Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bende senin yazdıklarını okudukça ağlıyorum offfff neyseee üzme lütfennnnnn kendiniiii

bizde seni seviyoruzzz

cnm benim kıyamam sana sen üzülme bebişi sarsacaksın annesi. bu da gelir bu daaaa geçer herhalde napalım dün çok kötüydüm ama şimdi sizlerden destek aldım daha iyi sayılırım iyki varsınız

sibel abla hoşgeldin cnm. beni az çok biliyosun işte aceleci ve çok duygusalım. dün öyle oldu. şimdi yine biraz belim ağrıyo ama regl olmadım. inş sende hande de diğerleri de olmaz. yarına kadar olmazsan mutlaka kan testi yaptırın ben sizlerden çok umutluyum

bende aynı durumda sayılırım canım evlenirken kilo 55(boy 165).evleneli 2,5 sene oldu şimdi kilo 62 oldu bakalım artık bundan sonra gelcek kilolar daha fazla tabiki artık hayırlısı.bence doğum kontrol hapı kilo aldırıyor ben evlenirken başladım doğum kontrol hapına o bana kilo yaptı.benimde vucüt müsait kiloya bundan sonra bende senin deyiminle top gibi olmam inş

Son düzenleme:

ayyyy baharcım biz ne diyoruz sen ne yapıyorsun bu yazı ne böyle ....yaa hayatım ben 3. ayımda hamile kaldım senin sanırım daha 2. ayın bu inşallah sende hamilesindir olmadı 3. ayda İNŞALLAH .... sende yarına kadar regl olmazsan kan testini yaptır...

tubacmmm özür özür tamam negatif olmayacm söz sadece belirtm yok ya bişey yoktur diyorm kendi kendime. yarın kan testi verirsem sonucu ancak ertesi gün alabilirim bu da cuımartesiye denk geliyor. hastaneler bana uzak. sağlık ocağı da bi gün sonraya veriyo sonucu. napsam ya bugün vermem gerek ya da taaa pazartesiyi beklemem gerek

tamam canım o zaman pazartesiyi bekle sen daha önce geçikiyormuydu reglin ????

Yine duygusala bağlamışsın Baharcımm :)) Deli deli konuşma kızım sende hamilesin bence idrar testine güvenme reglin geçtiğine göre var bişeyler hem karnım çok şiş diyosun,göğüslerim şiş diyosun ee var işte bişeyler,bi idrar testi seni ağlatacaksa ooo , hem bak hemen herşeye ağlamak da hayra alamet duygusallık en büyük gebelik belirtisi. Ben bu akşama kadar görmezsem kırmızıları belki gidebilirim kan testine akşamüzeri eşimle.Sende git yaptır bugün istersen.Sen pazartesiye kadar dayanamazsın :)))

sibel abla bi özel hastane var burda oraya gidersem ne kadar sürede alırım acaba sonucu ve kaç TL ödemem gerekir

İnşallah tatlım yaa sabır sabır nereye kadar bilmem.Ben bu gidişle yarını bekleyemicem gibi geliyo :))Benim normalde en geç 26-27.günde olur reglim ama bugün 28.günüm kolay kolay da gecikmez yani stresten etkilenmez benim kırmızılar.İnşallah hayırlısıdır.Ben sizden çok isterim güzel müjde vermeyi.
Sen nasılsın bu arada ultrasonda göründümü bebiş takip edemedim ? Dikkat et kendine çok,iş güç yapma bu ara yat dinlen.

kızlar ben doktordan geldim ultrason a baktı 2 tane şu polikistik over kistimi ne ondan çıktı birde hormon testi için kan aldılar sonuçlar haftaya çıkacak bu konuda bilgisi olan varmı doktora sordum bu kistler gebeliğe engel değilmiş şu saracoğlunun kürüne hemen başlasam olurmu acaba

sibel abla bi özel hastane var burda oraya gidersem ne kadar sürede alırım acaba sonucu ve kaç TL ödemem gerekir

En fazla 1 saate alırsın canım , ben geçen ay burda devlet hastanesinde yaptırdım 1 saatte aldım,özelde yarım saatte verirler.Dayanamayacaksan git yaptır hadi.İçin rahat etsin stres içinde beklemektense.Bende senden farklı durumda değilim gerçi.

peki sibel abla bir kadın doğum uzmanına randevu mu almam gerek yoksa direk bilgi işleme kan testi mi vercem demem lazım bilmiyorum hiç

gebelik için ayrıntılı beta hcg testi yaptırmak istiyorum de.. süresini zor.. ne kadarda çıkar de.. dr a gerek yok cnm bence

ayyy bende o kadar çok istiyorumki sizlerden o güzel haberleri duymayı çokkk mutlu olucam inşallah:)
yaa ben dayanamazdım ki dayanamadımda sizler geç bile kaldınız bana göre neyse sibel abla sen bugün yaptır müjdeyi ver kızlara da moral olurr bazılarına
ben daha ilk bugün gidicem doktora inşallah görürüz bebişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…