Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ben bişi olcağını sanmıyorum.. bence içebilirsin ...kilo olayınuda artık oluruna bırakalım dimi.. 4 kilo vermiştim 10 gündür annem yanımda.. sağolsun anne yemeği yiyerek geri aldım.. ona sor ben bişi yapmadım diyor:)

mrh arkadaşlar bende hamile oldugumu 4 gün önce öğrendim regl olmama 1 hafta kala göğüslerim de batma ve büyüme oldu 1 beden büyüdü desem yerıdır bıde reglıme yakın kuruluk olurdu aksine akıntım fazlalaştı regl olacagım gün hatta 4 gün regl sancısı yaşadım şimdi tek duam onun sağlıklı olması....ALLAH isteyen herkeze nasip etsin....

Boşverelim şeker şimdilik. Zaten Allah kısmet eder bebişlerimizi kucağımıza alınca çok kilo vereceğiz.. Annem beni emzire emzire 5-6 kilo vermiş e sonra bebekler hareketlenince peşlerine koşturmaktan da bayaa kilo veriliyormuş. Şimdilik sadece gebeliğe konsantre olalım. Eh izin çıktığına göre ben kahvemi içebilirim artık

canım çok ama çok sevindim.. allah tamamına erdirsin inşş sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.. darısı başımıza artıkın..

herkese günaydın ben geldim en son cumartesi günü yazmıştım ama pazartesiye kadar o kadar çok şey yazmış paylaşmışsınız ki başım döndü :)

Kanda mı baktırdın canım? Kaç çıktı değerin?

afiyet olsun cnm.

tebrikler canım Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin..Rahat bir gebelik dönemi geçirirsin inşallah..

allah analı babalı büyütsün sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etisn

Gözünaydın Havalıkız Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,bizler için de dua et olurmu ?

Baharcım reglimize 2 gün kaldı neler hissediyosun ? :))

aynı anda yazmışısız valla sibel abla benim karnım ağrıyo karından çok böbrek ağrısı gibi ve belim özellikle son 3 gündür bu ağrılar var. karnım bi şişti görsen 2,5 aylık hamile gibi.. tabi reglimiz yakın bu şiş normal diyorum ama hiç bu kadar şişmemiştim. başka da belirti yok. dün bi arkadaşımla görüştük bana ilk sorduğu soru hamilemisin oldu, eşim ve bi arkadaşım da öyle diyo ama ben umutlanmak istemyorum 5 gün kala test yapmıştım negatifti :)

sibel abla günaydın bugün nasılsın, var mı belirtiler

İyiyim canım , belirtiler psikolojik bana kalırsa hayali hepsi sanırım bu ayda pas geçicem ( Regl ağrılarım başlamadı daha ama yarın başlar yada bu akşama doğru.Sende ne var ne yok ?

bir de aşırı yemek yiyorum iştahım çok açık bir de gaz sorunu çıktı kaç gündür :S

Son düzenleme:

Şekerim Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Gözün aydın.

Sizlerin 2 gün var .. benim daha 4 gün var sanki birazdan adet olcakmışım gibi sancım var.. ??

günaydınnnnnnn:92::92::92::92::92:
herkese iyi günler ve iyi haftalar diliyorum.inş bu hafta herkesten iyi haberler gelir.

Hadi hayırlısı canım inşallah hamilesindir.5 gün erken kan testi içinde ama yarın tekrar yaptır bence yada çarşambayı bekle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…