- 17 Eylül 2018
- 1.414
- 1.519
- 63
- 29
Olabilir canım mide yanması ve mide ekşimesiMidemin yanması belirti olabilir mi acaba
Belirti olabilir bu canım benimKızlaaaar göğüsleriiim çok acıyooo sızlıyooo
Olabilir diye duymuştum canımMidemin yanması belirti olabilir mi acaba
27 sini bekliyorum canım 4 kala negatif di bidaha tekrarlamaya cesaret edemedim bendeSen ne yaptın merak içindeyim canım Msrtns
Valla bende ilk gebeliğimi şöyle öğrenmiştim test yaptım 10 dk bekledim çıkmadı sonra baktım pozitif 2 gün sonrası kan verdim beta değerim pozitif ama bebeğimin kalbi durdu 8 haftalıkken allah herkese nasip etsin inşallahHaklısınız ama bir kaç gündür yapıyorum koyulaşıyor gibi gördüm. Gebelik testleri de bir kaç saat sonradan pozitif oldu onlara güvenmiyorum o yüzden ve cok erken yapmıştım. Gecikene kadar yapmayacagım bir daha
Belirtilerin neler şuan27 sini bekliyorum canım 4 kala negatif di bidaha tekrarlamaya cesaret edemedim bende
Bat1 canım ama maalesef
Kaç gün var adetine
Kaç gün var ki adetine normalde böyle sızlar ağrır mıKızlaaaar göğüsleriiim çok acıyooo sızlıyooo
Canım sen gebelik testi yap benceNasıl kaşınıyorlar anlatamam ara ara kasıklarıma da ağrılar giriyor .. tansiyonum da hala aynı 9a 4
Canım 2 sene korunduysan bu kadar kısa zamanda tutacağını sanmıyorumKızlar karar verdim sabah testi yapıyorum ve eğer negatif çıkarsa daha da test falan yapmıcam2 aydır kaç test yaptım psikolojim bozulcak bu seferde stresten olmıcak
Hakkımızda hayırlısı Rabbim aratmadan versin hepimizeCanım 2 sene korunduysan bu kadar kısa zamanda tutacağını sanmıyorum
Amin bu şekilde kendini üzersin uzun süre korunmuşsun biraz sabretmem gerek bisüre daha olmayabilir bu fikre alıştır kendini inşallah en kısa zamanda rabbim kucağını sağlıklı bir bebekle doldurur ama dediğim gibi sabretHakkımızda hayırlısı Rabbim aratmadan versin hepimize
Hayırlı olsun darısı bizlere olsun inşallah,gebe kaldığınız ay neler yaşadınız peki? Benim bat 28 ama ne Bi belirti var Ne başka birsey bu da korkutuyor beniherkese merhaba arkadaşlar bu sayfayı çok takip ettiğimden gebeliğimi öğrenir öğrenmez buraya yazıcam dedim ben 5 aydır her ay bu sayfada yazan gebelik belirtilerinin sırayla hepsini yaşadım ama sonuçta gebelik yoktu bu ay farklı olan tek şey diğer aylarda bu olmadı adetime 5 gün hala göğüslerim şişti belirgin şekilde ve kan testi yaptırdım 77 çıktı sonuç pazartesi günü kese göründü allah isteyen herkese nasip etsin bunu gönüldün diyorum çünkü bu süreç beklemek çok sancılı bana da dualarınızı bekliyorum
Merhaba.Ben de hamile kalmadan once hep bu sayfadaydim..Simdi kasim annelerindeyim..Darisi hepinizin basina insallah. Dorduncu denememizde oldu cok sukur..Bebegin olmasinin tek yolu kafadan silmek.Baska seylerle ilgilenmek.Ben uc ay hamilelikten baska sey dusunmedim..Surekli belirti okudum.Kendimde belirti aradim.Surekli gebelik testi yapiyordum..Son ay yani gebe kaldigim ay benim kilom biraz fazla.5 kilo fazlam vardi.Bir diyetisyene gidip fazlalari vereyim dedim.Iyi bir diyetisyen buldum.Bel bolgesindeki yaglanma kadinlarda bebegin tutunmasini engelleyebiliyormus.Bana bir program verdi.Onu uyguladim.Bu sefer kilo vermeye taktim.Bebek silindi kafamdan.Haftaya randevum vardi ve 2 kilo vermek zordundaydim.Sonra tasinacaktik..Ona odaklandim.Hicbir belirtim olmadi.Sadece adet belirtislerimin hepsi vardi.Hatta adet olucam diye agir koliler tasidim.Bat gunu test yaptim.Negatifti..Olsa cikardi dedim.Bir daha yapmadim.8 gun gecti..Adet sancilarim basladi.Sivilcelenme,karindan guruldama tum adet belirtilerim bas gosterince dedim bu sefer de olmadi.Gecikmemin 7. gunu camasirimda krem gibi beyaz kati ve sivi arasi su gibi degil ama krem kivaminda bir akinti gordum.Daha once hic gormedigim renkte ve kivamda bir akintiydi.Hemen internete yazdim ve guclu bir hamilelik belirtisidir diye cikti karsima.Heyecanlandim.Ertesi gun test yaptim ve pozitif.Gecikmemin 8.gunuydu.Hemen ertesi gun kan verdim beta hcg 702 cikti.Kizlar diyecegim baska seylere odaklanin.Bu hayatin kurali.Gercekten.Odaklandiginizda olmuyor.Diyetim yarim kaldi ama ben mutluyum...Iyi ki de kafamdan atmisim.Bebegim benimle.Allah hepinize en kisa zamanda saglikli,hayirli bebekler nasip etsin..Hayırlı olsun darısı bizlere olsun inşallah,gebe kaldığınız ay neler yaşadınız peki? Benim bat 28 ama ne Bi belirti var Ne başka birsey bu da korkutuyor beni
Bebe time marka mi ilk 20 dakkada ciktimi bişey baktinizmi daha sonraSabah test yaptım ve tertemiz bir negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?