Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

teşekkürler cevapladığın için lettacım..sol kasığımda da bir ağzı var bikaç gündür kan tahlili yaptırmak istiyorum ama onun içinde erkenmidir sence? Nezaman yaptırmalıyım??

cannımm benim idrar testi için cok erken yapmıssın en azından ıdrarda 1 hafta sonra derler ama kan da hemen yaptırma en az 2 gun gecsinnn bencee

caanım dediğin gibi hormonlardan olabilir,yada mevsimle ilgilide olabilir,çünkü benimde birara çok dökülüyordu ama şimdi azaldı,bunun aslında birçok nedeni olabilir canım,kullandığın yada değiştirdiğin bir şampuan,saçkremi,yada saçlarına sürekli maşa yapıyorsan,fönlüyorsan yada hamile olduğun için olabilir canım,üzülme geçicidir eminim.

iiyymm cnmmmm sen nasılsın ? beklemedeyiz işte

aynen canım bende beklemedeyim,günler hızlı hızlı geçse ve o gün gelse bir an önce:119:

*MİNAR 13.01.2011
*sincap08 21.01.2011
*elagulum 26.01.2011
*drymstf 29.01.2011
*GULSE84 31.01.2011
*kizil_mavi 26.01.2011
*yamukprenses 30.01.2011
*yarenhande 27.01.2011
*mariecurie 27.01.2011
*
*
GÜNÜ GEÇENLER

*MİNAR
*
*
*
*
*
*
*
Anne İsim Hamilelik Haftası Cinsiyet Bebiş İsim *
Haticesu- 32 -kız- belli değil
tuubaayaz
nejla_nemus
selin 7
*
*
*
*
*
*
*

HAYDİNN KIZLAR BU TABLO UGUR GETIRIRYOR VEE DEVAM EDİYOR aLLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN BİZLERDE İNŞALLAHHH HAYIRLISIYLAA TEZ ZAMANDA HAMİŞŞ OLURUZZZZZZZZZZZZ

aynen canım bende beklemedeyim,günler hızlı hızlı geçse ve o gün gelse bir an önce:119:[/QUOTE]

çok kafama takmıycam diorum ama günler azaldıkça insan düşünmeden sabırsızlanmadan edemiyor ya sol kasığımda ani giren şiddetli bi sancı oluyor ama hamileleiğe yoramıorum da beklemekten başka yapıcak bişi yok

değil tabi ya 3 gün kala çıkmamıştı benim idrarda adet geçince öğrendim. Vardır inşallah hayırlısıyla bebişin karnında

yyaaa benide ekle canm ocak 22 ama 18 inde oldumm ve 3 gün sürdü bugünde kahverengi leke geldi o kadar

yyaaa benide ekle canm ocak 22 ama 18 inde oldumm ve 3 gün sürdü bugünde kahverengi leke geldi o kadar

*MİNAR 13.01.2011
*sincap08 21.01.2011
*elagulum 26.01.2011
*drymstf 29.01.2011
*GULSE84 31.01.2011
*kizil_mavi 26.01.2011
*yamukprenses 30.01.2011
*yarenhande 27.01.2011
*mariecurie 27.01.2011
*
*
GÜNÜ GEÇENLER

*MİNAR
*
*
*
*
*
*
*
Anne İsim Hamilelik Haftası Cinsiyet Bebiş İsim *
Haticesu- 32 -kız- belli değil
tuubaayaz
nejla_nemus
selin 7
*
*
*
*
*
*
*

HAYDİNN KIZLAR BU TABLO UGUR GETIRIRYOR VEE DEVAM EDİYOR aLLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN BİZLERDE İNŞALLAHHH HAYIRLISIYLAA TEZ ZAMANDA HAMİŞŞ OLURUZZZZZZZZZZZZ

CANIM BENİM HADİ HAYIRLISI İNŞ HAMİŞSİNDİRRRR....BELKIDE YUKARIYA YAZMDAN HAMİLE OLANLAR BÖLÜMÜNE YAZARIZZZ

YAA BENİMDE ARADA SOL KASIĞIMA AGRI GIRIYOR VE AKINTIM OLUYOR REGL OLDUMMU DIYE BAKIYORUM AMA BISEY YOKKK (ACABA REGLMI OLACAM YAA) COK MERAK EDIYORUM YARIN BENIM ICIN BUYUK GUN ADET OLMASSAM EGER DR MUAYNEEE OLUCAMMMMM DUA EDIN KIZLARR COK HTIYACIM VAR BU ADET GECIKMEM HAYRA ALAMETTIR INNNŞŞŞALLAHHH

ay nerde iinşallah canm ALLAH hepimize nasip etsin o güzel duyguyu

İnşallah dualarımız seninle hayırlı haberlerle bekliyoruzz

canım kaç gün gecikti reglin ? inşallah gönlüne göre verir rabbim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…