Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

cnm ben de bi haftadır her gün adet olcam sanıyorum

walla ne ağrı ama bu yaa.. zaten yaklaşık 10 gündür gaz sancım var.. ya üşüttüm.. ki dr.. gittim iltihap falan heçbişi yok dedi:)

artık hayırlısı beklemedeyim.. nefes alırken karnıma sancı girio düşünün kızlar:)

Bende dünden beri wc den çıkamıyorum bağırsaklarım bozulmuş ( Sırt ağrımda hafiften devam ediyor.

Hadi hayırlısı canım inşallah hamilesindir.5 gün erken kan testi içinde ama yarın tekrar yaptır bence yada çarşambayı bekle.

benimde aklımdan öyle geçiyor ablacım kan testi yaptırmak istemiyorum onun sonucu kesin net oldğunda insan daha bi acayip yıkılıyo, idrar testinde hiç değilse kesin sonuç olmayacağı ihtimali ile insan bir kaç gün de olsa yine de ümitlenebiliyo :) ama ben 2 çizgiyi hayal gibi görüyorum açıkçası

mariecurie canım kanda baktırdım henüz çok minik olduğu için beta hcg değerim 167.58 çıktı.bütün güzel dilekleriniz için hepinize çok ama çok teşekkür ederim ALLAH IM hepinize birbirinden güzel sağlıklı evlatlar nasip etsin AMİNNN.

Güzel dileklerin için teşekkür ederiz Havalıkız. Sonuçta değer artacaktır. Önemli olan pozitif çıkması.

Kızlat trt 1 açın acill !!!

sibelcim bende izliyorum şuan gerçekten de hamile kaldığımda 3 ay kimseye söylemek istemiyorum ilk kaybımda resmen eşim anons vermişti sonrasında gelen telefonlar beni mahvetmişti bir de hala hamile olduğumu sanıp sen daha doğurmadın mı diyenlerde cabası

Kötü psikoloji tabi Meliscim bencede hemen herkese anlatmamak lazım hamilelikten emin olana kadar ya da risk bitene kadar.

elagulum senin sabırsızlığın bana geçti valla bugün pek bir sabırsızım :)) Sırtım ağrıyo yine ufaktan...

Seninle aynı duyguları paylaşıyorum Meliscim. Ben de aynı şeyleri yaşamıştım. Eğer Allah nasip ederse tekrar hamile kalırsam kimseye söyleyemeyeceğim, siz hariç

Seninle aynı duyguları paylaşıyorum Meliscim. Ben de aynı şeyleri yaşamıştım. Eğer Allah nasip ederse tekrar hamile kalırsam kimseye söyleyemeyeceğim, siz hariç

inşallah bundan sonra herşey yolunda gider canım..ama tabi ki burada hemen paylaşacağım Allah nasip ederse

sibel abla ben 2 tane test alıyım birni ben yapayım birini sana gönderiym ne dersin ya bu ay ne kadar sabırlısın cnm ablm. yakınlarda test alabileceğin bi yer yok mu. içime doğuyor sanki bu ay sende bebiş var bi baksan keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…