Sizlerin 2 gün var .. benim daha 4 gün var sanki birazdan adet olcakmışım gibi sancım var.. ??
cnm ben de bi haftadır her gün adet olcam sanıyorum
Hadi hayırlısı canım inşallah hamilesindir.5 gün erken kan testi içinde ama yarın tekrar yaptır bence yada çarşambayı bekle.
mariecurie canım kanda baktırdım henüz çok minik olduğu için beta hcg değerim 167.58 çıktı.bütün güzel dilekleriniz için hepinize çok ama çok teşekkür ederim ALLAH IM hepinize birbirinden güzel sağlıklı evlatlar nasip etsin AMİNNN.
Düşükle ilgili doktor konuşuyor.
sen seyret bizede aktar.. ben işteyim cnm
Kızlat trt 1 açın acill !!!
sibelcim bende izliyorum şuan gerçekten de hamile kaldığımda 3 ay kimseye söylemek istemiyorum ilk kaybımda resmen eşim anons vermişti sonrasında gelen telefonlar beni mahvetmişti bir de hala hamile olduğumu sanıp sen daha doğurmadın mı diyenlerde cabası
sibelcim bende izliyorum şuan gerçekten de hamile kaldığımda 3 ay kimseye söylemek istemiyorum ilk kaybımda resmen eşim anons vermişti sonrasında gelen telefonlar beni mahvetmişti bir de hala hamile olduğumu sanıp sen daha doğurmadın mı diyenlerde cabası
Kötü psikoloji tabi Meliscim bencede hemen herkese anlatmamak lazım hamilelikten emin olana kadar ya da risk bitene kadar.
Seninle aynı duyguları paylaşıyorum Meliscim. Ben de aynı şeyleri yaşamıştım. Eğer Allah nasip ederse tekrar hamile kalırsam kimseye söyleyemeyeceğim, siz hariç
elagulum senin sabırsızlığın bana geçti valla bugün pek bir sabırsızım :)) Sırtım ağrıyo yine ufaktan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?