Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

merhaba bayanlar ben yeni üyeyim.bir süredir takipteydim zaten artık yazmak istedim. henüz bir buçuk evliyim ama bebiş istiyoruz bizde. ovulasyon günlerimden toplam 5 günde sadece 2 şüpheli ilişkimiz oldu. adet döngümü tam olarak bilemiyorum çünkü evlenmeden önce gerek duymamışım hiç takip etmedim evlendikten sonra bir adet geçirdim akabinde 24 gün sonra regl oldum
bu durumda 24 gün hesaplarsak, 2 gün sonra beklenen adet günüm var ve ben heyecanla ve büyük bir merakla bekliyorum umarım hamileyimdir. çok fazla belirti gördüğümü söyleyemicem göğüs ağrısı yada kasık ağrısı hiç yok. ama akşamları ara ara midem bulanıyor ve sık tuvalete çıkıyorum sanki tükürük salgım artmış durumda ve bacak ağrısı çekiyorum ki evde olmama ve hiç yorulmama rağmen. dün birde inanılmaz bir halsizlik ve ateşim vardı. bu durumda sizler ne düşünüyorsunuz hamile olabilirmiyim. test yapmamak için kendimi tutuyorum en azından günüm geçsin diye çünkü hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. idrar testlerinde malum hormon idrara geç yansıyabiliyor o yüzden bekliyorum hayırlısı bakalım

canım hoşgeldin, ben evleneli 2 yıl olacak 5 aydır düşünüyoruz, inşallah hamilesindir ama psikolojikte olabilir, insan çok isteyince kendini çok dinliyor, benim ateşim 35.8 lere düşer adet olmadan 3 gün önce

canım hoşgeldin, ben evleneli 2 yıl olacak 5 aydır düşünüyoruz, inşallah hamilesindir ama psikolojikte olabilir, insan çok isteyince kendini çok dinliyor, benim ateşim 35.8 lere düşer adet olmadan 3 gün önce

canım teşekkür ederim. tabi psikolojikte olabilir dediğin gibi sürekli kendimi dinlemedeyim. 1.5 ay oldu evleneli ama 27 yaşındayım o yüzden beklemek istemiyorum bebiş için. bu ay olmazsa denemelere devam edeceğim hem böylece regl olursam kaç günde bir olduğunu öğrenmiş olurum yumurtlama günlerimi kesin öğrenmiş olurum. dün 2 çocuk annesi bir arkadasımla konuştum iki hamileliğindede farklı belirtiler yaşadığını söyledi. mesella ilkinde hiç göğüs sancısı olmamış ama ikincide göğüs ağrısı kasık ağrıları çekmiş. sanırım kişiden kşiyede değişiyor belirtiler. hayırlısı olsun peki sen 5 aydır deniyormusun birde yumurtlama günlerinde hergünmü ilişkiye giriyorsun? hergün ilişki ki zaten topu topu 5 gün riski çok yükseltir diye düşünüyorum.yumurtannın yaşam süresi 12 ila 24 saat arasında değişiyormuş hatta günde iki kere yapmak lazım hal böyle olunca

bu arada sitedemi bir sorun var yoksa benim bağlantımdamı anlamadım sık sık hata veriyor ve bağlanmıyoooo(

nimrencim okuduğum kadarıyla sendeki lekelenme yerleşme kanaması.bendede aynısı oldu hatta adet olucam zannettim bekledim olmadım.ümitlenmedim ama sonunda olumlu sonuç aldım.başka belirtiler zaten adet belirtileriyle aynı olduğu için en belirgin olan bu zaten.inş hamilesindir.
hadi hayırlısı bakalım.herkeste belirtileer var bakalım kaç kişi olucaz

hamilelik belirtileri kişiden kişiye değişir ama diğer konuda canım bilgin biraz yanlış.yumurtlama gününadet döngüne göre hesaplayıp gün aşırı olmalı ve sperm vücutta yaklaşık kaliteli bir ortamsa 72 saate kadar yaşıyor.sağlıklı olan ilişki gün aşırı olan.birde sperm daha kaliteli oluyormuş.nacizane bildiklerimi yazdım umarım yardımcı olmuşumdur.

ben spermden bahsetmedim zaten yumurtadan bahsettim. evet spermler 72 saate kadar yaşayabilir ama kadının yumurta hücresi 12 ila 24 saat yaşabiliyormuş. ama gün aşırı ilişkiyi bilmiyordum eğer sağlıklı olanı o ise öyle yapalım o zaman Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Ben de nejla'nın dediklerine katılıyorum. Sağlıklı olan 2 günde 1 ilişki. Kadının yumurtladığı tarihi tutturabilme adına en sağlıklısı buymuş. Bir de doktor bana her gün ilişki önermeyişlerinin sebebini spermlerin yumurtayı dölleyecek olgunluğa erişemediğinden kaynaklandığını söylemişti. Araya 1 gün koyunca genç spermler adam oluyor yani

bunu burda öğrendim zaten bundan sonrada inşallah böyle devam edicem çalışmalara:81:

merhaba bayanlar elagulum nasılsın bugun ben hala adet olmadım geçen çarşamba kan testi yaptırmıştım sonuç 0.65 yani negatif elagülüm senin bu konuda bilgin varmı adet olmazsan haftaya yani bu çarşamba tekrar gelin bidaha kan testi yapalım dediler ama bende hiç adet olacakmışım gibi bi durum yok eeee gebelik belirtisine benzer bişeylerde yok ya korkmaya başladım kıst falan olmasın ya bilmiyorum geç döllenme olursa kanda nezaman çıkar acaba çarşambada kan testinde çıkmazsa ultrasona girmem lazım benim zor günler geçiriyorum anlıcanız kızlar:26::26::26:

adetin kaç gün geçti?
valla geçen ay kan testi yaptırdım doktorun söylediğine göre şüpheli ilişkiden 2 gün sonra kesin sonucu verirmiş. yani kan testi yaptırdıysan kesin sonuç olabilir..

cnm hoşgeldin, bizde merak ediyorduk. demek hala adet olmadın. kendini strese sokma canım belki değerlerin çarşambaya kadar yükselebilir. burda bi arkadaş yazmıştı. sabah test yapmış negatif çıkmış idrarda. öğlen yapmış silik çıkmış ikinci çizgi. akşamsa tam çıkmış. düşünsene birkaç saat içerisinde bile değer yükselebiliyor. sen kendini sıkma. bu çok önemli. geç döllenme olmuş olabilir muhtemelen. ya bazılarında hiç belirti olmazmış bünyeden bünyeye farklılık gösterir. eğer çok merakta kaldınsa beki içini rahatlatması açısında öylesine bi idrar testi yap canım. ne dersin. hem kan testinde 3 aylık hamile arkadaşta bile negatif çıkmış düşünsene.

Güneşcim geçen çarşambadan bu yana bayaa vakit geçmiş. Bu çarşamba yaptırdığında değerler yükselmiş olabilir. Hemen o kadar kötü şeylere yorma, herkeste aynı belirtiler gözükecek diye bir şey yok. Çarşamba günü git kan testi yaptır, sonuca göre de doktoruna danış bence.

3 Aylık hamile olunupta kanda nasıl çıkmaz ben onu anlayamadım..

canım ya çok sağol inşallah dediğin gibidir valla moral verdin bana böyle kendi kendime kurup duruyorum işte bu arada moralimde bozuluyor tabi bakalım acaba gidip bi test alsammı bi düşüneyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…