Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Eger ilk idrarsa al canım gideceğin yer çok uzak değilse testi de fazladan al tekrar takip edersin inşallahh gönlünden geçen olur

Evet ilk idrar. Çok teşekkür ederim. İnşallah
Sonucu haber edermisin inşaallah vardır çıkmazsa teste belirtilerin varsa gününde dolduysa kan testi yaptır bazen teste çıkmayıp kanda çıkabilir Rabbim bu günler yüzü suyu hürmetine gönlümüzden geçenler olsun inşaallah sağlıkla

Çok teşekkür ederim canım önerini dinlicem emin ol

Sabah yaptığım test negatif şuanda da bel ve kasık ağrım var regl olcak gibiyim yarın olurum kesin
Ben de üç gün önce yapmıştım negatifti olsa çıkardı zaten neyse allah en kısa zamanda nasip etsin hepimize.

Masallah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin , benim bu ay çok olumsuz baktım yeni işe başlama telaşı yeni şehre adapte derken hiç gününü hesaplayamadım ki hesaplasamda hergün ilişki olduğu için hiç düşünmedim.ama regli belirtin olurdu göğsüm şişer kasıklarım ağrırdı hiç birsey yok Adetim geçikecek sanırım gözüyle bakıyorum ama bu durumda insanda stres yaratıyor

Bi bel Ağrı'm oldu o da geçti Enazından reglim geçikmesin çünkü sinirlilik Bi duygusallık hakim oluyor normalde kızmayacağım şeye kızıyorum

Teşekkür ederim bat 1 Mayıs ama dayanamayıp yaptım. Şimdi yüklüyorum sonucu emin olamadım ama negatif gibi

Hafif bir çizgi var kuruma çizgisi mi acaba yardımcı olur musunuz?

Eklentiler

• D47CC94B-4CF4-4C68-9081-B136B498DA63.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 73
Kızlar Adet takvimine göre dün regl gunumdu birkaç gün daha mı beklemeliyim test yapmak için dün yumurtlama dönemindekine benzer rakı beyazı gibi bi akıntı geldi peçete gun içinde iki kez filan bugün yine krem beyaz arası bişey bi kez gece aynı saatte iki gündür tuvalete kalkıyorum normalde aliskanligim yoktur gece tuvalete gitmem kararsız kaldım test yapıp yapmama konusunda ama adet ağrısı da yok şu anlık. Telefondaki takvime guvenmeyip bi kaç gün daha mı beklemeliyim

Krem beyazı akıntı hamilelik belirtisi olabiliyor canım, zaten dün regl gününmüş. Bence yap bir test, ne kaybedersin kafan rahatlar. Silik çıkarsa bikaç gün sonra tekrarlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…