sibel abla ben 2 tane test alıyım birni ben yapayım birini sana gönderiym ne dersinya bu ay ne kadar sabırlısın cnm ablm. yakınlarda test alabileceğin bi yer yok mu. içime doğuyor sanki bu ay sende bebiş var bi baksan keşke
Ay hadi bir hamile haberi daha gelsin
Baharcım dibimde eczane o kadar yakın yani :)) Ama reglime daha 2 gün varken evde yapılan testlerde çıkmaz sanmam.Ancak beta hcg de çıkar onu da negatif çıkacak diye yaptırmaya korkuyorum açıkçası.Regl sancıları başlayınca da gerek kalmaz teste meste :))
ablacım bu ay epey hamilemiz var ne dersin belki biz de onlardan biri olabilir miyiz
Sibel ablacım, regl sancısı dediğimiz ağrılar hamilelik belirtisi de olabiliyormuş. Hiç belli olmaz yaniBelki sen bize bir sürpriz yaparsın
Baharcım dibimde eczane o kadar yakın yani :)) Ama reglime daha 2 gün varken evde yapılan testlerde çıkmaz sanmam.Ancak beta hcg de çıkar onu da negatif çıkacak diye yaptırmaya korkuyorum açıkçası.Regl sancıları başlayınca da gerek kalmaz teste meste :))
canım bende regl sancısı çekiyorum sandım.. hatta aşılama olmasına rağmen aşılamamnın 12. gün kan testi yaptırmadım.. baktım hala regl olmuyorum aşılamamnın 17. günü hamile olduğumu öğrendim
canım bende regl sancısı çekiyorum sandım.. hatta aşılama olmasına rağmen aşılamamnın 12. gün kan testi yaptırmadım.. baktım hala regl olmuyorum aşılamamnın 17. günü hamile olduğumu öğrendim
Tubacım hosheldınnnnn nasılsın hayatımm bende hala bısey yokk ama olacam gıbı bende anlamadım arada batma oluyor elı kulagında anlayacagın
tubacım hoş geldin nasıl gidiyor
hoşbuldukkk canım iyi gidiyor... sende durumlar nasıl canım ???
cnm beklemedeyiz. bu ayın sonunu bekliyoruz bir çoğumuz. bende bazı belirtiler var desem mi bilmiyorum belirtiden saysam mı yani :) karnımda batmalar ve böbrek ağrısı gibi ağrılar var sanki bişey baskı yapıyor. akıntım arttı. belim ağrıyor. iştahım çok açık. gaz var sanki o ağrılar gaz sancısı da olaiblir yani. karnım çok şiş. göğüslerde bir değişiklik yok. bu saydıklarım yaklaşık 1haftadır sürüyor ve ben bir haftadır hergün regl olacam zannediyorum. reglime 2 gün kaldı.
buna ilave olarak reglime 5 gün varken test yaptım negatifti. ondan sonra başka bi test yapmadım.
yaaaa herkes birbirinden güzel haber almak istiyor, bunu umut ediyor ama çok ilginç kimse kendinden ümitli değil ::):) ne olacak bizim bu halimiz, nolur birileri hemen test yaptırsın ben çok merak ediyorum belki hamilelerimiz vardır. ben israr testi yaptım da 5 gün vardı negatifti şimdi resmen tırsıyorumama dışarı çıkabilsem şimdi kesin bi test alır gelirim :)
cnm beklemedeyiz. bu ayın sonunu bekliyoruz bir çoğumuz. bende bazı belirtiler var desem mi bilmiyorum belirtiden saysam mı yani :) karnımda batmalar ve böbrek ağrısı gibi ağrılar var sanki bişey baskı yapıyor. akıntım arttı. belim ağrıyor. iştahım çok açık. gaz var sanki o ağrılar gaz sancısı da olaiblir yani. karnım çok şiş. göğüslerde bir değişiklik yok. bu saydıklarım yaklaşık 1haftadır sürüyor ve ben bir haftadır hergün regl olacam zannediyorum. reglime 2 gün kaldı.
buna ilave olarak reglime 5 gün varken test yaptım negatifti. ondan sonra başka bi test yapmadım.
böbreklerim ağrıyo ya böyle bi belirti olur mu, tuba sende böyle bişey oldu mu nefes aldıkça batan ama kasıkta değil böbrekte herhalde yani orda bi yerde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?