Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım yapma kendine böyle nolur

haklısın cnm benim ama üzülmemek elde değil... şu kırmızı görsem de kurtulsam şu stresten. bugün olurum herhalde. şimdi gidip kan testi versem sonucu yarın alırım. akşamda regl olursam daha bi bozulurum diye artık test mest yapmayacağım. düşünsene canım geç döllenme bile olsa illaki birinde çıkardı pozitif. 3 test yaptım idrar. birini regle 5 gün kala, birini 2 gün kala ve dün regl beklediğm günde

aynı idrar testlerini bende yaptım cnm. 5 gün kala.. dün sabah.. bu sabah.. negatif çıktı.. ama hayırlısını diliyorum bende çok istiyorum.. ay başında istanbula gidicem herkese müjdeli haber vereyim kocama 14 şubat hesiyesi olsun bebeğim istiyorum ama önce hayırlısını diliyorum. belki hamileyiz çok geç çıkacak belki değiliz regl olcaz.. ama önce hayırlısı cnm. kendini topla.. sen anne adayısısın. şu anda bebiş varsa sen üzülüosun ne kadar etkilenir bünyenden düşünsene cnm...

elimde değil cnm ama dünki duygusallaığımın yerini bugün resmen nefret gibi bi his aldı. sanırım o da kendime karşı
ne demek kendimden nefret ediyorum hiç olur mu öyle şey
ya varsa bebişin bi de öyle düşün ne kadar etkilenir hislerinden
yapma kendine bunu sen sağlıklı moralli olcaksın ki bebişinde sağlıkla gelicek..
bu ay olmadı öbür ay asla bırakma kendini

kızla ro kadar dolu ve samimi şeyler yazıyorsunuz ki yemin ederim duygulandım gözlerim yine dolu dolu oldu. iyki varsınız hepinizi çok seviyorum

Elacım inan ki yazdıklarını okuyunca senin adına çok üzüldüm. Senin bu kadar üzülmene kendini harap etmene üzüldüm. Şekerim özel olmazsa bir şey soracağım sana. Ne kadar zamandır deniyorsunuz? Yani kaç ay oldu?

peki kızlar diyelim ki bugün de regl olmadım (bugün olurum da) olmazsam yarın ne yapayım bana bi fikir verin bari. şu salak idrar testlerinden nefret ettim

bende senin durumundayım cnm. 26 sında olmam gerekiodu. hadi bir gün geç te olabilir deidk bekliyoruz .. bende idrar testi daha yapmam. baktım olmadı pzt ye kadar.. pzt sabah 8 de özel klinikte kan testindeyin emin olun bundan:)

kızlar merhaba şimdi geldim kan tahlilinden dua edin inş hcg yüksek çıkar :)

aa hadi hayırlısı ne zaman çıkcakmış? kızlar bişi sorcam benim iiş yerinin burda bir yer var. 30 dk da verio biraz pahalı ama en azından ölüp ölüp dirilmekten iidir dimi:)

Bence kan testi yaptırıp doktorunla irtibata geçmen lazım.

cnm öle bişey ki ben daha hiç bir doktorla temasa geçmedim. yani beni takip eden bir doktor yok. zaten biraz da çekingenim, kadın doğum deyince aklıma hemen alttan muayene edeceklerini düşünüyorum bunun için de hiç hazır değilim çok utangacım. geçen ay sadece kan testi vermek için sağlık ocağğına gittim. gebelki için test yaptıracaktım diyene kadar kıpkırmızı oldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…