kızlar az önce dayanamayıp test yaptım.. selinden gaz aldım heralde.. bide ben yazarım hamişim die dedim amaaaa tek çizgi çıktı malesef.. gerçi henüz umudumu kaybetmedim daha 5 günüm var adet olmaya daha belli olmamıştır diyorum.. boş teselli değil demii?? hemen belli olmaması normal olabilir demi? çünkü adetime daha 5 gün var ama göğüslerim çok hassaslaştı 2 gündür, ayrıca adet öncesi kuruluk olur bende akıntı gibi bişiler var.. üşütmemişimdir inşallahta hamişlik belirtisidir bu..
kızlar az önce dayanamayıp test yaptım.. selinden gaz aldım heralde.. bide ben yazarım hamişim die dedim amaaaa tek çizgi çıktı malesef.. gerçi henüz umudumu kaybetmedim daha 5 günüm var adet olmaya daha belli olmamıştır diyorum.. boş teselli değil demii?? hemen belli olmaması normal olabilir demi? çünkü adetime daha 5 gün var ama göğüslerim çok hassaslaştı 2 gündür, ayrıca adet öncesi kuruluk olur bende akıntı gibi bişiler var.. üşütmemişimdir inşallahta hamişlik belirtisidir bu..
ya benim günün tam 6 gün gecti carşamba test yaptım tek cizik ikincisi belirsiz bugun yine yaptım tek cizgide kaldım adetim hiç şaşmaz 3,5 senedir her günümü sayarım ne oldu acaba kafayı yemek üzereyim
kızlarrrr HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM DARISI SİZİN BAŞINIZA
inşallah canım inşallahhh en azından dr gıdım dıyorumda olmuyorsamda eger gebelık yoksa gercekten adet sokturucu varya ondan versın banaBU ARADA 7 YILLIK EVLIYIM AMA BEBEK DUSUNMEDIK DAHA ONCEEE BU SON 3 AYDIR DENEMELER VAR İŞTE ISTIYORUZZ
teşekkürler cevapladığın için lettacım..sol kasığımda da bir ağzı var bikaç gündür kan tahlili yaptırmak istiyorum ama onun içinde erkenmidir sence? nezaman yaptırmalıyım??
hayırlısı olsun canım benim yaaaa neyse o zaman sen bi dr ye git ne dicek bakalım
tebrklerrr tubadarısı başımıza inş
inşallah en yakın zamanda sizdende güzel haber alalım :92::92:
gulse bebeğim nasılsın?
bi dakka yaaa kaçırdım sanırımm tuba damı hamileeeay değilse bile hamile kalı inşallah bu gecee
:))) hamileyimmmmmm canım inşallah sizler bu gece hamile kalırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?