aminnnnnn cnm yaaaa sizden haberler geldikçe meraktan çatlıyorum bendeçokbi belirtimde yok bu defa hayrlısı bakalım
teşekkürler cevapladığın için lettacım..sol kasığımda da bir ağzı var bikaç gündür kan tahlili yaptırmak istiyorum ama onun içinde erkenmidir sence? Nezaman yaptırmalıyım??
caanım dediğin gibi hormonlardan olabilir,yada mevsimle ilgilide olabilir,çünkü benimde birara çok dökülüyordu ama şimdi azaldı,bunun aslında birçok nedeni olabilir canım,kullandığın yada değiştirdiğin bir şampuan,saçkremi,yada saçlarına sürekli maşa yapıyorsan,fönlüyorsan yada hamile olduğun için olabilir canım,üzülme geçicidir eminim.yaaa kızlar ben size bişey sorucaammmm benim saçlarım son 1 aydır çoook dökülüyor zaten ince telli bir de hamilelikte çok dökülürmüş herhalde hamileliğin bi belirtiside bu... ne yapıcam ben((( hormonlardan mı acabaa
iiyymm cnmmmm sen nasılsın ? beklemedeyiz işte
slm arkadaşlar, yeni anne adaylarımızı tebrik ediyorum darısı bizlere olur inşallah....ben bişey sormak istiyorum...normalde sürekli düzenli adet olurum ama geçen ay 5 gün erken oldum...ve bir arkadaş dediki ben hamile kalmadan önceki aylar hep erken regl oldum dedi...böyle bi durum yaşayıp hamile kalan varmı ? bu ayda nerdeyse 10 gündür bulantım var ve kasıklarımda ağrı var...adet öncesi ve migren nedeniyle mide bulantım sık sık olur ama kasık ağrısı ilk defa bu ay bu kadar belirgin oldu...birde hamile kaldıktan kaç gün yada ay sonra bulantı olur?
teşekkür ediyorumm...ben sadece kasık ağrına cevap verebilirim benm adet öncesi adette hiç kasık ağrım olmazdı bu ay gülerken öksürürken ilk batmalar başladı daha sonra dinlenirken bile hafif hafif ağrılar oldu inşallah hamilesindir sende
caanım dediğin gibi hormonlardan olabilir,yada mevsimle ilgilide olabilir,çünkü benimde birara çok dökülüyordu ama şimdi azaldı,bunun aslında birçok nedeni olabilir canım,kullandığın yada değiştirdiğin bir şampuan,saçkremi,yada saçlarına sürekli maşa yapıyorsan,fönlüyorsan yada hamile olduğun için olabilir canım,üzülme geçicidir eminim.
yok canım yaa fazla fön maşa düzleştiri kullamıyorum ama bilmiyorum şampuanda saç dökülmesini önleyici eczanelerde satılanlardan aldım ama yokkk durmuyorlar bu gidişle korkuyorum valla saçsız kalıcam diee
kızlar az önce dayanamayıp test yaptım.. Selinden gaz aldım heralde.. Bide ben yazarım hamişim die dedim amaaaa tek çizgi çıktı malesef.. Gerçi henüz umudumu kaybetmedim daha 5 günüm var adet olmaya daha belli olmamıştır diyorum.. Boş teselli değil demii?? Hemen belli olmaması normal olabilir demi? çünkü adetime daha 5 gün var ama göğüslerim çok hassaslaştı 2 gündür, ayrıca adet öncesi kuruluk olur bende akıntı gibi bişiler var.. üşütmemişimdir inşallahta hamişlik belirtisidir bu..
*MİNAR 13.01.2011
*sincap08 21.01.2011
*elagulum 26.01.2011
*drymstf 29.01.2011
*GULSE84 31.01.2011
*kizil_mavi 26.01.2011
*yamukprenses 30.01.2011
*yarenhande 27.01.2011
*mariecurie 27.01.2011
*
*
GÜNÜ GEÇENLER
*MİNAR
*
*
*
*
*
*
*
Anne İsim Hamilelik Haftası Cinsiyet Bebiş İsim *
Haticesu- 32 -kız- belli değil
tuubaayaz
nejla_nemus
selin 7
*
*
*
*
*
*
*
HAYDİNN KIZLAR BU TABLO UGUR GETIRIRYOR VEE DEVAM EDİYOR aLLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN BİZLERDE İNŞALLAHHH HAYIRLISIYLAA TEZ ZAMANDA HAMİŞŞ OLURUZZZZZZZZZZZZ
teşekkür ediyorumm...ben sadece kasık ağrına cevap verebilirim benm adet öncesi adette hiç kasık ağrım olmazdı bu ay gülerken öksürürken ilk batmalar başladı daha sonra dinlenirken bile hafif hafif ağrılar oldu inşallah hamilesindir sende
sağol canımcım...benimde öyle kasıkta belirgin bi ağrı hissetmemiştim şimdiye kadar çok zor bi ihtimal bu ay ama sadece 1 geceden şüpheliyim hayırlısı allahtan....çok tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini
sincap08 canım haberlerini bekliyorum,bugün regli tarihindi,ne yaptın?
