slm kızlar bende bugün dr gittim 4 aydır korunmuyorum ama hala tık yoktu ALLAH a çok şükür yumurtalıklarımda falan bişi yokmuş artık çalışmalara devam tutana kadar
Hadi bakalım şimdiden kolay gelsin şeker
yine dayanamadım test yaptım ya
üzülme canım ya daha erken değil miydi zaten?
bak benim 5 gün geçti hala gelen giden yok kan testinde de bişi çıkmıyo ben ağlıyo muyum :82:2 gün vardınie böle oluyo kiii
bak benim 5 gün geçti hala gelen giden yok kan testinde de bişi çıkmıyo ben ağlıyo muyum :82:
mrh arkadaşlar bende hamile oldugumu 4 gün önce öğrendim regl olmama 1 hafta kala göğüslerim de batma ve büyüme oldu 1 beden büyüdü desem yerıdır bıde reglıme yakın kuruluk olurdu aksine akıntım fazlalaştı regl olacagım gün hatta 4 gün regl sancısı yaşadım şimdi tek duam onun sağlıklı olması....ALLAH isteyen herkeze nasip etsin....
walla ne ağrı ama bu yaa.. zaten yaklaşık 10 gündür gaz sancım var.. ya üşüttüm.. ki dr.. gittim iltihap falan heçbişi yok dedi:)
canım benim aynı sekılde benım de cok fazla bır sekılde gaz sancım oluyooo ve cok sıdetlı bır sekılde baş agrılarım varrr
artık hayırlısı beklemedeyim.. nefes alırken karnıma sancı girio düşünün kızlar:)
mariecurie canım kanda baktırdım henüz çok minik olduğu için beta hcg değerim 167.58 çıktı.bütün güzel dilekleriniz için hepinize çok ama çok teşekkür ederim ALLAH IM hepinize birbirinden güzel sağlıklı evlatlar nasip etsin AMİNNN.
hayırlısı canım beklemek çok kötü dimii bari adet olsanda yumurtlama gününü beklesen amaaaaaaa inşallah bebiş var karnında
canıms akın üzme kendınııı hayırlısı olsun bir daha kı aya inşallahhhherkese merhaba benide listeye eklemişsiniz arkadaşlar çok teşekkür ederim
ama üzülerek söylüyorum ki 25inde olması gereken reglim dün itibariyle başlamış bulunmakta.
ama bilmiyorum da hani haktan hayırlısını istedim her zaman nedense çok üzülmedim
hani olsa süper olacakta olmayıncada ahhlara vahlara gerek yok
Yaradan biliyordur herşeyin en iyisini
sadece kötü olan beklemek sanırım olacakmı var mı yok mu ne zaman gelecek gelmeyecek mi şeklinde
dediğim gibi hakkımıza hayırlısı ben bu ay turumu erken bitirdim.. Artık kısmet bundan sonrasına bakıcam
ama umarım siz hayırlı haberlerinizi en kısa zamanda verirsiniz bizlere
hep birlikte umutla ve sabırla güzel günlere güzel haberlerinizle kızlar
öpüyorum hepinizi..
canım hatırlarsan benımkınde de adetımın 4.gunu gıttım kanda 2.00 cıktı ıkı gun sonra ıdrarda kendım yaptım yıne negatıf cıktı şimdıde adetım gecelı 9.gunu kan da baktık negatıf 0.100 cıktı ultrasyonla bakı gebelık gorunmuyor dedımerhaba bayanlar elagulum nasılsın bugun ben hala adet olmadım geçen çarşamba kan testi yaptırmıştım sonuç 0.65 yani negatif elagülüm senin bu konuda bilgin varmı adet olmazsan haftaya yani bu çarşamba tekrar gelin bidaha kan testi yapalım dediler ama bende hiç adet olacakmışım gibi bi durum yok eeee gebelik belirtisine benzer bişeylerde yok ya korkmaya başladım kıst falan olmasın ya bilmiyorum geç döllenme olursa kanda nezaman çıkar acaba çarşambada kan testinde çıkmazsa ultrasona girmem lazım benim zor günler geçiriyorum anlıcanız kızlar:26::26::26:
3 Aylık hamile olunupta kanda nasıl çıkmaz ben onu anlayamadım..
SLM BAYANLAR NASILSINIZ
pınarcım nasılsın hala tık yokmu
Tubacım nasılsın hayatımm nasıl gıdıyorrr bu arada dr gıttınmı hıcc
bendeeee dayanamadım test yaptım tek çizgi biliyordum ama yine yaptım kanda çıkmayınca idrarda çikarmı hiç işte adette yok bebek yok regli yok eeee nevar :84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?