Peki şimdi alsam bı kaç saat idrar tutup mu yapmam lazım her yarım saatte bi tuvalete gidiyorumKrem beyazı akıntı hamilelik belirtisi olabiliyor canım, zaten dün regl gününmüş. Bence yap bir test, ne kaybedersin kafan rahatlar. Silik çıkarsa bikaç gün sonra tekrarlarsın.
Sabah ki idrarınla yap, bugün test al yarın sabah ilk idrarınla test yapBide üç buçuk hafta önce sigarayı bıraktım acaba hemen etkilemiş olabilir mi hamile kalmış olabilir miyim
Alt karın ağrısı ve akıntı var bende ara arada kasık ağrısıBelirtilerin neler şuan
Tamam teşekkürlerSabah ki idrarınla yap, bugün test al yarın sabah ilk idrarınla test yap
Sigara içenler de hamile kalabiliyor, allah vergisi birşey. Hamile olabilirsin veya olmayabilirsin hayırlısı olsunBide üç buçuk hafta önce sigarayı bıraktım acaba hemen etkilemiş olabilir mi hamile kalmış olabilir miyim
Teşekkür ederim bu arada hayırlı olsun ben çizgiyi gördüm inşallah kanla kesinleştirin güzel haberlerinizi bekliyorumSigara içenler de hamile kalabiliyor, allah vergisi birşey. Hamile olabilirsin veya olmayabilirsin hayırlısı olsun
İnşallah hayırlısı olsun hepimiz içinTeşekkür ederim bu arada hayırlı olsun ben çizgiyi gördüm inşallah kanla kesinleştirin güzel haberlerinizi bekliyorum
Iyiyim canim sen nasilsin
Benim 6 gün kala böyleydi canm şuan gebeyim. Inşallah seninde gelmiş tir meleğin.Hafif bir çizgi var kuruma çizgisi mi acaba yardımcı olur musunuz?
Amin..Insallah.Tesekkur ederim..Masallah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin , benim bu ay çok olumsuz baktım yeni işe başlama telaşı yeni şehre adapte derken hiç gününü hesaplayamadım ki hesaplasamda hergün ilişki olduğu için hiç düşünmedim.ama regli belirtin olurdu göğsüm şişer kasıklarım ağrırdı hiç birsey yokAdetim geçikecek sanırım gözüyle bakıyorum ama bu durumda insanda stres yaratıyor
Hastalığım 4 gün geçti sizce durum ne
Çok teşekkür ederim canim insallah hayırlısıcanım tebrikler
hamilesin çizgi çok net
5 dk içinde mi çıktı canım eğer öyleyse benimde daha önceki hamileligimde 4 gün kala böyleydi 2 gün sonra tekrar yaptım git gide koyulastiHafif bir çizgi var kuruma çizgisi mi acaba yardımcı olur musunuz?
canım çizgi var gibiDmin yaptigim test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?