- 20 Ocak 2011
- 1.796
- 33
- 158
- 42
cnm öle bişey ki ben bu ay ne halszlik en baş dönmesi ne mide bulantısı ne de başka hiç bir belirti yaşamadım. bendeki tek değişiklik sürekli bahsedip duruyorum ya canım böbrek ağrısı, gaz ve sancısı bir de bel ağrısı oldu. göğüs ağrısı falan da yok. artık kendimden geçtim sizler için dua ediyorum. bir de ben bi araştırma yapmıştım bu ay da hamile kalan büyük ihtimalle kız çocuk doğururmuş. tabi bunu allah bilir de öyle bir istatistik okumuştum
of napcamı şaşırdım kızlar ya testte çıkar mı ki adet geçikmesi falan yok yaaa:( 19:
aa bende tam tersini okudum çin takvimine göre-yaş-ay bağlantısına göre bu ay erkek oluomuş.. başka bişi daha duydum.. sol yumurtalık döllenirse kız sağ yumurtalık döllenirse erkek oluomuş.. Tabiki yaradan bilir önce ama ilginç istatistikler tabiki..
bazımızda çıkıo bazımıda çıkmıo.. kendini rahatlatırsın en azından çok üzülmeyeceksen sonuca hazırlıklaysan yap derim.. değilsen iice bekle..:)
yok canım ya çok üzülürüm en iyisi beklemek sanırım :18::18:bazımızda çıkıo bazımıda çıkmıo.. kendini rahatlatırsın en azından çok üzülmeyeceksen sonuca hazırlıklaysan yap derim.. değilsen iice bekle..:)
2. dediğin doğruymuş ama babamla anneme demiş dr.bizimkiler tedaviyle hamile kalmış, cinsiyet tercihinden de bahstemiş kesin olmamak üzere.İlişkidn sonra dönüp yatacakmışsın istediğin tarafa.
kanda çıkarmı acaba yacnm ya alıntılayacaktım yazını yanlışlıkla kötü bildirimi tıkladım kusura bakmaevet herkesete farklı sonuç veriyo mesela ben hamile değilken negatif çıkyo şaka tabiki de bazısında adet geçtikten sonra bazısında adetten önce çıkıyor. ama yapma bence bekle. tek çizgiyi görmek kadar üzücü bişey olamaz diye düşünüyorum.
cnm ya alıntılayacaktım yazını yanlışlıkla kötü bildirimi tıkladım kusura bakmaevet herkesete farklı sonuç veriyo mesela ben hamile değilken negatif çıkyo şaka tabiki de bazısında adet geçtikten sonra bazısında adetten önce çıkıyor. ama yapma bence bekle. tek çizgiyi görmek kadar üzücü bişey olamaz diye düşünüyorum.
kanda çıkarmı acaba ya
walla canm küstüm sana.. beni siteden atarlarsa ben sizsiz naparımm
şaka şaka .. bişi olmaz herhalde cnm yaa..
canımmmm benimmmm çok özür dilerim bizde sensiz yapamayız emin ol
sayın editörler lütfen sesimi duyun handecimin hiç bi kusuru yok ben yanlışlıkla tıkladım... onun tek kusuru çok tatlı olması
şimdi daha önce hamile kalmış birini bulmuşken seni soru bombardımanına mı tutsak nebi idrar testine başvursan belki bi yanıt verir sorularına
bencede :)anacım bu annelik daha en başında zor yahu.. çok aferdersiniz beylerimiz esktra hiçbir güç çaba sarfetmiolar. biz aman gün takip et sıcaklık takip et, yat sola-sağa dön, bacaklarını kaldır, yastık koy ,, amuda kalkanı bile duydum :))
ne güzel hayat yaa..:)
o kadar çok soru soruyorum ki bitmedi kusura bakmayın cehaletime bağışlayınşimdi diyelim ki ilişkiye girdik bu sperm ne zaman rahme yerleşmiş oluyor
didem işte misn cnm
Şekerler, kan testi sonucum şimdi geldi. bHCG değerim 127 çıkmış. Yani hamileyiiim. Allah hepinize tez zamanda nasip etsin inşallahBu arada fena grip oldum kafamı kaldıracak halim yok yarın işe gidemeyeceğim bugün de öğleden sonra izin almıştım.
gözün aydın canm bnm darısı bizlerin başınaaaşekerler, kan testi sonucum şimdi geldi. Bhcg değerim 127 çıkmış. Yani hamileyiiim. Allah hepinize tez zamanda nasip etsin inşallahBu arada fena grip oldum kafamı kaldıracak halim yok yarın işe gidemeyeceğim bugün de öğleden sonra izin almıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?