3 Aylık hamile olunupta kanda nasıl çıkmaz ben onu anlayamadım..
Güneşcim geçen çarşambadan bu yana bayaa vakit geçmiş. Bu çarşamba yaptırdığında değerler yükselmiş olabilir. Hemen o kadar kötü şeylere yorma, herkeste aynı belirtiler gözükecek diye bir şey yok. Çarşamba günü git kan testi yaptır, sonuca göre de doktoruna danış bence.
yani kanda gebelik çıkması için belli bir değer varmış öyle dediler zaten ama anlamadığım bişey var benim bu değer günden güne yükseliyormu o zaman nasıl oluyor en erken gebelik bile kanda çıkıyor o zaman değer yükselmiş olmaz ki offfff kafam da karıştı çorba oldu ya ne zormuş bu işler
yani kanda gebelik çıkması için belli bir değer varmış öyle dediler zaten ama anlamadığım bişey var benim bu değer günden güne yükseliyormu o zaman nasıl oluyor en erken gebelik bile kanda çıkıyor o zaman değer yükselmiş olmaz ki offfff kafam da karıştı çorba oldu ya ne zormuş bu işler
kızlar bana da bi akıl verin ben çok aceleciyim ya. daha reglime 5 gün varken test yapmıştım tabiki negatifti. bugün reglime iki gün var ben yine test aldım ama yapmaya cesaret edemiyorum. sizce ne yapmaılıyım bekleyeyim mi
İdrarla test yapacaksan bence en azından BAT gününü beklemelisin.
Şekerim bu kandaki gebelik testlerinin 2 çeşidi var. Biri titrasyonlu (asıl hassas olan bu ve diğerine göre daha pahalı) diğeri de normal negatif/pozitif sonucu veren test. Gebelik testi yaptırmak istiyorum dediğinde çoğunlukla ikincisini yapıyorlar. Titrasyonlu olan çok daha hassas adet gecikmeden gebe olup olmadığını söylüyor. Normal test 20 tl ise titrasyonlu olan 60-70 TL falan. Eğer gebeysen 1 haftada kesinlikle yükselmiştir. Sağlıklı bir gebelikte 2 günde 2 katına çıkması lazım zaten değerlerin.
kızlar bana da bi akıl verin ben çok aceleciyim ya. daha reglime 5 gün varken test yapmıştım tabiki negatifti. bugün reglime iki gün var ben yine test aldım ama yapmaya cesaret edemiyorum. sizce ne yapmaılıyım bekleyeyim mi
sağol canım evet bana yapılan test ikincisi 20 tl olandı şimdi içim daha rahat çok teşekkür ettim sana
doğru diyosun canım hani belki bi ümit işte poffff:84:
nimrencim okuduğum kadarıyla sendeki lekelenme yerleşme kanaması.bendede aynısı oldu hatta adet olucam zannettim bekledim olmadım.ümitlenmedim ama sonunda olumlu sonuç aldım.başka belirtiler zaten adet belirtileriyle aynı olduğu için en belirgin olan bu zaten.inş hamilesindir.
hadi hayırlısı bakalım.herkeste belirtileer var bakalım kaç kişi olucaz
canım dayabilirsen yapma ama dayanabliceğini sanmıyorumben bat dan 2 gün önce akşamüstü 5 6 gibi yaptım çıkmıştı
benim bat 26 sı. yani 2 gün var. bugün içim kıpır kıpırdı sanki gerçekten bişey varmış gibi ama eminim bu ay da bişey yok. nedense şimdi böyle hissettim. yeniden cnm sıkıldı. neyse bi an önce regl olsam da kurtulsam bunun stresinden
peki bebiş kaç haftalıkmış cnm sonra kan testi yaptırdın mı
benim bat 26 sı. yani 2 gün var. bugün içim kıpır kıpırdı sanki gerçekten bişey varmış gibi ama eminim bu ay da bişey yok. nedense şimdi böyle hissettim. yeniden cnm sıkıldı. neyse bi an önce regl olsam da kurtulsam bunun stresinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?