Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Haklisin canim Inslalah düzenli bir artış olur teşekkür ediyorum cewap verdiğin için

Hayırlı olsun canim benim çok sevindim. Amin hepimize inşallah. Akşam haber ver mutlaka. Bendebir umut bekliyorum umarim benimde düzenli artış gösterir
Mutlaka vercm canim insallah iyi syler duyarim canjm sendmi hamilesn kusura bakma okuyamadm bayadr girmiyodum ben

Mutlaka vercm canim insallah iyi syler duyarim canjm sendmi hamilesn kusura bakma okuyamadm bayadr girmiyodum ben
Evet canım benim Ben de Çarşamba sabahı gebelik testi yaptım belirgin silik çizgi çıktı ama bayağı belli yani ben de heyecanla gittim Kan verdim Ama değer 10.57 çıktı bir buçuk gün sonra bir daha Kan verdim değer 18.68 yükselmiş ama Adetime 2 gün var değer bana az geldi o yüzden biraz korku var acaba Kimyasal gebelik mi diye Üstelik ben düzenli olarak 26 28 günde bir adet oluyorum 26 günde olursam bu ay bugün Adet günüm ama 28 günde olacaksam pazar günü Adetim O yüzden değer bana az geldi ya Geç döllenme olduğu ya da bu ay iki kez yumurtladım O yüzden geç oldu ama yinede Tedirginim Yarın bir daha kan vereceğim inşallah güzel haberler alırım

Kızlar bişey sorucam daha önceki gebeliğimde yaptigim bi test vardı ve ozaman çok koyu olmasada çizgi çıkmıştı bugün bi deneyim dedim biliyorum 1 test 2 kere kullanılmaz ilk idrarla yaptım koyu olmayan çizgi çok çok koyulasti resmini atıyorum

Eklentiler

• 1556288106427-1946956803.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 42
Valla kuzum benm bi arkadas 7ydi tahlil sonucu onla ogrendi dusun hamile oldugunu 1 hafta vardi onunda adet gününe suan 4 yasinda cocugu :) rabbim cok buyuk hic mrk etme allahim yuzunu guldursun

Valla kuzum benm bi arkadas 7ydi tahlil sonucu onla ogrendi dusun hamile oldugunu 1 hafta vardi onunda adet gününe suan 4 yasinda cocugu :) rabbim cok buyuk hic mrk etme allahim yuzunu guldursun
Amin canim benim Inslalah ama benim adet tarihim yakın ve düşük cıktı o benim kafamı karıştırıyor umarim dediğin gibi olur Rabbim yardımcımız olsun teşekkür ediyorum

Kızlar benim bat yarın sol kasığım ve belim ağrıyor biraz bata üç gün kala test yaptım negatif çıktı hamile olmama imkan yoktur değil mi? Geç döllenme değil çünkü yumurtlama zamanı yumurtam zaten.

Canım geç döllenme olmuş olabilir o yüzden bu kadar düşük olabilir 2 günde 2 katı artması gerekiyor sen kan testine devam et canım hayırlı sağlıklı gebelik olsun inşallah

Olsun canım gebeliğe giden yolda herşey mübahtır vallahi çokda koyu inşallah gelmiştir bebeğin testin yoksa kan ver hadi güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Canım idrara daha geç karışıyor o yüzden kn ver şüphen varsa inşallah bebeğin seninledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…