canım yapma kendine böyle nolurcnm hepinize merhabalar önceki sayfalara bakınıyordum ancak yazabildim. öncelikle yamukprensescime çok üzüldüm. keşke kırmızılara bürünmeseydi ancak yapacak bişe yok. kendini üzme cnm benimbirkaç güne kendini daha iyi hissedeceksindir.
ben dünden beri bekliyorum henüz regl olmadım. bu iyi biişey olsa da dün çok kötü bişey oldu. eşim akşam test almış gelmiş. tutturdu hadi bi yap testi bence kesin hamilesin diye. benim gözler doldu. yok yapmam dedim çünkü değilim biliyorum şimdi negatif çıkarsa üzülürüm dedim. zorla testi yaptırdı, bi görseydiniz nasıl heyecanla bekliyor.
tabiki negatif çıktı. beni aldı bi ağlama. o kadar ağladım ki gözlerim kan çanağına döndü. kendi üzülse de bu defa üzüntüsünü belli etmemeye çalışan eşim beni teselli etmeye başladı. çocuğumuz olmsa bile biz karı kocayız hayatım nasip bunun için üzülünür mü falan diyor ama dokunsam o da ağlayacak. epey kendime gelemedmi. sonra duşa attımn kendimi bi süre de banyoda ağladım. migrenim tuttu bu defa da
eşim gece boyunca boş yere ağladın bence hamilesin deyip durdu. bu defa kendim için değil onun hayallerinin yıkıldığına üzüldüm. çok feci bi sahneydi anlatamam
cnm senin kadar olmasada benzer birşeyi sabah bende yaşadım ki, ben eşimi bebek sahibi olmaya zor ikna ettim.. bu sabah elini karnıma koyup küçük çınar mı gelio dedi.. bakakaldım.. (çınar soyadımız)
bende henüz regl olmadım ama sanırım şimdi daha çabuk anne olmak istiyorum. eşimin bu hareketi yapmasını hiç hayal edemiyordum düşünün..
ama önce sağlığımızı düşünnemiz gerekiyor.. cnm lütfen direyetli ool.. biz iyi olalımki bebişimiz yola girsindimi cnm..şöle düşün ne mutlu sana böle bir kocan var.. ona bir kere daha aşık ol bence:)
canım yapma kendine böyle nolur
haklısın cnm benim ama üzülmemek elde değil... şu kırmızı görsem de kurtulsam şu stresten. bugün olurum herhalde. şimdi gidip kan testi versem sonucu yarın alırım. akşamda regl olursam daha bi bozulurum diye artık test mest yapmayacağım. düşünsene canım geç döllenme bile olsa illaki birinde çıkardı pozitif. 3 test yaptım idrar. birini regle 5 gün kala, birini 2 gün kala ve dün regl beklediğm günde
ne demek kendimden nefret ediyorum hiç olur mu öyle şeyelimde değil cnm ama dünki duygusallaığımın yerini bugün resmen nefret gibi bi his aldı. sanırım o da kendime karşı
kızla ro kadar dolu ve samimi şeyler yazıyorsunuz ki yemin ederim duygulandım gözlerim yine dolu dolu oldu. iyki varsınız hepinizi çok seviyorum
cnm hepinize merhabalar önceki sayfalara bakınıyordum ancak yazabildim. öncelikle yamukprensescime çok üzüldüm. keşke kırmızılara bürünmeseydi ancak yapacak bişe yok. kendini üzme cnm benimbirkaç güne kendini daha iyi hissedeceksindir.
ben dünden beri bekliyorum henüz regl olmadım. bu iyi biişey olsa da dün çok kötü bişey oldu. eşim akşam test almış gelmiş. tutturdu hadi bi yap testi bence kesin hamilesin diye. benim gözler doldu. yok yapmam dedim çünkü değilim biliyorum şimdi negatif çıkarsa üzülürüm dedim. zorla testi yaptırdı, bi görseydiniz nasıl heyecanla bekliyor.
tabiki negatif çıktı. beni aldı bi ağlama. o kadar ağladım ki gözlerim kan çanağına döndü. kendi üzülse de bu defa üzüntüsünü belli etmemeye çalışan eşim beni teselli etmeye başladı. çocuğumuz olmsa bile biz karı kocayız hayatım nasip bunun için üzülünür mü falan diyor ama dokunsam o da ağlayacak. epey kendime gelemedmi. sonra duşa attımn kendimi bi süre de banyoda ağladım. migrenim tuttu bu defa da
eşim gece boyunca boş yere ağladın bence hamilesin deyip durdu. bu defa kendim için değil onun hayallerinin yıkıldığına üzüldüm. çok feci bi sahneydi anlatamam
BAT(BEKLENEN ADET TARİHİ)
*elagulum 26.01.2011
*drymstf 29.01.2011
*GULSE84 31.01.2011
*kizil_mavi 26.01.2011
*yarenhande 27.01.2011
*niserdarhan 29.01.2011
*melsss 27.01.2011
*sean 25.01.2011
*tweety25 03.02.2011
*es2006 18.02.2011
*hemşire84 05.02.2011
*elifinci 13.02.2011
*CALIKUSU_439 10.02.2011
*Seyhas 01.02.2011
GÜNÜ GEÇENLER
*MİNAR 13.01.2011
*ybaby 05.01.2011
*kara_ 15.01.2011
*brownim 18.01.2011
*sean 25.01.2011
*gunes_16 26.01.2011
*
*
*
Anne İsim Hamilelik Haftası Cinsiyet Bebiş İsim *
*Haticesu- 32 -kız- belli değil
*tuubaayaz
*nejla_nemus
*mariecurie
*sensen
*
*
*
*
cnm benim beklenen adet günüm 1 şubat
kızla ro kadar dolu ve samimi şeyler yazıyorsunuz ki yemin ederim duygulandım gözlerim yine dolu dolu oldu. iyki varsınız hepinizi çok seviyorum
Günaydın kızlar
peki kızlar diyelim ki bugün de regl olmadım (bugün olurum da) olmazsam yarın ne yapayım bana bi fikir verin bari. şu salak idrar testlerinden nefret ettim
peki kızlar diyelim ki bugün de regl olmadım (bugün olurum da) olmazsam yarın ne yapayım bana bi fikir verin bari. şu salak idrar testlerinden nefret ettim
Günaydın kızlar
günaydın cnm hoşgeldin nasılsın bugün nasıl gidiyo
kızlar merhaba şimdi geldim kan tahlilinden dua edin inş hcg yüksek çıkar :)
Bence kan testi yaptırıp doktorunla irtibata geçmen lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?