- 20 Ocak 2011
- 1.796
- 33
- 158
- 42
bana vertigo teşhisi kondu,ilaç yazdı doktor başım dönü yo diye inş. yanızca tsh den kaynaklanıyordur,tuzlu yersem inş. geçer dua edin bana kızlar,şimdi nöroojiye bi de kulak burun boğaz a gidecem,başım çok fena,bu hastaığı yenmeden hamile kalmam,kasam da sağlıklı bir çocuk dünyaya getirmem imkansız
Günaydın kızlarrrr, bugünde güzel bir gün olsun.Çalışanlara kolay gelsin.
kızlar evde gidip dinlenmem lazımmış,iş yerimden izin aldım,şimdi doktor doktor dolaşıp bu hastalığıma bir an önce çare bulmaya bakacam,inş. geçer dua edin
CNM.. BENDEDE yaklaşık 1,5 yıl önce aşırı baş dönmesi, sanrılar görme(nadiren) mide bulantısı vardır.. Boyun düzleşmesi teşhisi kondu.. Bilgin olsun cnm.. çok alakasız gözükebilio ama o da etkiliymiş..
Şekerim benim bildiğim vertigo iç kulaklataki taşların azalması ya da yer değiştirmesinden oluyor. Basit bir ilacı varmış içince 1-2 güne geçiyormuş. Ama tabi sende tshtan kaynaklı birşeyler de olabilir. Çok geçmiş olsun şekerim, umarım bir an önce düzelirsin
canm benim yaa doğru diyosun çok haklısın birden kendime geldimvalla teselliyi sizde buluyorum. ikinci deneme de fiyasko oldu, önümüzdeki günlere bakcaz sanırım. o zaman benim böbreklerimde falan sorun var acayip ağrıyo
hadi kızlar en kısa zamanda görüşmek dileğiyle, hoşçakalın,Allaha emanet olun
kızlar hepinize merhaba o şanslı listeden maalesef beni çıkartın.BEBEĞİMİ KAYBETTİM.hcg değerlerim adece 1 kere yükseldi şimdi düşüse geçti çok üzgünüm sadece 4 gün yaşayabildim bu mutluluğu dün acı gerçeği öğrendim şimdi ya kendiliğinden düşücek yada düşmezse dış gebelik olduğunu anlıycaklar ona göre bişeyler yapılcak allahtan herşeyin hayırlısını dileyin.sadece bebek istiyorum demeyin.
selam kızlar ben geldim kızıl_mavi nasılsın bugün
kızlar hepinize merhaba o şanslı listeden maalesef beni çıkartın.BEBEĞİMİ KAYBETTİM.hcg değerlerim adece 1 kere yükseldi şimdi düşüse geçti çok üzgünüm sadece 4 gün yaşayabildim bu mutluluğu dün acı gerçeği öğrendim şimdi ya kendiliğinden düşücek yada düşmezse dış gebelik olduğunu anlıycaklar ona göre bişeyler yapılcak allahtan herşeyin hayırlısını dileyin.sadece bebek istiyorum demeyin.
evet canım yaptım dün idrar testi yine tabiki tek çizgi kanda çıkmayınca idrarda çıkarmı adet oldunmu diyorsan ne gelen var ne giden işte öyle beklemedeyim ben geçen çarşamba kan testi yaptırmıştım 0.65 çıktı 1 hafta sonra adet olmazsan tekrar test yapalım dediler ama ben dün idrar testi yaptım yarın gidermiyim teste onuda bilmiyorum eşim bugün gidelim doktora dedi gitmedim biraz daha bekleyelim belki adet olurum dedim anlıcan zor günler geçiriyorum şekerim:26::26:Hoşgeldin canım ben iyiyim sen nasılsın ? Test yaptınmı tekrar ? Seni merak ettim.
gunes_16 cım sende var mı belirti falan bugün ?
belirtimi bende ne adet öncasi belirti var nede gebelik belirtisine benzer bişey sadece baya gazım var okadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?