Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

sağlığın için gitmek durumundasın cnm.. artık utangaçlığını yavaş yavaş kenara bırakma vakti cnm.. dr. unla sık görüşeceksin:) inşş

Hastayım Elacım, grip olmuşum. Gece hiç uyuyamadım nerdeyse. Allahtan işten izin aldım evde dinleniyorum. Asıl sen nasılsın? Niye kendini bu kadar üzüyorsun?

bilmiyorum cnm gerçekten. 6 aylık evliyim henüz ve bu ikinci denememiz. fakat kendimi çok şartlandırıyorum sanırım ondan böyle bi hezimet yaşıyorum sana da geçmiş olsun cnm. dün güzel haberi verdin kaçtın hemen bebiş kaç haftalıkmış

hay Allahım alemsin valla Yavaş yavaş kırmak lazım bunu. En azından kendine bir doktor bulman gerekecek er ya da geç. Arkadaşlarından akrabalarından biraz soruştursana tavsiye ettikleri bir doktor var mıymış diye. Madem bu kadar utanıyorsun çekiniyorsun yanına birini al da git kadın doğumcuya.

yok cnm yaptırmadım dün idrarda çıkmadı .. bugün gösülerimin yanları sızım sızım sızlıo.. damarlı çekio.. çok affedersin şeyimin de batma hissediyorum ve sanki içimde karıncalra var.. ppıtı pıtı yer değiştiriolar..:) bacaklarım kasıklarıma doğruolan iç taraflarında ağrı var.. ama en çok göğüslerim sızlıo ..

bekliyorum bugünde cnm.. olmazsam inşş kan en son artık.. hoş idrarda hiç çizgi çılmadı ama çıkmadık candan ümit kesilmezmiş..

sağlığın için gitmek durumundasın cnm.. artık utangaçlığını yavaş yavaş kenara bırakma vakti cnm.. dr. unla sık görüşeceksin:) inşş

cnm hastane yakındaymış bi git de test yaptır ya kendimden umudu kestim sizi merak ediyorum. benim hastaneye gişdebileceğim yer çok uzak bana şu anda bir de işteyim çıkamam ki pof

cnm sen napcan dr. olayını?
kızlar bu arada bişi sorcam.. sizler kaç kilosunuz?

Evet şeker bolca dinlendim dün. Bebek 4-5 haftalık. Doktor haftaya cumartesi gel dedi. Canım benim daha 6 aylık evlisin ve 2. denemede bu kadar çok üzülüyorsun, hayret ettim sana. Ben 3,5 senelik evliyim. Geçen sene 1 düşük yaşadım ve 6 ay üzerine hamile kaldım. Benim kocam bana bebekle alakalı bugüne dek beni üzecek hiç bir şey söylemedi ama biz karadenizliyiz her düğün dernekte millet gözümün içine bakıyordu, ne oldu bir daha olmuyor mu bir problem mi var gibisinden imalarda bulunuyorlardı. Ben başlarda çok üzülüyordum ama sonlara doğru gülüp geçmeye başladım. Sen de sakın üzme kendini. Daha sadece 2 kez denemişsiniz. İlk seferinde tutturan binde bir oluyor. 1 yıla kadar yolu var. Doktorlar bunu söylüyor. Eğer bir çift 1 yıl düzenli deneyip de bebeği olmazsa bir doktora görünmeleri lazım diyorlar. Sen hemen yolun başında mızıkçılık yapıyorsun olmaz ki böyle

Ah canım, sende maşallah belirti bolluğu var aslında. İnşallah çıkar Handecim, inan ki çok istiyorum.

ay ben o 4-5 haftalık bebişi yerim teyzesi yesin onu maşallah canım inş güzel bi hamilelik geçirirsin. bu arada söylediklrini kulağıma küpe yapmaya çalışacağım cnm benim

slm kızlar ya sizi hep takip ediyorum ve sizin kadar bende heyecanlanıyorum.bende yaklaşık 8 ay bebiiş için uğraştım yani herşeyin bir vakti zamanı vardır kırmızıları görenler üzülmesin lütfen.bende her ay beklemeden erkenden gelirdi eşim sorunca oldum derdim.ama şükür buay olmadım.eşim benden çok takip ediyordu hergün işten gelince oldunmu diye sormaya başladı bende olmadım diyince seviniyordu.yani şunu demek isterimki kırmızıları görsenizde moral bozmayın hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inş.Rabbim ol deyince olur sadece zamanı vardır.bende sizler için bol bol dua ediyorum.Rabbim bana verdin inş isteyen herkese ver diyorum.
bugünde ilk kez bebişimi gördüm inş sizlerde bu mutluluğu yaşarsınız.
hadi bakalım herkesten iyi haberler gelir inş.stres yapmayın ama ...

aa hadi hayırlısı ne zaman çıkcakmış? kızlar bişi sorcam benim iiş yerinin burda bir yer var. 30 dk da verio biraz pahalı ama en azından ölüp ölüp dirilmekten iidir dimi:)

cnm yarın 13.30da çıkcakmış ama bilgisayardanda bakabiliyorum sabahta görebilirim :) tabi cnm insan meraktan çatlıyor bi an önce çıksa keşke

cnm ne güzel allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş

valla bilmiyorum ki cnm kafam karıştı, doktor konusunda siz haklısınız tabiki...
ben 1.68 boyunca 50 kilodayım cnm. acaba çok mu zayıfım da ondan hamile kalamıyorum

Maşallah şekerim baya zayıfmışsın. Muhtemelen kuğu gibi güzelsin Şekerim öyle bir şey yok, ne safinazlar hamile kalıyor onla ne ilgisi var. Ayrıca hamile kalacaksın. Sadece biraz daha denemeniz gerekiyor

Şekerim ben 157 cm boyunda 49 kilo falandım ama son zamanlarda almış olabilirim. Deli gibi iştahım açıldı son 15-20 gündür. Koyverdim ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…