Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bak benim 5 gün geçti hala gelen giden yok kan testinde de bişi çıkmıyo ben ağlıyo muyum :82:

canm benim yaa doğru diyosun çok haklısın birden kendime geldim valla teselliyi sizde buluyorum. ikinci deneme de fiyasko oldu, önümüzdeki günlere bakcaz sanırım. o zaman benim böbreklerimde falan sorun var acayip ağrıyo

ama bi dahakine kesinlikle test almıycam verdiğim paraya acımaya başladm kendimde belirti aramaktan da vazgeçeceğim tabi başarabilirsem

valla bende buraya yazmasam deliricem sanki :81: bi diyorum gidip bi test alayım sonra didem delirme kanda 0 cıktı idrarda nası cıksın :90:
eşim tutturdu yarın doktora git tekrar bi yerine bişi olucak korkuyorum diyo
dayanamazsam gidicem artık

SLM BAYANLAR NASILSINIZ

canım benim Allah tamamına erdirsinn diyorum tebrik ederim seni ve Darısı başımızaa inşallahhh

amin canım saolll hepimizin inşallahhh (amin)

hayırlısı canım beklemek çok kötü dimii bari adet olsanda yumurtlama gününü beklesen amaaaaaaa inşallah bebiş var karnında

aynen canım yaaa sormaaa kafayı yıyecem adet olucaksamda bır an once oolımmmmm artık beklemek gercekten cok zor(ama asırı derecede gaz sancım ve bas agrım var baska da degısık hıc bırsey yok

canıms akın üzme kendınııı hayırlısı olsun bir daha kı aya inşallahhh

canım hatırlarsan benımkınde de adetımın 4.gunu gıttım kanda 2.00 cıktı ıkı gun sonra ıdrarda kendım yaptım yıne negatıf cıktı şimdıde adetım gecelı 9.gunu kan da baktık negatıf 0.100 cıktı ultrasyonla bakı gebelık gorunmuyor dedı ama hala beklemedeyımmmm hıc takma ve bu ara da banada eger bebek varsa gec dollenme olabılır dıyorlar ama ne gec dlelenmeymıs bole dıyorum bır arkadasımda benım bugun soledı bırıncı cocugunda 3.ayı ogrenmıs hıc bır sekılde cıkmamısss ne ultrasyonda nede kanda

3 Aylık hamile olunupta kanda nasıl çıkmaz ben onu anlayamadım..

bunyeden bunyeye degısıyor demekkıi canım bende sasırdım ama bilemiyecemmm

KISACASI HAKKIMIZDA HAYIRLISIIIII

bendeeee dayanamadım test yaptım tek çizgi biliyordum ama yine yaptım kanda çıkmayınca idrarda çikarmı hiç işte adette yok bebek yok regli yok eeee nevar :84::84:

yine dayanamadım test yaptım ya

bendeeeee tabiki tek çizgi üzülme ne yapalım bide benim reglim baya geçti elagülüm kanda yok testte yok eee bebek yani yok peki adetim nerde niye olmadım şimdi diyorum yarın doktora gideyim bari ultrasonda ne var ne yok çıkar nasılsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…