Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

YAA ARKADAŞLAR BİŞEY SORUCAMM YARDIMCI OLABILIRSENİİİZZ(yüzümü kızartarak yazıyorumm)

BENİM ŞİMDİ ADETİM GEÇELİİ 12 GUN OLDU YAA(yani bugün 12. günüm)YAA BU DURUMDA İLİŞKİYE GİRİLEBİLİNİRMİ ACABAAA

bence bi sorun yoksa yani ağrın falan girebilirsin...ben de bu sıralar soruyorum onu kendime korkuyorum bebişe bişey olur diye derlerdide inanmazdım hamile kalınca korkuyorsun diye :26::26:

bence bi sorun yoksa yani ağrın falan girebilirsin...ben de bu sıralar soruyorum onu kendime korkuyorum bebişe bişey olur diye derlerdide inanmazdım hamile kalınca korkuyorsun diye :26::26:

yok benım bır agrım yok sukurler olsunn dusunuyorum bakalım bugun belkıdee...
hahaha

evet canım arkadasım banada dıyorlar olee ınsan korkuyor dıye dr gıt dıyorum yaa daha sağlıklı bılgı alırsın bellı bır ayı varmıs ve pozısyonuu dr gıttt saglıklı olurr canımm

kızlar şimdi kimler var adeti 9 10 gün geçtiği halde hamile olmayan yada testlerde negatif çıkan ne yapıcaz biz ne kadar daha beklicez :26:

kızlar şimdi kimler var adeti 9 10 gün geçtiği halde hamile olmayan yada testlerde negatif çıkan ne yapıcaz biz ne kadar daha beklicez :26:

hayatım ben varımmmmmm bende sıyırıcam az kaldıııııı12. Gunum hıc bırsey yok ortada manyak oldum ıyıcee

seninde benim kadar gecikmiş sen kan testi yaptırmışmıydın minarcım

canım anlatayım hemennn benım 4 gun gectıgınde kanda baktırdım 2.00 cıktı (negatiff) daha sonra 7 gunun yaptım sanırsam ıdrarda kendım oda tek cızgı(negatif)ve bu cumartesı yanı 10. Gunumde yaptırdım kanda tekrardan negatıf ultrasyonla bakıldı orda da rahımde gorunen gebelık yok dedii yanı anlayacagın negatıf odaa bılmıyorum valla bunyeden bunyeye degısıyormus hayatım belkıde havalın degısıklıgı de etkılemıs olabılır pisikolojık oldugunu sanmıyorum cunku 3 kere test yaptırdım emınım artık cunku olmadıgıma aman ne bılım hakkımızda hayırlısı sende ne var ne yok

benimle aynı durumun yarın bi doktora gideyim diyorum ultrasona bakar en azından kesin bişey der :26:

benim 5 gün oldu delirdim resmen nası sabrediyosun canım ya

inşallah bu beklemeler hayra alemettır dıyecem ama dr gıttıgımde en azından kendım ıcın solım havalardan kaynakılı olabılıryormus veya stress sıkıntıdan bıle olabılıyormusss malesefff acı ama gercek hee bu arada sızler ıçın gebe degılsınız dıyemem bılemem allah ınşallah umutlarımızı tez zzamanda cvp ını verırrrrrrrr (amin)

Allah rahatlık versın kızlar malum yarın ış var yatıyorum ben Allaha emanetsıznız yarın kısmetse görüşmek üzereee

benim 5 gün oldu delirdim resmen nası sabrediyosun canım ya

ınanmıyorummmmm ee peki dr gıttınmı muayneyeee ne odlu anlatsana
valla ben bu ara bır degısklık yasıyorum adet olucam galıba akşama dogru sol kasıgıma agrı gırıyorrr

deliriyorum zaten sabırsızımdırda ama test yapmıstım negatif cıkınca kardesimin nişan hazırlıgı temposuna bi hafta daha eklendi daha gidemedim bikaç gün icinde gitcem .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…