Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

böbreklerim ağrıyo ya böyle bi belirti olur mu, tuba sende böyle bişey oldu mu nefes aldıkça batan ama kasıkta değil böbrekte herhalde yani orda bi yerde :)

Olur hemde daha bile şiddetli olabilir ben ilkinde yaşamıştım hatta böbrek ağrısından gittim doktora hamileymişim :))

böbreklerim ağrıyo ya böyle bi belirti olur mu, tuba sende böyle bişey oldu mu nefes aldıkça batan ama kasıkta değil böbrekte herhalde yani orda bi yerde :)

Olur hemde daha bile şiddetli olabilir ben ilkinde yaşamıştım hatta böbrek ağrısından gittim doktora hamileymişim :)) Bence sen hamilesin Baharcım inşallah dediğim çıkar :))

Ben çıkıyorum kızlarr işlerim var dışarıda.Baharcım test yaparsan kan testi yaptır sonucunu da bildir bir an önce dönünce okurum.Öptüm çok sizi.

bir de testi illa sabah mı yapmak lazım yani günün ilk idrarında

predictör dışındaki testler genelde sabah ilk idrar daha ii diolar ama belli olmuo.. benim ark.. sabah yaptı çıkmadı.. öğlen yaptı silik çıktı.. akşam yaptı çift çizgi hamile çıktı..

selamlarr
kızlar bende hala bişi yok... 26 günde adet olurum ben hp bugün 31.gün...hiç şaşmamıştı daha önce hep cok duzenlıydı.başka bi doktora fılan mı gıtsem ne dersınız?

merabalar hayırlı haftalar
benimde adetim 25-28 arası değişiyo şu an 27.günümdeyim fakat hiçbir belirti yaşamıyorum
adetimin 20.günü leke şeklinde 1-2 damla kan geldi şu an bilmiyorum kafam karışık umutlanmak da istemiyorum acaba diyorum hamilelik belirtileri en erken neler

selamlarr
kızlar bende hala bişi yok... 26 günde adet olurum ben hp bugün 31.gün...hiç şaşmamıştı daha önce hep cok duzenlıydı.başka bi doktora fılan mı gıtsem ne dersınız?

son bir kez kan testi yaptırsanmı acaba? duruma göre dr a gidersin diye düşünüyorum ben cnm..

selamlarr

canım bence sen hamilesin daha önceden ultrasonla bakmış mıydı doktor,rahimde kalınlaşma falan görmemiş miydi?

canım bence sen hamilesin daha önceden ultrasonla bakmış mıydı doktor,rahimde kalınlaşma falan görmemiş miydi?

baktı canım kalınlaşma var dedi büyük ihtimalle vardır bebiş dedi.sonra kan testinden 0.1 sonuç çıktı.
hafta sonu ulaşamadım da doktora cuma günü yarım gün çalışıyomuş..
çarşambaya kadar beklesem mi acaba tam 1 hafta geçmiş oluyo

ben aynısını yaşadım canım 10 gün bekledim 6 haftalık olmuştum sata göre o zamn görebildi doktor ve kandaki değerim de yeni yeni yükselmeye başlamıştı meğer benim ki geç döllenmiş daha 4 haftalıkmış..

kızlar merhaba bakıyorumda buay herkez aynı durumda baya günü geçen arkadaş var tabi bende dahil hadi birileri güzel haber versin noluuuuur

çatlıcam ya meraktan..yakınlarda ne hastane ne eczane hiç bişi yok..gittiğim hastanedede doktora görünmeden test yapmıyolar..eşimde panik yapmaya başladı artık..bebek yoksa da bende bi hastalık fılan olusucak bana bişi olucak diye korkuyo

sabır canım eğer bebiş varsa ki sanıyorum var biraz daha bekle ki gitmişken kalp atışlarını da duyasın

herkese merhaba benide listeye eklemişsiniz arkadaşlar çok teşekkür ederim
ama üzülerek söylüyorum ki 25inde olması gereken reglim dün itibariyle başlamış bulunmakta.
ama bilmiyorum da hani haktan hayırlısını istedim her zaman nedense çok üzülmedim
hani olsa süper olacakta olmayıncada ahhlara vahlara gerek yok
Yaradan biliyordur herşeyin en iyisini
sadece kötü olan beklemek sanırım olacakmı var mı yok mu ne zaman gelecek gelmeyecek mi şeklinde
dediğim gibi hakkımıza hayırlısı ben bu ay turumu erken bitirdim.. Artık kısmet bundan sonrasına bakıcam
ama umarım siz hayırlı haberlerinizi en kısa zamanda verirsiniz bizlere
hep birlikte umutla ve sabırla güzel günlere güzel haberlerinizle kızlar
öpüyorum hepinizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…