Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ay ben o 4-5 haftalık bebişi yerim teyzesi yesin onu maşallah canım inş güzel bi hamilelik geçirirsin. bu arada söylediklrini kulağıma küpe yapmaya çalışacağım cnm benim

Şimdiden bir sürü teyzesi oldu. Ela teyzesi, Hande teyzesi, Didem teyzesi, Sibel teyzesi, Serap teyzesi, Nejla teyzesi..

yerim ben börülceyi... kendine dikkat , ağır mağır kaldırma.. rafa bardak tabak alcam diye uzanma.. sakin sakin.. yavaş yavaş hareket et cnm..

Maşallah şekerim baya zayıfmışsın. Muhtemelen kuğu gibi güzelsin Şekerim öyle bir şey yok, ne safinazlar hamile kalıyor onla ne ilgisi var. Ayrıca hamile kalacaksın. Sadece biraz daha denemeniz gerekiyor

fiziğimi hep överler ama dedim hani belki de ondan mı olmuyo diye onla alakası olmadığını söyledin içim rahatladı. bu arada komik bişey farkettim cnm. normalde gebe kalan kadınların göğüs uçlarındaki renk koyulaşırmış ya aksine benimkler olduğundan daha açık bir renk olmuş ha ha ha herkes gider mersine ben giderim tersine

nişanlanırken 52 (dal gibi), evlenirken 55 (ideal kiloda fıstık gibi), şu anda 68 kiloyum kızlar:).. 4 kilo vermiştim.. annem geldi sağolsun onlarıda geri aldım.. gazdan şişim.. kendimi sumo güreşçileri gibi hissediyorum.. 6 ay önce sigarayı bıraktım 1 yıl önce doğum konrol hapını bıraktım ve bunlrdan sonra kolay kilo verememeye başladım.. eskiden çok kolay verirdim.. şimdi hamile kalınca top gibi yuvarlanır dururum herhalde:2:

morali bozuk arkadaşlarıma bişi anlatayım ben de..
benim bi ablam var babamın dayısının kızı aslında nişanlısı askere gittiğinde hormonları üzüntüden altüst oldu adeti düzensiz hale geldi hormon kullandı vs ama düzelmesi o düzensizlik..
neyse efenim evlendiler baştan bebiş istemediler sonra yapmaya çalıştılar olmadı..sonra benim bu ablam hamile kalmış ama farketmemiş düzensizlikten dolayı hatta kilo aldım diye kendini spora vermiş..
genetik bi durumdan dolayı bebek kordondan kurtulmuş 4.5 aylıkken.. suni sancıyla doğum yaptırdılar o kadar psikolojisi bozuldu ki anlatamam..
tekrar tekrar denediler olmadı bebiş hatta aşılama filan yaptırdılar tutmadı..onlarda kendi haline bıraktılar durumu..
sonra ne mi oldu
şu an nur topu gibi bi bebişleri var 3 aylık oldu
siz siz olun kendinizi kasmayın moralinizi yüksek tutun rabbim uygun gördüğü zaman vericek bebişlerimizi eminim ben

Doğurduktan sonra hepsi gidiyor. Rahat ol

Allah bağışlasın şekerim.. Gerçekten ibret alınacak bir hikaye

offf canım yaaa üzme bu kadar kendini herşey nasip kısmet elden gelen bişey olmuyor ama kırmızıları görmeden kendini bu kadar harap etme lütfen önce kırmızıları gör sonra ağlarsın.....çok üzüldüm ama canım bende
ama bekle bakalım hemen ümitsizliğe kapılma testte çıkmamış olabilirrrrrr

kızla ro kadar dolu ve samimi şeyler yazıyorsunuz ki yemin ederim duygulandım gözlerim yine dolu dolu oldu. iyki varsınız hepinizi çok seviyorum

bende senin yazdıklarını okudukça ağlıyorum offfff neyseee üzme lütfennnnnn kendiniiii

bizde seni seviyoruzzz

Son düzenleme:

koltuk altımın ve göğsümün ağrısından bende uyuyamadım gece canım bugün günüm gelicek gibi geliyor bana...

Baharcım canım sen neden üzüldün ki bu kadar kırmızılar yok daha bak hem o evde yapılan testlere güvenme çok.Bugünde olmazsak yarın gidiyoreuz kan testine ok ?

Kızlar bugün ilgilenemdeim sizinle fazla demiştim ya arkadaşım var.Kırmızılar hala gelmedi ama arkadaşım dedi ki göğüslerin dolgunlaşmış bayağı sanki bişeyler var gibi dedi.Meraktan ölücem akşama kadar sabredebilirsem iyi.

sibel abla sen sabırlısındır akşama kadar sabret yarın sabah erkenden kan testini yaptırın bence:))
hiç normalde geçikirmiydi kırmızılar ??? sanki bana da var bebiş gibi gelio hayırlısı bakalımm güzel haberlerinizi bekliyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…