Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

CNM.. BENDEDE yaklaşık 1,5 yıl önce aşırı baş dönmesi, sanrılar görme(nadiren) mide bulantısı vardır.. Boyun düzleşmesi teşhisi kondu.. Bilgin olsun cnm.. çok alakasız gözükebilio ama o da etkiliymiş..

kızlar evde gidip dinlenmem lazımmış,iş yerimden izin aldım,şimdi doktor doktor dolaşıp bu hastalığıma bir an önce çare bulmaya bakacam,inş. geçer dua edin

boynumda bir ağrı yok,kulak şikayetim de yok,ayrıntılı olarak kbb,nöroloji,dahiliye hepsine görünmek lazmmış,dün dahiiyeye gittim,kan değerer,hormonlar hepsi norma,bi tek tsh biraz yüksek,doktor bundan olabilir dedi ama diğerlerine de görünmem lazm

sağol canım inş.

Baharcım canım sabırsız kardeşim benim :)) Yine hayal kırıklığı mı yaşadın sen yeni okudum.Sabırlı olmayı öğrenmemiz lazım yoksa sonuç hüsran oluyor.Bende yarını bekliyorum ısrarla.Ama kesin kırmızı kartı görücem gibi geliyo bana.Napalım bu ay da yoksa bir dahaki aya, önce biz sağlıklı olalımda gerisi kolay.Bende birkaç gündür belirti yaşadım ama artık yok regl olucağımı hissediyorum kesin.Hayırlısı bakalım.Bekleyelim ve görelim.

sağık herşeyden önemli kızlar,sağlık yerinde olmadıktan sonra çocuk olsa nolur,ona bakacak güç lazım,Allah hepimize sağlık versin ilk başta,hiçbir problem olmayıpta uzun süredir çocuğu olmayan ya da üst üste düşük yapan varsa tsh sine baktırsın

selincim çok üzüldümsana şuan diyebileceğim çok üzme kendini demekki hayırlısı böyleymiş.inş en kısa zamanda tekrar sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın.

çok üzüldüm canım ya her şey ALLAH tan ümidini kaybatme doğru demişsin herşeyin hayırlısını dilemek lazım

Hoşgeldin canım ben iyiyim sen nasılsın ? Test yaptınmı tekrar ? Seni merak ettim.
evet canım yaptım dün idrar testi yine tabiki tek çizgi kanda çıkmayınca idrarda çıkarmı adet oldunmu diyorsan ne gelen var ne giden işte öyle beklemedeyim ben geçen çarşamba kan testi yaptırmıştım 0.65 çıktı 1 hafta sonra adet olmazsan tekrar test yapalım dediler ama ben dün idrar testi yaptım yarın gidermiyim teste onuda bilmiyorum eşim bugün gidelim doktora dedi gitmedim biraz daha bekleyelim belki adet olurum dedim anlıcan zor günler geçiriyorum şekerim:26::26:

belirtimi bende ne adet öncasi belirti var nede gebelik belirtisine benzer bişey sadece baya gazım var okadar

Bana kalırsa sen bugün direkt kan testi yaptır yarını da beklemene gerek yok çok.Hiç olmazsa belli olur değerlerinden hamile olup olmadığın.İlginç ama dediğin ne regl oluyosun ne de hamilelik belirtisi var.Hakkında hayırlısı olsun canım takipteyim seni :)) Ben yarın kırmızı kartı görücem belki de bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…