Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

23 yaşındayım 9 aydır evliyim 8 aydır deniyoruz. ama olmuyori acaba doktora gitsemmi?

bence denemeye devam et.. hem daha çok yeni evlisin.. bu arada evliliğinin tadına bak hemde dene.. ben inanıyorum olacak.. ama istiosan bir kontrole git..

bir de şu var benim akıntım olsa da kaşıntım hiç olmazdı asla. bu ay bir kaç defa beni rahatsız edenkaşıntı ve yanma oldu. çok değil bir kaç defa. sizde de böyle birşey var mı?

benmde kaşıntım oluyo canım.çok rahatsız edici.benm bazı adet dönemlerinde olur ve adetim bitince kaşıntı geçer.

bir de şu var benim akıntım olsa da kaşıntım hiç olmazdı asla. bu ay bir kaç defa beni rahatsız edenkaşıntı ve yanma oldu. çok değil bir kaç defa. sizde de böyle birşey var mı?

benmde kaşıntım oluyo canım.çok rahatsız edici.benm bazı adet dönemlerinden önce olur ve adetim bitince kaşıntı geçer.

Hadi ya, hakkaten buda zor bişey aslında, anlamak zordur.Ama ilk dönemlerin tedirginliğini yaşamamk içinde güzel.Canım peki eğer seni üzmeyeceksm, sende neden devam edemedi gebelik ?

İnş bu kezde hamilesindir...

sonlandırmak zorundaydım ..eşimle henüz evli değildim ...

arkadaşalar bişey sorcam size son adetim 1 ocak ve adet donemım 25 gunde bırdır ayın 17sın ilişkide bı kaza oldu yanı korunma başarısız simdi dün adet olmam gerekıyodu ama olmadım hala belım ortası agrıyor ve gögüslerim ucuda aslında bu ilk hamileligim degil allah bagışlasın ıkı tane evladım var ama ne bılıyım insan sanki ilk defa hamıle oluyormuş gibi kendi acemı hıssedıyor sizce hamile olabılrmıyım....::26:

walla bence sen daha ii bilirsin benim tecrübem senin ki kadr değil ama ilişkin olalı 9 gün olmuş daha.. ancak rahme düşer zaten o.. ama bilemem daha ii bilen arkk vardır mutkaka cnm..

cnm ben bu ağrıyı hiç birşeye yoramıyorum. ama biliyorum ya kesin akşama ya da yarına regl olcam.

walla bende bu mide bulantısı ve başdönmesinden önce aynen kesin akşama sabaha kırmızıyı görecem diyordum ama şu halimle şüphelerim başladı yine... iki arada bir deredeyim.. zaman göstercek ne olduğunu.. el mahkum sabır anlayacağın..

şimdi daha önce hamile kalmış birini bulmuşken seni soru bombardımanına mı tutsak ne bi idrar testine başvursan belki bi yanıt verir sorularına

anladım canım, inş 2. meleğin seni çok bekletmeden gelir annesi..

ay inşallah ya, birilerinin yüzü gülsünde yeter oda..

doğru diyordun arkadaşım.. birimiz mutluolunca hepimiz dahada mutlu oluyoruz.. minede haber yokk. çok merak ettim açıkcası..

cnm öle bişey ki ben bu ay ne halszlik en baş dönmesi ne mide bulantısı ne de başka hiç bir belirti yaşamadım. bendeki tek değişiklik sürekli bahsedip duruyorum ya canım böbrek ağrısı, gaz ve sancısı bir de bel ağrısı oldu. göğüs ağrısı falan da yok. artık kendimden geçtim sizler için dua ediyorum. bir de ben bi araştırma yapmıştım bu ay da hamile kalan büyük ihtimalle kız çocuk doğururmuş. tabi bunu allah bilir de öyle bir istatistik okumuştum

doğru diyordun arkadaşım.. birimiz mutluolunca hepimiz dahada mutlu oluyoruz.. minede haber yokk. çok merak ettim açıkcası..
inş iyi haberle gelir oda.

benimki oğlan olsa fena olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…