Eger ilk idrarsa al canım gideceğin yer çok uzak değilse testi de fazladan al tekrar takip edersin inşallahh gönlünden geçen olurHanımlar ilk defa idrar testi yapıcam bir sorum olacak çok afedersiniz ben idrarımı bir kaba alsam sonra gidip eczaneden idrar testi alsam gelsem doğru sonuç çıkar mı acaba? Yani idrar beklese bir sıkıntı olur mu?
Evet ilk idrar. Çok teşekkür ederim. İnşallahEger ilk idrarsa al canım gideceğin yer çok uzak değilse testi de fazladan al tekrar takip edersin inşallahh gönlünden geçen olur
İnşallah canmBenim eşiminde i
ne güzel ya darısı başımıza inşallaah
Sonucu haber edermisin inşaallah vardır çıkmazsa teste belirtilerin varsa gününde dolduysa kan testi yaptır bazen teste çıkmayıp kanda çıkabilir Rabbim bu günler yüzü suyu hürmetine gönlümüzden geçenler olsun inşaallah sağlıklaEvet ilk idrar. Çok teşekkür ederim. İnşallah
Merhaba arkadaşlar bir süredir burayı okuyorum, biz eşimle 5 yıldır evliyiz ve çocuk sahibi olmaya bu ay itibariyle karar verdik. Adet döngüm 23 gün ile 29 gün arasında değişiyor. 23. gündeyim bugün. Normalde adet sancılarım adet olacağım günün sabahında başlar ve çok geçmeden adet olurum. Ama korunmasız ilişkiye başladığımızdan beri tuhaf ağrılar başladı. Tam olarak tanımlayamıyorum. Alt karın bölgesi daha çok. Dün akşamdan beri de deli gibi adet sancısı çekiyorum ama adet olmadım. Böyle olmazdı yukarda yazdığım gibi. Acaba psikolojik mi bu durum. Bu arada bir haftadır iki günde bir test yaptım ama çok net negatif çıkıyor.
Bebe time marka mi ilk 20 dakkada ciktimi bişey baktinizmi daha sonra
Çok teşekkür ederim canım önerini dinlicem emin olAmin bu şekilde kendini üzersin uzun süre korunmuşsun biraz sabretmem gerek bisüre daha olmayabilir bu fikre alıştır kendini inşallah en kısa zamanda rabbim kucağını sağlıklı bir bebekle doldurur ama dediğim gibi sabret
Benim de bat bir bacaklarım kasığım belim ağrıyor adet olucam herhalde sende ne var ne yok |
Sabah yaptığım test negatif şuanda da bel ve kasık ağrım var regl olcak gibiyim yarın olurum kesin
Benim de bat bir bacaklarım kasığım belim ağrıyor adet olucam herhalde sende ne var ne yok
Ben de üç gün önce yapmıştım negatifti olsa çıkardı zaten neyse allah en kısa zamanda nasip etsin hepimize.Sabah yaptığım test negatif şuanda da bel ve kasık ağrım var regl olcak gibiyim yarın olurum kesin
Amin inşallah canımBen de üç gün önce yapmıştım negatifti olsa çıkardı zaten neyse allah en kısa zamanda nasip etsin hepimize.
Masallah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin , benim bu ay çok olumsuz baktım yeni işe başlama telaşı yeni şehre adapte derken hiç gününü hesaplayamadım ki hesaplasamda hergün ilişki olduğu için hiç düşünmedim.ama regli belirtin olurdu göğsüm şişer kasıklarım ağrırdı hiç birsey yokMerhaba.Ben de hamile kalmadan once hep bu sayfadaydim..Simdi kasim annelerindeyim..Darisi hepinizin basina insallah. Dorduncu denememizde oldu cok sukur..Bebegin olmasinin tek yolu kafadan silmek.Baska seylerle ilgilenmek.Ben uc ay hamilelikten baska sey dusunmedim..Surekli belirti okudum.Kendimde belirti aradim.Surekli gebelik testi yapiyordum..Son ay yani gebe kaldigim ay benim kilom biraz fazla.5 kilo fazlam vardi.Bir diyetisyene gidip fazlalari vereyim dedim.Iyi bir diyetisyen buldum.Bel bolgesindeki yaglanma kadinlarda bebegin tutunmasini engelleyebiliyormus.Bana bir program verdi.Onu uyguladim.Bu sefer kilo vermeye taktim.Bebek silindi kafamdan.Haftaya randevum vardi ve 2 kilo vermek zordundaydim.Sonra tasinacaktik..Ona odaklandim.Hicbir belirtim olmadi.Sadece adet belirtislerimin hepsi vardi.Hatta adet olucam diye agir koliler tasidim.Bat gunu test yaptim.Negatifti..Olsa cikardi dedim.Bir daha yapmadim.8 gun gecti..Adet sancilarim basladi.Sivilcelenme,karindan guruldama tum adet belirtilerim bas gosterince dedim bu sefer de olmadi.Gecikmemin 7. gunu camasirimda krem gibi beyaz kati ve sivi arasi su gibi degil ama krem kivaminda bir akinti gordum.Daha once hic gormedigim renkte ve kivamda bir akintiydi.Hemen internete yazdim ve guclu bir hamilelik belirtisidir diye cikti karsima.Heyecanlandim.Ertesi gun test yaptim ve pozitif.Gecikmemin 8.gunuydu.Hemen ertesi gun kan verdim beta hcg 702 cikti.Kizlar diyecegim baska seylere odaklanin.Bu hayatin kurali.Gercekten.Odaklandiginizda olmuyor.Diyetim yarim kaldi ama ben mutluyum...Iyi ki de kafamdan atmisim.Bebegim benimle.Allah hepinize en kisa zamanda saglikli,hayirli bebekler nasip etsin..
Teşekkür ederim bat 1 Mayıs ama dayanamayıp yaptım. Şimdi yüklüyorum sonucu emin olamadım ama negatif gibiSonucu haber edermisin inşaallah vardır çıkmazsa teste belirtilerin varsa gününde dolduysa kan testi yaptır bazen teste çıkmayıp kanda çıkabilir Rabbim bu günler yüzü suyu hürmetine gönlümüzden geçenler olsun inşaallah sağlıkla
Hafif bir çizgi var kuruma çizgisi mi acaba yardımcı olur musunuz?
Bata 4 gün var. Emin olamadım bikaç gün sonra testi tekrarlıycam sanırım.Çok silik görünüyor gibi az daha bekle canım
Bence de tekrarla bakalımBata 4 gün var. Emin olamadım bikaç gün sonra testi tekrarlıycam sanırım.
Krem beyazı akıntı hamilelik belirtisi olabiliyor canım, zaten dün regl gününmüş. Bence yap bir test, ne kaybedersin kafan rahatlar. Silik çıkarsa bikaç gün sonra tekrarlarsın.Kızlar Adet takvimine göre dün regl gunumdu birkaç gün daha mı beklemeliyim test yapmak için dün yumurtlama dönemindekine benzer rakı beyazı gibi bi akıntı geldi peçete gun içinde iki kez filan bugün yine krem beyaz arası bişey bi kez gece aynı saatte iki gündür tuvalete kalkıyorum normalde aliskanligim yoktur gece tuvalete gitmem kararsız kaldım test yapıp yapmama konusunda ama adet ağrısı da yok şu anlık. Telefondaki takvime guvenmeyip bi kaç gün daha mı beklemeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?