Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kizlar benim erken hamilelik belirtilerim cok usuyordum ve uykum cok geliyordu hala da geliyor. Bide meme uclari agrisi vardi. 4 gun once pozitif cikti soluk. 3 gun adetim gecti kirmizi cikti 2ci cizgi.

canım çizgi baya koyu
ama tekrar kullanıldığı için belki yanıltır diye seni umutlandırmak istemiyorum
ama nedense var gibi hissediyorum senin için
test alıp yapma şansın varmı yapsan

Belli olmaz canm ben adet günümde negatif gördüm üç gün geçince erken gebelik testiyle pozitifi gördüm yarın tekrar yapabilirsin benim ilk belirttim bel ağrımdı geç döllenme de değildi

canım çizgi baya koyu
ama tekrar kullanıldığı için belki yanıltır diye seni umutlandırmak istemiyorum
ama nedense var gibi hissediyorum senin için
test alıp yapma şansın varmı yapsan
Yarın alma şansım var yarın bakicam canım hayirlisiyla inşaallah vardir

Olsun canım gebeliğe giden yolda herşey mübahtır vallahi çokda koyu inşallah gelmiştir bebeğin testin yoksa kan ver hadi güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Yarın sıfır test alicam 2.el test öyle ciktiinşaallah cikar canım herkeslere versin Rabbim

Belli olmaz canm ben adet günümde negatif gördüm üç gün geçince erken gebelik testiyle pozitifi gördüm yarın tekrar yapabilirsin benim ilk belirttim bel ağrımdı geç döllenme de değildi
İnşallah çok teşekkür ederim Moral verdiniz

Hayırlı olsun darısı bizlere olsun inşallah,gebe kaldığınız ay neler yaşadınız peki? Benim bat 28 ama ne Bi belirti var Ne başka birsey bu da korkutuyor beni
Benim ikinci gebeliğim ilkini ileri haftada kaybettim o zaman adet günüm geçene kadar hiç farkketmedim zaten daha 2. Denememiz olduğu için belirtide aramıyordum kendimde üzerinden 10 ay geçti şimdi 2. Gebeliğim inşallah bu defa sağlıkla kucağıma alırım bunda her ay belirti oluyordu ama sonuçta negatif bu ay rahme yerleşmeyi hissettim desem yeridir İnan kasıkta sızı değil kesinlikle bildiğin ağrı girdi bir anda tek sefer oldu sonra adete 5 gün kala gerçekten doğruymuş dedim göğüslerim diğer aylarda hiç şişmedi bu ay şişti

İlişkiden sonra bir iki gün içinde mi oldu bu ani batma gibi ağrımıydı ben de oldu nefesimi kesti ama bir defa değil bi kaç kere oldu
Benimde bata 4-5 gün var sanki hasta olcak gibi hissediyorum bu ay çok istiyorum artık hüsran yaşmak istemiyorum ama sanki yine olmadı

Lütfen hamileler yardımcı olabilir mi? Bat 28 inde olmam gerekirken şimdi lavaboda krem rengi koyu kıvamlı akıntım oldu sümüksü gibi . Bu hamilelik belirtisi mi? Lütfen yardımcı olun

Canim acildeki doktorda idrar testi yapti hastanede.. Sonuc pozitif cok sukur insallah kandada cikr
Canım hastahanede de idrar testimi yapıyorlarmış ya ben burda hiç denk gelmedim ama bak ne güzel çıkmış kan ne zaman vereceksin hayırlı olsun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…