Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

elagülüm, çok fazla tanımıyorum seni ama nasıl duygulandım yazını okurken, ağlamaklı oldum.. duygusala bağladım sanırım bu aralar ( ama üzülme nolur.. adet günü çok geçmediyse idrar testi negatif çıkıyo. eğer öyleyse belki eşinin içine doğmuştur.. değilse de Allah en kısa zamanda nur topu gibi bi bebiş verir inşallah..

Soğan kürüne başlayabilirsin canım kistleri temizliyor ama sen araştır önce Saraçoğlunun sitesinden hangisi sana faydalıysa onu yap.

walla ben çok uzun süre kullandım d.kontrol hapını yumurtalığımda 18 yaşımda çikolata kisti vardı.. onun için kullanmam gerekiomuş. geçen yıl bıraktım.. ben çok memnundum.. onu bıraktım kilo aldım:)

cnm benim çok saol bugün neredeyse herkesi farkında olmadan duygulandırdım sanırım. allah hepimizin gönlüne göre verir inş. destekleriniz için çooook teşekkrü ederm

Hadi Allah hayırlısıyla görmeyi nasip etsin bebişini canım.Bende sonunda negatifi görmemek için direniyorum aslında yoksa meraktan ölücem bende belki yaptırırm bugün bilmiyorum sağol canım iyi dileklerin için.

senin şansın bizden daha çok sibell.. elagülümle ben idrarda göremedik.. en azından sen dayandın onu yapmadın...

benim alt tarafım patmaka üzere bomba gibi.. anlamadım gitti..

süper olmuş canım ben 3 aydır kullanıyorum dr bebek için önemli demişti ki 3 ay önceden kullanman gerekiyormuş..
canım senin beklenmeyen adetin bugündü dimi ne oldu ???

takvime göre dündü.. bugün halen hiçbişi yok.. göğsümünm yanları koltuk altım ağrıo , sızlıo.. midem 10 dk önce (yemekten sonra) bulanmaya başladı. dünde bulanmıştı. alt tarafımıniçinde sanki kabarcıklar var gibi.. bilemeiyorum.. ama dün idrarda bişi çıkmadı

benimde koltuk altıma doğru göğüsümde sızlamalar oluyordu inşallah hamilesinizdir hepinizzz..akıntın falan varmı canımm

süper olmuş canım ben 3 aydır kullanıyorum dr bebek için önemli demişti ki 3 ay önceden kullanman gerekiyormuş..
canım senin beklenmeyen adetin bugündü dimi ne oldu ???

walla cnm biraz önce dünkü gibi olmaya başladım.. bu saatlerde midem bulanıo başım dönüo.. şu an yine öyleyim. göğsümün yanları koltuk altım çok ağrıo sızlıo.. kafamda bir ağırlık var.. alt bölgemde batma var.. karnımın içinde sanki baloncuklar var.. pıt pıt atıo...???idrarda dün bişi çıkmadı..

benimde koltuk altıma doğru göğüsümde sızlamalar oluyordu inşallah hamilesinizdir hepinizzz..akıntın falan varmı canımm

Benim de dündü Bat'ım ama hala yok.Akıntı bende var ama uyguladığım soğan küründen de olabilir.Eşimle konuştum sabredelim biraz daha diyor test için regl olmazsan yarın yaptırırz diyor.

Kanda baktırsana canım hemen bence çıkacak.Hadi meraktayım :))

hayırlısı olsun canım ne diyim inşallah müjdeli haberlerinizi alırımm
mide bulantısı baş dönmesi hayra alemetdir inşallah

ayy ben bişi sorabilir miyim.. akıntı olması, yani normalden fazla olması iyi mi kötü mü? akıntı fazlaysa hamillelik belirtisi diye hatırlıyorum ama yanılıyomuyum.

ya kızlar bugün biraz yoğunum çalışıyorum sizlerle ilgilenemiyorum ama bi baktım herkes pisikopata bağlamış yapmayın arkadaşlar o günmuhakkak gelicek sabırlı olalım bende çok sabırsızım ama kendimizi yıpratmayalım herşey olacağına varır benimde 4 buçuk yaşında kızım var acayip derecede kardeş istiyo ve benim pisikolojimi çok bozuyo ama elimizden gelen bişi yok moral çok önemli ilk adım için moralleri yükseltinnn kızlarrr haydi eller havayaaaaaa

ayy ben bişi sorabilir miyim.. akıntı olması, yani normalden fazla olması iyi mi kötü mü? akıntı fazlaysa hamillelik belirtisi diye hatırlıyorum ama yanılıyomuyum.

evet akıntının fazla olması hamilelik belirtisi bebek rahme tutunduğu zaman rahim kendini koruma altına alıyormuş bebeğede bişey olmasın mikrop bulaşmasın diye sıvı salgılıyormuş bu yüzden bizde onu akıntı olarak algılıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…