Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar hepinize merhaba o şanslı listeden maalesef beni çıkartın.BEBEĞİMİ KAYBETTİM.hcg değerlerim adece 1 kere yükseldi şimdi düşüse geçti çok üzgünüm sadece 4 gün yaşayabildim bu mutluluğu dün acı gerçeği öğrendim şimdi ya kendiliğinden düşücek yada düşmezse dış gebelik olduğunu anlıycaklar ona göre bişeyler yapılcak allahtan herşeyin hayırlısını dileyin.sadece bebek istiyorum demeyin.

Canim ya üzülme lütfen herseyde vardir bir hayir sakin uzme sen o tatlicanini

tekrardan olur moralini bozma saglam dur. ok.

cnm her ne kadar sıkma canını desekte elde değil biliyorum ama dediğin gini herşeyin hayırlısı cnm. demekki o hazır değilmiş henüz bu dünya için.. yaradan verecektir yine lütfen kendini harab etme cnm..

Arkadaşlar merhaba, nasılsınız ?

Var mı güzel haberlerimiz ?

selincim çok geçmiş olsun. Gerçekten çok üzüldüm. Dilerim en yakın zamanda toparlanırsın.

geçmiş olsun canım çok üzüldüm ya,kan değerlerini kotrol ettirsene, benim yumurtalıklarım,hormonlarım %100 lük verime sahipmiş ama tsh yüksekmiş,kaç gündür tansiyonum çok düşük,serum verdiler,kan tahlili yapıldı,baş dönmesinin nedeni tsh nin yüksek olmasıymış,doktor bol bol tuzlu ye,sonra tekrar gel ,tekrar ölçelim dedi,bu değer yüksek olunca çocuk olmuzmış,olsa da ya düşük olurmuş, ya da sakat doğarmış netten araştırdığıma göre,geçen ay benim 1-2 haftalıkken düşük yapmamın nedeni buymuş,ve % 100 doğurgan olmama rağmen bu hormon yüzünden hamile kalamıyormuşum,anayacağın bu ayda hamie değilim,bu değer ne zaman yükselirse ozaman olacak,herşeyin hayırlısı,eğer ben düşük yapmasaydım da sakat bir bebek dünyaya getirseydim,herşeyde var bir hayır bunu unutma

Canım güçlü olmaya çalış Gerçekten çok zor bi durum, yaşayan bilir ama takdiri ilahi demekten başka teselli yok.En azından hamile kalabildiğini öğrendiğin için umutsuzluğa kapılmamalısın.Bak bende 3 ay evvel ikiz bebeklerimi aldırdım kalp atışı olmadığı için.O kadar çoğuz ki Keşke her bebek sağlıklı olsa bizle kalabilsede mutluluğumuz yarım kalmasa ama demekki bunların yaşanması gerkiyor.İnancını kaybetme lütfen...

Kızlar ben şu advanced calender dan indirdin.. olası bat ı 26 sı gösteriyor.. dün sanki adet olcak gibi ağrım vardı.. bugün hiç yok şimdilik.. ?? yarın olacaksam eğer benim ağrıdan kıvranıo olmam lazım ama bakalım ne olcak güniçinde:)

handecim yarın sabah idrar testi yapsak mı? ne dersin?

kızlar çok teşekkür ederim benim henüz kimyasal mı dış gebelikmi karar veremedi doktorum ilk değerim 115 sonra 132 ve dün 103 yarın tekrar yapılcak beklemek çok zor ne olduunu bilmemekte

bana vertigo teşhisi kondu,ilaç yazdı doktor başım dönü yo diye inş. yanızca tsh den kaynaklanıyordur,tuzlu yersem inş. geçer dua edin bana kızlar,şimdi nöroojiye bi de kulak burun boğaz a gidecem,başım çok fena,bu hastaığı yenmeden hamile kalmam,kasam da sağlıklı bir çocuk dünyaya getirmem imkansız

Çok üzüldüm cidden Selincim herşey Allahtan demekki vakti zamanı gelmemiş daha kendini böyle teselli et canım üzülme olurmu.

Şekerim benim bildiğim vertigo iç kulaklataki taşların azalması ya da yer değiştirmesinden oluyor. Basit bir ilacı varmış içince 1-2 güne geçiyormuş. Ama tabi sende tshtan kaynaklı birşeyler de olabilir. Çok geçmiş olsun şekerim, umarım bir an önce düzelirsin

Çok geçmiş olsun Deryacım inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur , hamile kalırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…