- 23 Aralık 2018
- 3.738
- 2.893
- 83
- 33
Canım hayırlısı olsun kanla netleştirHastalığım 4 gün geçti sizce durum ne
Canım çizgi var gibi istersen test varsa elinde tekrar yap onada bakalım hayırlısı olsunDmin yaptigim test
Teşekkürler canm insallah hayırlısıCanım hayırlısı olsun kanla netleştir
Allah razi olsun canim az sonra gidicm almaya cizgi baya netlsti bakalim ne cikicakCanım çizgi var gibi istersen test varsa elinde tekrar yap onada bakalım hayırlısı olsun
Hayırlısı olsun. Canım al yap bakalım onuda atarsın gelmiştir meleğin inşallahDaha neti buda kizlar
İnsallah canim cok sagol insallah vardir bana dua edin olurmu sizde benim dualarimdasinizHayırlısı olsun. Canım al yap bakalım onuda atarsın gelmiştir meleğin inşallah
Allh razı olsun canım dualarımız hep bir rabbim hepimize nasip etsin bir an önce inşallah sağlıcaklaİnsallah canim cok sagol insallah vardir bana dua edin olurmu sizde benim dualarimdasiniz
Canim Inslalah hakkında hayirlsii olsun Allahım izniyle inşallah güzel sonuçlar alırsınKizlar test almaya gidiyorm..
Döllenmeye ve sağlıklı olup olmamasına göre değişiklik gösterir değerler. Benimde 140 çıkmıştı adet olacağım gün öğrenmiştim ama sonra 2 günde 2 katı artmadı ve dış gebelik oldu. Yani değer 10 da olur 300 de olur o herkese göre değişklik gösterir. önemli olan 2 güünde 2 katı olması sağlıklı artış göstermesi.Ben de bir şey sormak istiyorum kızlar ilk öğrendiğinizde değeriniz kaçtı ben evde gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı Sonra kan verdim ilk değerim 10.57 bir buçuk gün sonra bir daha verdim 18.68 çıktı düzenli bir şekilde adet görüyorum 26 28 gün arasında 26 günde olursam Adet günüm bugün yoksa pazar günü olacağım en geç. ama değerler Kafamı karıştırıyor Çok düşük geldi bana
hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olurKan degerim 139.7 ciktii
Allah bin kere razi olsun canim rabbim hrkse nasip etsin insallah.. Dualarimdasiniz aksam kan vermye gitcemCanim Inslalah hakkında hayirlsii olsun Allahım izniyle inşallah güzel sonuçlar alırsın
Hayırlı olsun canim benim çok sevindim. Amin hepimize inşallah. Akşam haber ver mutlaka. Bendebir umut bekliyorum umarim benimde düzenli artış gösterirAllah bin kere razi olsun canim rabbim hrkse nasip etsin insallah.. Dualarimdasiniz aksam kan vermye gitcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?