Handecim kafanı karıştırmak istemem ama hamile kalmak isteyen bayanlara kilo almayı ya da vermeyi pek tavsiye etmiyorlarmış. Benim de bir kaç kilo veresim var ama bunu duyunca vaz geçtim.
Arkadaşlar, ya ben şimdi hamile miyim değil miyim bilmiyorum Çarşamba-perşembe belli olacak, kafeinsiz 3ü 1 aradalardan içsem bir şey olur mu? Çooook uykum var gözümü zor açık tutuyorum..
ben bişi olcağını sanmıyorum.. bence içebilirsin ...kilo olayınuda artık oluruna bırakalım dimi.. 4 kilo vermiştim 10 gündür annem yanımda.. sağolsun anne yemeği yiyerek geri aldım.. ona sor ben bişi yapmadım diyor:)
mrh arkadaşlar bende hamile oldugumu 4 gün önce öğrendim regl olmama 1 hafta kala göğüslerim de batma ve büyüme oldu 1 beden büyüdü desem yerıdır bıde reglıme yakın kuruluk olurdu aksine akıntım fazlalaştı regl olacagım gün hatta 4 gün regl sancısı yaşadım şimdi tek duam onun sağlıklı olması....ALLAH isteyen herkeze nasip etsin....
mrh arkadaşlar bende hamile oldugumu 4 gün önce öğrendim regl olmama 1 hafta kala göğüslerim de batma ve büyüme oldu 1 beden büyüdü desem yerıdır bıde reglıme yakın kuruluk olurdu aksine akıntım fazlalaştı regl olacagım gün hatta 4 gün regl sancısı yaşadım şimdi tek duam onun sağlıklı olması....ALLAH isteyen herkeze nasip etsin....
Boşverelim şeker şimdilik. Zaten Allah kısmet eder bebişlerimizi kucağımıza alınca çok kilo vereceğiz.. Annem beni emzire emzire 5-6 kilo vermiş e sonra bebekler hareketlenince peşlerine koşturmaktan da bayaa kilo veriliyormuş. Şimdilik sadece gebeliğe konsantre olalım. Eh izin çıktığına göre ben kahvemi içebilirim artık
herkese günaydın ben geldim en son cumartesi günü yazmıştım ama pazartesiye kadar o kadar çok şey yazmış paylaşmışsınız ki başım döndü :)
Baharcım reglimize 2 gün kaldı neler hissediyosun ? :))
sibel abla günaydın bugün nasılsın, var mı belirtiler
aynı anda yazmışısızvalla sibel abla benim karnım ağrıyo karından çok böbrek ağrısı gibi ve belim özellikle son 3 gündür bu ağrılar var. karnım bi şişti görsen 2,5 aylık hamile gibi.. tabi reglimiz yakın bu şiş normal diyorum ama hiç bu kadar şişmemiştim. başka da belirti yok. dün bi arkadaşımla görüştük bana ilk sorduğu soru hamilemisin oldu, eşim ve bi arkadaşım da öyle diyo ama ben umutlanmak istemyorum 5 gün kala test yapmıştım negatifti :)
aynı anda yazmışısızvalla sibel abla benim karnım ağrıyo karından çok böbrek ağrısı gibi ve belim özellikle son 3 gündür bu ağrılar var. karnım bi şişti görsen 2,5 aylık hamile gibi.. tabi reglimiz yakın bu şiş normal diyorum ama hiç bu kadar şişmemiştim. başka da belirti yok. dün bi arkadaşımla görüştük bana ilk sorduğu soru hamilemisin oldu, eşim ve bi arkadaşım da öyle diyo ama ben umutlanmak istemyorum 5 gün kala test yapmıştım negatifti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?