- 13 Ekim 2016
- 165
- 128
- 103
- 30
canım çizgi baya koyuKızlar bişey sorucam daha önceki gebeliğimde yaptigim bi test vardı ve ozaman çok koyu olmasada çizgi çıkmıştı bugün bi deneyim dedim biliyorum 1 test 2 kere kullanılmaz ilk idrarla yaptım koyu olmayan çizgi çok çok koyulasti resmini atıyorum
Tamam canım inşallah güzelce artar değerinInşallah canim benim bakalim yarın vericem Yazarim yine
Belli olmaz canm ben adet günümde negatif gördüm üç gün geçince erken gebelik testiyle pozitifi gördüm yarın tekrar yapabilirsin benim ilk belirttim bel ağrımdı geç döllenme de değildiKızlar benim bat yarın sol kasığım ve belim ağrıyor biraz bata üç gün kala test yaptım negatif çıktı hamile olmama imkan yoktur değil mi? Geç döllenme değil çünkü yumurtlama zamanı yumurtam zaten.
İnşallah canım Laboquick olabilirmiCanim ikiside ayni markada unuttum markasini ya yakin hastane esimi bkliyorum insallah pozitif dir
Yok canm o dgl oncomed markaymis simdi baktimda :) insallah ya insallah :) valla hpimiz iyi haberler alirizİnşallah canım Laboquick olabilirmigüzel haberlerini bekliyoruz inşallah meleğin seninledir
İnşallah canım haber bekliyorum sendenYok canm o dgl oncomed markaymis simdi baktimda :) insallah ya insallah :) valla hpimiz iyi haberler aliriz
Yarın alma şansım var yarın bakicam canım hayirlisiyla inşaallah vardircanım çizgi baya koyu
ama tekrar kullanıldığı için belki yanıltır diye seni umutlandırmak istemiyorum
ama nedense var gibi hissediyorum senin için
test alıp yapma şansın varmı yapsan
Yarın sıfır test alicam 2.el test öyle ciktiOlsun canım gebeliğe giden yolda herşey mübahtır vallahi çokda koyu inşallah gelmiştir bebeğin testin yoksa kan ver hadi güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Yarın adet olmazsam yapıcam inşallah çok sağol |
İnşallah çok teşekkür ederim Moral verdinizBelli olmaz canm ben adet günümde negatif gördüm üç gün geçince erken gebelik testiyle pozitifi gördüm yarın tekrar yapabilirsin benim ilk belirttim bel ağrımdı geç döllenme de değildi
Amin canım inşallahYarın sıfır test alicam 2.el test öyle ciktiinşaallah cikar canım herkeslere versin Rabbim
Benim ikinci gebeliğim ilkini ileri haftada kaybettim o zaman adet günüm geçene kadar hiç farkketmedim zaten daha 2. Denememiz olduğu için belirtide aramıyordum kendimde üzerinden 10 ay geçti şimdi 2. Gebeliğim inşallah bu defa sağlıkla kucağıma alırım bunda her ay belirti oluyordu ama sonuçta negatif bu ay rahme yerleşmeyi hissettim desem yeridir İnan kasıkta sızı değil kesinlikle bildiğin ağrı girdi bir anda tek sefer oldu sonra adete 5 gün kala gerçekten doğruymuş dedim göğüslerim diğer aylarda hiç şişmedi bu ay şiştiHayırlı olsun darısı bizlere olsun inşallah,gebe kaldığınız ay neler yaşadınız peki? Benim bat 28 ama ne Bi belirti var Ne başka birsey bu da korkutuyor beni
İlişkiden sonra bir iki gün içinde mi oldu bu ani batma gibi ağrımıydı ben de oldu nefesimi kesti ama bir defa değil bi kaç kere olduBenim ikinci gebeliğim ilkini ileri haftada kaybettim o zaman adet günüm geçene kadar hiç farkketmedim zaten daha 2. Denememiz olduğu için belirtide aramıyordum kendimde üzerinden 10 ay geçti şimdi 2. Gebeliğim inşallah bu defa sağlıkla kucağıma alırım bunda her ay belirti oluyordu ama sonuçta negatif bu ay rahme yerleşmeyi hissettim desem yeridir İnan kasıkta sızı değil kesinlikle bildiğin ağrı girdi bir anda tek sefer oldu sonra adete 5 gün kala gerçekten doğruymuş dedim göğüslerim diğer aylarda hiç şişmedi bu ay şişti
Canim acildeki doktorda idrar testi yapti hastanede.. Sonuc pozitif cok sukur insallah kandada cikrİnşallah canım haber bekliyorum senden
Yaaaa çok güzel darısı başımızaKizlar acilden geliyorum.. Ordaki doktorda idrar istedi sonuc pozitif..
Canım hastahanede de idrar testimi yapıyorlarmış ya ben burda hiç denk gelmedim ama bak ne güzel çıkmışCanim acildeki doktorda idrar testi yapti hastanede.. Sonuc pozitif cok sukur insallah kandada cikr
Benim ikinci gebeliğim ilkini ileri haftada kaybettim o zaman adet günüm geçene kadar hiç farkketmedim zaten daha 2. Denememiz olduğu için belirtide aramıyordum kendimde üzerinden 10 ay geçti şimdi 2. Gebeliğim inşallah bu defa sağlıkla kucağıma alırım bunda her ay belirti oluyordu ama sonuçta negatif bu ay rahme yerleşmeyi hissettim desem yeridir İnan kasıkta sızı değil kesinlikle bildiğin ağrı girdi bir anda tek sefer oldu sonra adete 5 gün kala gerçekten doğruymuş dedim göğüslerim diğer aylarda hiç şişmedi bu ay şişti
[/QUOböyle mesajlar Ne güzel umut oluyor sayfadakilere, darısı hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?