Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

yani kanda gebelik çıkması için belli bir değer varmış öyle dediler zaten ama anlamadığım bişey var benim bu değer günden güne yükseliyormu o zaman nasıl oluyor en erken gebelik bile kanda çıkıyor o zaman değer yükselmiş olmaz ki offfff kafam da karıştı çorba oldu ya ne zormuş bu işler

tatlım sen bu tür şeylerle kafanı yorma bence içini ferah tut, test yaptırdığın zaman hamileysen de değilsen de rahatlayacaksın en azından bu stresten kurtulacaksın. ama bana kalırsa geç döllenme olmuş sende. en kısa zamanda bi test daha yaptır cnm şu stresten kurtulursun hiç değilse

kızlar bana da bi akıl verin ben çok aceleciyim ya. daha reglime 5 gün varken test yapmıştım tabiki negatifti. bugün reglime iki gün var ben yine test aldım ama yapmaya cesaret edemiyorum. sizce ne yapmaılıyım bekleyeyim mi

Şekerim bu kandaki gebelik testlerinin 2 çeşidi var. Biri titrasyonlu (asıl hassas olan bu ve diğerine göre daha pahalı) diğeri de normal negatif/pozitif sonucu veren test. Gebelik testi yaptırmak istiyorum dediğinde çoğunlukla ikincisini yapıyorlar. Titrasyonlu olan çok daha hassas adet gecikmeden gebe olup olmadığını söylüyor. Normal test 20 tl ise titrasyonlu olan 60-70 TL falan. Eğer gebeysen 1 haftada kesinlikle yükselmiştir. Sağlıklı bir gebelikte 2 günde 2 katına çıkması lazım zaten değerlerin.

İdrarla test yapacaksan bence en azından BAT gününü beklemelisin.

sağol canım evet bana yapılan test ikincisi 20 tl olandı şimdi içim daha rahat çok teşekkür ettim sana

canımcım bencede bekle yani BATı ben yapmıştım adetten 4 gün kadar önce çıkmıyor sonra doktorada sormuştum boşuna yapmışsın çıkmaz dedi sonucun bu testlerde doğru çıkması için adetten 1 hafta hatta 10 gün geçmesi lazımmış

ayyy canım ya inş. öyledir .Hepimiz olumlu sonuçlar alırız

benim bat 26 sı. yani 2 gün var. bugün içim kıpır kıpırdı sanki gerçekten bişey varmış gibi ama eminim bu ay da bişey yok. nedense şimdi böyle hissettim. yeniden cnm sıkıldı. neyse bi an önce regl olsam da kurtulsam bunun stresinden

canım dayabilirsen yapma ama dayanabliceğini sanmıyorum ben bat dan 2 gün önce akşamüstü 5 6 gibi yaptım çıkmıştı

Şekerim bence yarın sabah yapabilirsin sen ilk idrarınla. Ama sen bilirsin

nasıl stres yaptığını tahmin ediyorum adetten birkaç gün önce bu stres ve merak inan hepimizde oluyor birde regli belirtileri okuyorum gebelik belirtisine çok benziyor insan ayır edemiyorki neyse sabredebilirsen 2 gün kalmış bekle derim sana diyorumda ben de sabredememiştim

slm kızlar bende bugün dr gittim 4 aydır korunmuyorum ama hala tık yoktu ALLAH a çok şükür yumurtalıklarımda falan bişi yokmuş artık çalışmalara devam tutana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…