cnm ne güzelallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş
ay ben o 4-5 haftalık bebişi yerim teyzesi yesin onumaşallah canım inş güzel bi hamilelik geçirirsin. bu arada söylediklrini kulağıma küpe yapmaya çalışacağım cnm benim
Evet şeker bolca dinlendim dün. Bebek 4-5 haftalık. Doktor haftaya cumartesi gel dedi. Canım benim daha 6 aylık evlisin ve 2. denemede bu kadar çok üzülüyorsun, hayret ettim sana. Ben 3,5 senelik evliyim. Geçen sene 1 düşük yaşadım ve 6 ay üzerine hamile kaldım. Benim kocam bana bebekle alakalı bugüne dek beni üzecek hiç bir şey söylemedi ama biz karadenizliyiz her düğün dernekte millet gözümün içine bakıyordu, ne oldu bir daha olmuyor mu bir problem mi var gibisinden imalarda bulunuyorlardı. Ben başlarda çok üzülüyordum ama sonlara doğru gülüp geçmeye başladım. Sen de sakın üzme kendini. Daha sadece 2 kez denemişsiniz. İlk seferinde tutturan binde bir oluyor. 1 yıla kadar yolu var. Doktorlar bunu söylüyor. Eğer bir çift 1 yıl düzenli deneyip de bebeği olmazsa bir doktora görünmeleri lazım diyorlar. Sen hemen yolun başında mızıkçılık yapıyorsun olmaz ki böyle
sağol cnm. inşş bende istiyorum.. hep beraber ne güzel olur... bu arada ben karadenize gelin gittim.. neresindensiniz.. benim eşim samsunlu..
Maşallah şekerim baya zayıfmışsın. Muhtemelen kuğu gibi güzelsinŞekerim öyle bir şey yok, ne safinazlar hamile kalıyor onla ne ilgisi var. Ayrıca hamile kalacaksın. Sadece biraz daha denemeniz gerekiyor
Şimdiden bir sürü teyzesi oldu. Ela teyzesi, Hande teyzesi, Didem teyzesi, Sibel teyzesi, Serap teyzesi, Nejla teyzesi..
Biz Rizeliyiz şeker. Eşim Muşlu. Allah bir ömür mesut etsin sizi
fiziğimi hep överler ama dedim hani belki de ondan mı olmuyo diye onla alakası olmadığını söyledin içim rahatladı. bu arada komik bişey farkettim cnm. normalde gebe kalan kadınların göğüs uçlarındaki renk koyulaşırmış ya aksine benimkler olduğundan daha açık bir renk olmuş ha ha ha herkes gider mersine ben giderim tersine
fiziğimi hep överler ama dedim hani belki de ondan mı olmuyo diye onla alakası olmadığını söyledin içim rahatladı. bu arada komik bişey farkettim cnm. normalde gebe kalan kadınların göğüs uçlarındaki renk koyulaşırmış ya aksine benimkler olduğundan daha açık bir renk olmuş ha ha ha herkes gider mersine ben giderim tersine
nişanlanırken 52 (dal gibi), evlenirken 55 (ideal kiloda fıstık gibi), şu anda 68 kiloyum kızlar:).. 4 kilo vermiştim.. annem geldi sağolsun onlarıda geri aldım.. gazdan şişim.. kendimi sumo güreşçileri gibi hissediyorum.. 6 ay önce sigarayı bıraktım 1 yıl önce doğum konrol hapını bıraktım ve bunlrdan sonra kolay kilo verememeye başladım.. eskiden çok kolay verirdim.. şimdi hamile kalınca top gibi yuvarlanır dururum herhalde:2:
morali bozuk arkadaşlarıma bişi anlatayım ben de..
benim bi ablam var babamın dayısının kızı aslında nişanlısı askere gittiğinde hormonları üzüntüden altüst oldu adeti düzensiz hale geldi hormon kullandı vs ama düzelmesi o düzensizlik..
neyse efenim evlendiler baştan bebiş istemediler sonra yapmaya çalıştılar olmadı..sonra benim bu ablam hamile kalmış ama farketmemiş düzensizlikten dolayı hatta kilo aldım diye kendini spora vermiş..
genetik bi durumdan dolayı bebek kordondan kurtulmuş 4.5 aylıkken.. suni sancıyla doğum yaptırdılar o kadar psikolojisi bozuldu ki anlatamam..
tekrar tekrar denediler olmadı bebiş hatta aşılama filan yaptırdılar tutmadı..onlarda kendi haline bıraktılar durumu..
sonra ne mi oldu
şu an nur topu gibi bi bebişleri var 3 aylık oldu
siz siz olun kendinizi kasmayın moralinizi yüksek tutun rabbim uygun gördüğü zaman vericek bebişlerimizi eminim ben
Doğurduktan sonra hepsi gidiyor. Rahat ol
cnm hepinize merhabalar önceki sayfalara bakınıyordum ancak yazabildim. öncelikle yamukprensescime çok üzüldüm. keşke kırmızılara bürünmeseydi ancak yapacak bişe yok. kendini üzme cnm benimbirkaç güne kendini daha iyi hissedeceksindir.
ben dünden beri bekliyorum henüz regl olmadım. bu iyi biişey olsa da dün çok kötü bişey oldu. eşim akşam test almış gelmiş. tutturdu hadi bi yap testi bence kesin hamilesin diye. benim gözler doldu. yok yapmam dedim çünkü değilim biliyorum şimdi negatif çıkarsa üzülürüm dedim. zorla testi yaptırdı, bi görseydiniz nasıl heyecanla bekliyor.
tabiki negatif çıktı. beni aldı bi ağlama. o kadar ağladım ki gözlerim kan çanağına döndü. kendi üzülse de bu defa üzüntüsünü belli etmemeye çalışan eşim beni teselli etmeye başladı. çocuğumuz olmsa bile biz karı kocayız hayatım nasip bunun için üzülünür mü falan diyor ama dokunsam o da ağlayacak. epey kendime gelemedmi. sonra duşa attımn kendimi bi süre de banyoda ağladım. migrenim tuttu bu defa da
eşim gece boyunca boş yere ağladın bence hamilesin deyip durdu. bu defa kendim için değil onun hayallerinin yıkıldığına üzüldüm. çok feci bi sahneydi anlatamam
kızla ro kadar dolu ve samimi şeyler yazıyorsunuz ki yemin ederim duygulandım gözlerim yine dolu dolu oldu. iyki varsınız hepinizi çok seviyorum
günaydın şekerler...
ben de henüz kırmızı kart görmedim.. bakalım ne olcak.. hoş görecem gibi bir hisstiyarım var ama hayırlısı normalde göğüs uçlarımın acıması falan lazım sadece koltuk altı tarafındakşi göğsümün yanları sızlıo..
Kızlar bugün ilgilenemdeim sizinle fazla demiştim ya arkadaşım var.Kırmızılar hala gelmedi ama arkadaşım dedi ki göğüslerin dolgunlaşmış bayağı sanki bişeyler var gibi dedi.Meraktan ölücem akşama kadar sabredebilirsem iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?