var, hafif karın ağrısı hissediyorum sanki böyle olup da hamile olduğunu öğrenen var mı acaba? Test yapmaktan korkuyorum
Canım kaç gün vardı adetine ya gebelikte adet belirtileridir benziyo o yüzden o ağrıdan anlayamazsın canım test yapmadan ve gecikme olmadan

Canım kaç gün vardı adetine ya gebelikte adet belirtileridir benziyo o yüzden o ağrıdan anlayamazsın canım test yapmadan ve gecikme olmadan
Aslında bat 1 mayıs ama erken de gelebilir adet. Emin olamadım bikaç gün bekleyip mi yapsam test yoksa yarın mı yapsam kararsız kaldım. Kendimi çok şartlandırmıştım hamileliğe

Aslında bat 1 mayıs ama erken de gelebilir adet. Emin olamadım bikaç gün bekleyip mi yapsam test yoksa yarın mı yapsam kararsız kaldım. Kendimi çok şartlandırmıştım hamileliğe
Canım hiç stres yapma daha da gecikmesin o zaman strese girmiceksen her türlü sonuca hazırsan yarında yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…