Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım benim sakın moralini bozma daha 5 günün var çıkmayabilir genelde çıkmıyor zaten adet günü gelince bile silik çıkıyor ondan sen umutla beklemeye devam et

valla süper güzel haberler tek tek geliyor hamile kalan arkadaşlar tebrik ediyorum sizleri... allah hayrlısı ile kucağınıza almayı nasip etsinnn

günün geçmeden idrar testi ile umutsuzluğa kapılma cnm......

ya benim günün tam 6 gün gecti carşamba test yaptım tek cizik ikincisi belirsiz bugun yine yaptım tek cizgide kaldım adetim hiç şaşmaz 3,5 senedir her günümü sayarım ne oldu acaba kafayı yemek üzereyim

teşekkürler cevapladığın için lettacım..sol kasığımda da bir ağzı var bikaç gündür kan tahlili yaptırmak istiyorum ama onun içinde erkenmidir sence? nezaman yaptırmalıyım??

ya benim günün tam 6 gün gecti carşamba test yaptım tek cizik ikincisi belirsiz bugun yine yaptım tek cizgide kaldım adetim hiç şaşmaz 3,5 senedir her günümü sayarım ne oldu acaba kafayı yemek üzereyim

karacım umutsuz olma hemen, kan testi kesin sonuç veriyor diyorlar gerçi ben çok yeniyim bu konularda ama forumda okumadığım bişi kalmadı artık
oyusden içini ferah tut yanlıştır o test kesin!! öyle düşünn ve kan testi yaptırıp hamişim yaz bizeeee

hayırlısı olsun canım benim yaaaa neyse o zaman sen bi dr ye git ne dicek bakalım

teşekkürler cevapladığın için lettacım..sol kasığımda da bir ağzı var bikaç gündür kan tahlili yaptırmak istiyorum ama onun içinde erkenmidir sence? nezaman yaptırmalıyım??

canım kan tahlilinde çıkıyor ama degeri düşük oluyor insan hemen öğrenmek istiyor degilmi meraktan çatlıyor ben olsam 5 gün daha beklerdim o heyecanı yaşa ama yok bekleyemem dersen kan tahlilinde çıkar

slm arkadaşlar, yeni anne adaylarımızı tebrik ediyorum darısı bizlere olur inşallah....ben bişey sormak istiyorum...normalde sürekli düzenli adet olurum ama geçen ay 5 gün erken oldum...ve bir arkadaş dediki ben hamile kalmadan önceki aylar hep erken regl oldum dedi...böyle bi durum yaşayıp hamile kalan varmı ? bu ayda nerdeyse 10 gündür bulantım var ve kasıklarımda ağrı var...adet öncesi ve migren nedeniyle mide bulantım sık sık olur ama kasık ağrısı ilk defa bu ay bu kadar belirgin oldu...birde hamile kaldıktan kaç gün yada ay sonra bulantı olur?

yaaa kızlar ben size bişey sorucaammmm benim saçlarım son 1 aydır çoook dökülüyor zaten ince telli bir de hamilelikte çok dökülürmüş herhalde hamileliğin bi belirtiside bu... ne yapıcam ben ((( hormonlardan mı acabaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…