cnm hepinize merhabalar önceki sayfalara bakınıyordum ancak yazabildim. öncelikle yamukprensescime çok üzüldüm. keşke kırmızılara bürünmeseydi ancak yapacak bişe yok. kendini üzme cnm benimbirkaç güne kendini daha iyi hissedeceksindir.
ben dünden beri bekliyorum henüz regl olmadım. bu iyi biişey olsa da dün çok kötü bişey oldu. eşim akşam test almış gelmiş. tutturdu hadi bi yap testi bence kesin hamilesin diye. benim gözler doldu. yok yapmam dedim çünkü değilim biliyorum şimdi negatif çıkarsa üzülürüm dedim. zorla testi yaptırdı, bi görseydiniz nasıl heyecanla bekliyor.
tabiki negatif çıktı. beni aldı bi ağlama. o kadar ağladım ki gözlerim kan çanağına döndü. kendi üzülse de bu defa üzüntüsünü belli etmemeye çalışan eşim beni teselli etmeye başladı. çocuğumuz olmsa bile biz karı kocayız hayatım nasip bunun için üzülünür mü falan diyor ama dokunsam o da ağlayacak. epey kendime gelemedmi. sonra duşa attımn kendimi bi süre de banyoda ağladım. migrenim tuttu bu defa da
eşim gece boyunca boş yere ağladın bence hamilesin deyip durdu. bu defa kendim için değil onun hayallerinin yıkıldığına üzüldüm. çok feci bi sahneydi anlatamam
kızlar ben doktordan geldim ultrason a baktı 2 tane şu polikistik over kistimi ne ondan çıktı birde hormon testi için kan aldılar sonuçlar haftaya çıkacak bu konuda bilgisi olan varmı doktora sordum bu kistler gebeliğe engel değilmiş şu saracoğlunun kürüne hemen başlasam olurmu acaba
bende aynı durumda sayılırım canım evlenirken kilo 55(boy 165).evleneli 2,5 sene oldu şimdi kilo 62 oldu bakalım artık bundan sonra gelcek kilolar daha fazla tabiki artık hayırlısı.bence doğum kontrol hapı kilo aldırıyor ben evlenirken başladım doğum kontrol hapına o bana kilo yaptı.benimde vucüt müsait kiloya bundan sonra bende senin deyiminle top gibi olmam inş
elagülüm, çok fazla tanımıyorum seni ama nasıl duygulandım yazını okurken, ağlamaklı oldum.. duygusala bağladım sanırım bu aralar( ama üzülme nolur.. adet günü çok geçmediyse idrar testi negatif çıkıyo. eğer öyleyse belki eşinin içine doğmuştur.. değilse de Allah en kısa zamanda nur topu gibi bi bebiş verir inşallah..
ayyy bende o kadar çok istiyorumki sizlerden o güzel haberleri duymayı çokkk mutlu olucam inşallah:)
yaa ben dayanamazdım ki dayanamadımda sizler geç bile kaldınız bana göreneyse sibel abla sen bugün yaptır müjdeyi ver kızlara da moral olurr bazılarına
ben daha ilk bugün gidicem doktora inşallah görürüz bebişi
Hadi Allah hayırlısıyla görmeyi nasip etsin bebişini canım.Bende sonunda negatifi görmemek için direniyorum aslında yoksa meraktan ölücem bende belki yaptırırm bugün bilmiyorum sağol canım iyi dileklerin için.
ben yeni yılın ilk günü başlaadım cnm:)
süper olmuş canım ben 3 aydır kullanıyorum dr bebek için önemli demişti ki 3 ay önceden kullanman gerekiyormuş..
canım senin beklenmeyen adetin bugündü dimi ne oldu ???
takvime göre dündü.. bugün halen hiçbişi yok.. göğsümünm yanları koltuk altım ağrıo , sızlıo.. midem 10 dk önce (yemekten sonra) bulanmaya başladı. dünde bulanmıştı. alt tarafımıniçinde sanki kabarcıklar var gibi.. bilemeiyorum.. ama dün idrarda bişi çıkmadı
süper olmuş canım ben 3 aydır kullanıyorum dr bebek için önemli demişti ki 3 ay önceden kullanman gerekiyormuş..
canım senin beklenmeyen adetin bugündü dimi ne oldu ???
benimde koltuk altıma doğru göğüsümde sızlamalar oluyordu inşallah hamilesinizdir hepinizzz..akıntın falan varmı canımm
benimde koltuk altıma doğru göğüsümde sızlamalar oluyordu inşallah hamilesinizdir hepinizzz..akıntın falan varmı canımm
kızlar ben biraz işe yoğunlşasam iyi olacak sonra görüşürüz öpüyorum
walla cnm biraz önce dünkü gibi olmaya başladım.. bu saatlerde midem bulanıo başım dönüo.. şu an yine öyleyim. göğsümün yanları koltuk altım çok ağrıo sızlıo.. kafamda bir ağırlık var.. alt bölgemde batma var.. karnımın içinde sanki baloncuklar var.. pıt pıt atıo...???idrarda dün bişi çıkmadı..
walla cnm biraz önce dünkü gibi olmaya başladım.. bu saatlerde midem bulanıo başım dönüo.. şu an yine öyleyim. göğsümün yanları koltuk altım çok ağrıo sızlıo.. kafamda bir ağırlık var.. alt bölgemde batma var.. karnımın içinde sanki baloncuklar var.. pıt pıt atıo...???idrarda dün bişi çıkmadı..
ayy ben bişi sorabilir miyim.. akıntı olması, yani normalden fazla olması iyi mi kötü mü? akıntı fazlaysa hamillelik belirtisi diye hatırlıyorum ama yanılıyomuyum.
Kanda baktırsana canım hemen bence çıkacak.Hadi meraktayım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?