Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

sllm canımmm nasılsın dr gıdebıldınmııııı..
Kız bu arada ben anlamadımmmm ne demek ıstedıı ben ısten geldıgımde pert oluyrum da beynımduruyor

sllm canımmm nasılsın dr gıdebıldınmııııı..
Kız bu arada ben anlamadımmmm ne demek ıstedıı ben ısten geldıgımde pert oluyrum da beynımduruyor

slmm canım hayır doktor bıktı benden 10 gün sonra gel demedimmi diyo daha bugün 5 gün oldu ama perşembe akşamına aldırdım en sonunda görünmez diyo ama bakalım merak

yaa rengarenk doktora gidip gitmemekte kararsız adet olunca 3. gün diye duymuşta doktor bana bu ay için adet olursan 4. günü gel yumurtalarına bakalım dedi yani yumurta takibi yapıcaktı herhalde çatlıyormu büyüyormu falan diye onu söylüyorum rengarenk e :)))

sen adetinin 3. 4. günü git canım doktora baktır yumurta takibini yaptır için rahat olsun vee ümitsizliğe kapılmaaaaaa

Son düzenleme:

HE SIMCIK ANLADIMMM OLDUUU BENDE OLE YAPMAYI DUSNUYORUM BAKALIM ONCE ESIMI GOTURECEM SPERM SAYISINA BAKILACAK SONRADA BEN FILIM CEKILMEYI DUSUNUYRUMMM HAKKIMIZDA HAYILRISI TABIKI EN BASTAAA

HE SIMCIK ANLADIMMM OLDUUU BENDE OLE YAPMAYI DUSNUYORUM BAKALIM ONCE ESIMI GOTURECEM SPERM SAYISINA BAKILACAK SONRADA BEN FILIM CEKILMEYI DUSUNUYRUMMM HAKKIMIZDA HAYILRISI TABIKI EN BASTAAA

hayırlısı olsun canım ne diyim sen peki yumurta takibi hiç yaptırdınmı ???

Benim de bu hafta yumurtlama haftam bakalim hayirlisi hapi birakali tam 1 ay 5 gün oldu bakalim hamile kalacakmiyim :26::26:

4.gün derken ???adetliyken mi gel dedi ???

adetin 3. günü gidiliyor dr. ve dr kan aliyor yumurtlaman da bir problem varmi diye arastiriyorlar diye duymustum.

adetin 3. günü gidiliyor dr. ve dr kan aliyor yumurtlaman da bir problem varmi diye arastiriyorlar diye duymustum.

EVET ONU YAPTIRMISTIMM EVET DR PROBLEMIM OLMADIGI GAYET GUZEL OLDUGUNU SOLEMISTI IKI DR DA GOSTERDIMMM AMA ONDADA YUMURTLAMAYA BAKIYORLARMIII

minar sen hamilemisin eger oyleyse belirtilerin nasildi ? ilk ay cvb verirsen

minar sen hamilemisin eger oyleyse belirtilerin nasildi ? ilk ay cvb verirsen

CANIM MALESEF HAMILE DEGILIM SADECE GUNUM GECTI BUGUN 14. GUNUM AMA TEST YAPTIRDIM KAN TESTI IKI KERE HAMILE DEGILIM SONUC NEGATIFFFFF AMA BIR TURLU OLMADIMM GOGUSLERIM COK SIS VE ASIRI DERECE GAZ SANCIM VARRR BAŞ AGRILARIM VE AKINTIM VAR ADET OLDUGUMU SANIYORUM AMA OLAMADIM BIR TULU SUAN ICIN BASKA DA BELIRTIM YOK CANIM SEN DE NASIL DURUMLAR

slm kızlar benim gugün 8. gün adetimin adet bitti tabi çalışmalara başladık bu sabah var mı bana önerisi olan

canım bazı arkadaşlar kür içiyolar.geçmiş sayfalarda var yada yarın yardımcı olurlar.benm ilk denemem bu ay, tecrübesizim biraz:)bide ilişkiden sonra 1 saat yataktan kalkmamak lazımmış,hemen banyoya girmemek lazımmış

benim adetlerim duzensiz hic bi belirti yok bugun olmam lazim olmadim bi kac gundurde mide bulantisi ve istahsizlik artik nedendir bilmem hakkimizda hayirlisi

sağol canm ya o kürlerden böğürtlen olanı yaptım ama içemedi^m 3 gün içtim bıraktım bun akşam içmedim çok fena tadı ya ben bu ay yumurtlama testialdım c.tesi başlicam inş tutar bu ay ya sıkıldım beklemekten

Bir dileği olan aşağıdaki duayı okumalıdır.

Kör bir zat gelip, (Ya Resulallah! Allahü teâlâya dua et, gözlerim açılsın) dedi. Peygamber efendimiz de, (Kusursuz bir abdest al! Sonra, ya Rabbi! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçı eyle! Onun hürmetine duamı kabul et) duasını okumasını söyledi. O da, abdest alıp dua etti. Hemen gözleri açıldı. [Tirmizi]

Bu duayı okuyanlar, maksatlarına kavuşmuşlardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…