sağol canımcım...benimde öyle kasıkta belirgin bi ağrı hissetmemiştim şimdiye kadar çok zor bi ihtimal bu ay ama sadece 1 geceden şüpheliyim hayırlısı allahtan....çok tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini
amin canım :)))1 gece yeterAllah sizlere de nasip etsin hayırlı haberlerinizi beklyorumm
yyaaa benide ekle canm ocak 22 ama 18 inde oldumm ve 3 gün sürdü bugünde kahverengi leke geldi o kadar
canım bekliyorum olmadım daha yarın da olmazsam idrar testi yapcam sabah haber veririm.ben pek takip edemiyorum senin durumun ne
*MİNAR 13.01.2011
*sincap08 21.01.2011
*elagulum 26.01.2011
*drymstf 29.01.2011
*GULSE84 31.01.2011
*kizil_mavi 26.01.2011
*yamukprenses 30.01.2011
*yarenhande 27.01.2011
*mariecurie 27.01.2011
*
*
GÜNÜ GEÇENLER
*MİNAR
*
*
*
*
*
*
*
Anne İsim Hamilelik Haftası Cinsiyet Bebiş İsim *
Haticesu- 32 -kız- belli değil
tuubaayaz
nejla_nemus
selin 7
*
*
*
*
*
*
*
HAYDİNN KIZLAR BU TABLO UGUR GETIRIRYOR VEE DEVAM EDİYOR aLLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN BİZLERDE İNŞALLAHHH HAYIRLISIYLAA TEZ ZAMANDA HAMİŞŞ OLURUZZZZZZZZZZZZ
CANIM BENİM HADİ HAYIRLISI İNŞ HAMİŞSİNDİRRRR.... BELKIDE YUKARIYA YAZMDAN HAMİLE OLANLAR BÖLÜMÜNE YAZARIZZZ
amin canım :)))1 gece yeterAllah sizlere de nasip etsin hayırlı haberlerinizi beklyorumm
anacımmmm parmakların bal yesin bi gecede yeter yetmezmikocişim yok bu akşam geçti artık regl olmassam yarın akşam kaynatmalı peki sürekli yumurtlama günlerini takip ederekmi kalınır hamile normal zamanlardada kalınır değilmi ??? çok bilgili değilim merak ettim
YAA BENİMDE ARADA SOL KASIĞIMA AGRI GIRIYOR VE AKINTIM OLUYOR REGL OLDUMMU DIYE BAKIYORUM AMA BISEY YOKKK (ACABA REGLMI OLACAM YAA) COK MERAK EDIYORUM YARIN BENIM ICIN BUYUK GUN ADET OLMASSAM EGER DR MUAYNEEE OLUCAMMMMM DUA EDIN KIZLARR COK HTIYACIM VAR BU ADET GECIKMEM HAYRA ALAMETTIR INNNŞŞŞALLAHHH
YAA BENİMDE ARADA SOL KASIĞIMA AGRI GIRIYOR VE AKINTIM OLUYOR REGL OLDUMMU DIYE BAKIYORUM AMA BISEY YOKKK (ACABA REGLMI OLACAM YAA) COK MERAK EDIYORUM YARIN BENIM ICIN BUYUK GUN ADET OLMASSAM EGER DR MUAYNEEE OLUCAMMMMM DUA EDIN KIZLARR COK HTIYACIM VAR BU ADET GECIKMEM HAYRA ALAMETTIR INNNŞŞŞALLAHHH
anacımmmm parmakların bal yesin bi gecede yeter yetmezmikocişim yok bu akşam geçti artık regl olmassam yarın akşam kaynatmalı peki sürekli yumurtlama günlerini takip ederekmi kalınır hamile normal zamanlardada kalınır değilmi ??? çok bilgili değilim merak ettim
yumurtlama takibini yapsanda kalıyorsun yapmasanda kalıyorsun yeterki Allah izin versin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?