YAA ARKADAŞLAR BİŞEY SORUCAMM YARDIMCI OLABILIRSENİİİZZ(yüzümü kızartarak yazıyorumm)
BENİM ŞİMDİ ADETİM GEÇELİİ 12 GUN OLDU YAA(yani bugün 12. günüm)YAA BU DURUMDA İLİŞKİYE GİRİLEBİLİNİRMİ ACABAAA
SLM BAYANLAR NASILSINIZ
pınarcım nasılsın hala tık yokmu
CANIM YOK YAA HALA BEKLEMEDEYIM NE BILIM BEN BU ISTEN BISEY ANLAMADIMMM ACIKCASIII
hayır canım daha gitmedimmmm :)))
CANIM GIT GORUN BENCE YAA ERTELEME NE OLURR
CANIM YOK YAA HALA BEKLEMEDEYIM NE BILIM BEN BU ISTEN BISEY ANLAMADIMMM ACIKCASIII
CANIM GIT GORUN BENCE YAA ERTELEME NE OLURR
yaa 1.5 ay önce gitmiş demişti bana hamile kalırsan adetin geçtikten 10 gün sonra gel diye adet olursan 4. gün gel diye kendimi zor tutuyorum gitmiyim 5 gün daha bekliyim diyee ama büyük ihtimal yarın giderimmmm
bence bi sorun yoksa yani ağrın falan girebilirsin...ben de bu sıralar soruyorum onu kendime korkuyorum bebişe bişey olur diye derlerdide inanmazdım hamile kalınca korkuyorsun diye :26::26:
yaa 1.5 ay önce gitmiş demişti bana hamile kalırsan adetin geçtikten 10 gün sonra gel diye adet olursan 4. gün gel diye kendimi zor tutuyorum gitmiyim 5 gün daha bekliyim diyee ama büyük ihtimal yarın giderimmmm
GİT YAA BENCEDEEE EN AZINDAN GORUN BİLGİ ALLL BENIM ICINDE SORARMISINN BOLE BOLE SORUMU UNUTMAZSSANN
kızlar şimdi kimler var adeti 9 10 gün geçtiği halde hamile olmayan yada testlerde negatif çıkan ne yapıcaz biz ne kadar daha beklicez :26:
hayatım ben varımmmmmm bende sıyırıcam az kaldıııııı12. Gunum hıc bırsey yok ortada manyak oldum ıyıcee
GİT YAA BENCEDEEE EN AZINDAN GORUN BİLGİ ALLL BENIM ICINDE SORARMISINN BOLE BOLE SORUMU UNUTMAZSSANN
tamam canım arıcam doktoru şimdii nezamana randevu verirse artık.. sorarım senide :)))
seninde benim kadar gecikmiş sen kan testi yaptırmışmıydın minarcım
tamam canım arıcam doktoru şimdii nezamana randevu verirse artık.. sorarım senide :)))
AYY COK IYI OLUR HAYATIM GIT GORUN EN AZINDAN YAA BEN SIMDI 10 KERE GITMISTIM IYI DURUYON EN AZINDAN DIGER BILGILERIDE ALIRSIN SU BENIM ILISKI DURUMU DA SORUCAGIN ICIN COK TŞK EDİYORUMM CANIMM
benimle aynı durumun yarın bi doktora gideyim diyorum ultrasona bakar en azından kesin bişey der :26:canım anlatayım hemennn benım 4 gun gectıgınde kanda baktırdım 2.00 cıktı (negatiff) daha sonra 7 gunun yaptım sanırsam ıdrarda kendım oda tek cızgı(negatif)ve bu cumartesı yanı 10. Gunumde yaptırdım kanda tekrardan negatıf ultrasyonla bakıldı orda da rahımde gorunen gebelık yok dedii yanı anlayacagın negatıf odaa bılmıyorum valla bunyeden bunyeye degısıyormus hayatım belkıde havalın degısıklıgı de etkılemıs olabılır pisikolojık oldugunu sanmıyorum cunku 3 kere test yaptırdım emınım artık cunku olmadıgıma aman ne bılım hakkımızda hayırlısı sende ne var ne yok
20 gün oldu daha olamadım :18:
benim 5 gün oldu delirdim resmen nası sabrediyosun canım ya20 gün oldu daha olamadım :18:
benim 5 gün oldu delirdim resmen nası sabrediyosun canım ya
benim 5 gün oldu delirdim resmen nası sabrediyosun canım ya
ınanmıyorummmmm ee peki dr gıttınmı muayneyeee ne odlu anlatsana
valla ben bu ara bır degısklık yasıyorum adet olucam galıba akşama dogru sol kasıgıma agrı gırıyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?