canım ben 2. Ayda doktora gitmiştim yani korunmayı bıraktığımız 2. Ay hamile kalamadım diyeSonra bana bu ay adet olursan 4. Gün demişti eğer adet olmazsan o zaman adetinden 10 gün sonra gel dedi bilmiyorum sana fikir verirmi....
sllm canımmm nasılsın dr gıdebıldınmııııı..
Kız bu arada ben anlamadımmmm ne demek ıstedıı ben ısten geldıgımde pert oluyrum da beynımduruyor
bu belirsizlik canımı sıkıyo başka bişi düşünemez hale geldim..
Sen söyle bişiler iyi gelir belkim
kızlar merhabalar...
listeden silin beniadet oldum bişi sorcam size doktora gitmek istiyorum adetin bitmesini mi beklemeliyim yoksa 3. günü falan diye bişey duymuştum 3. günümü gideyim??
offffffff benim bebeğim olmayacak yaaaa
slmm canım hayır doktor bıktı benden 10 gün sonra gel demedimmi diyo daha bugün 5 gün oldu ama perşembe akşamına aldırdım en sonunda görünmez diyo ama bakalım merak
yaa rengarenk doktora gidip gitmemekte kararsız adet olunca 3. gün diye duymuşta doktor bana bu ay için adet olursan 4. günü gel yumurtalarına bakalım dedi yani yumurta takibi yapıcaktı herhalde çatlıyormu büyüyormu falan diye onu söylüyorum rengarenk e :)))
HE SIMCIK ANLADIMMM OLDUUU BENDE OLE YAPMAYI DUSNUYORUM BAKALIM ONCE ESIMI GOTURECEM SPERM SAYISINA BAKILACAK SONRADA BEN FILIM CEKILMEYI DUSUNUYRUMMM HAKKIMIZDA HAYILRISI TABIKI EN BASTAAA
canım ben 2. ayda doktora gitmiştim yani korunmayı bıraktığımız 2. ay hamile kalamadım diyesonra bana bu ay adet olursan 4. gün demişti eğer adet olmazsan o zaman adetinden 10 gün sonra gel dedi bilmiyorum sana fikir verirmi....
4.gün derken ???adetliyken mi gel dedi ???
hayırlısı olsun canım ne diyim sen peki yumurta takibi hiç yaptırdınmı ???
adetin 3. günü gidiliyor dr. ve dr kan aliyor yumurtlaman da bir problem varmi diye arastiriyorlar diye duymustum.
minar sen hamilemisin eger oyleyse belirtilerin nasildi ? ilk ay cvb verirsen
slm kızlar benim gugün 8. gün adetimin adet bitti tabi çalışmalara başladık bu sabahvar mı bana önerisi olan
CANIM MALESEF HAMILE DEGILIM SADECE GUNUM GECTI BUGUN 14. GUNUM AMA TEST YAPTIRDIM KAN TESTI IKI KERE HAMILE DEGILIM SONUC NEGATIFFFFF AMA BIR TURLU OLMADIMM GOGUSLERIM COK SIS VE ASIRI DERECE GAZ SANCIM VARRR BAŞ AGRILARIM VE AKINTIM VAR ADET OLDUGUMU SANIYORUM AMA OLAMADIM BIR TULU SUAN ICIN BASKA DA BELIRTIM YOK CANIM SEN DE NASIL DURUMLAR
canım bazı arkadaşlar kür içiyolar.geçmiş sayfalarda var yada yarın yardımcı olurlar.benm ilk denemem bu ay, tecrübesizim biraz:)bide ilişkiden sonra 1 saat yataktan kalkmamak lazımmış,hemen banyoya girmemek lazımmış
Canım tebrik ederim. O zaman du durumda sen 1. ben 2. Candan arkadaşımız da 3. oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?