Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

o dediğiniz akıntı bende geçen hafta oldu.. resmen ıslandım kızlar.. günlük ped olmasına rağmen kiloda kadar geçen hafta geçti.. bu hafta normalleri oynuyoruz..??

ben eğer hamileysem sanırım ikizim olcak.. sol yumurtamda sağ yumurtamda ağrıo.. kırmızılar gelmesinde inş...göğüslerimin ağrısından kollarımı kaldıramıorum

yok cnm.. yanman varsa idrara çıkarken, sistit olmuşsundur.. acıyla birlikte yanma varsa eğer??

yok cnm idrar esnasında yanma olmuyor. arada bi normal zamanda otururken hissediyorum ama biraz sonra geçiyor. bu arada eşim aradı bi gelişme var mı deyip duruyo canm benim ya. hastaneye gidemedim dedim sen merak etme ben her gün test alırım diyo yok yok alma dedim. moralim düzeldi valla ya

ay ne güzel ya.. ne güzel anlayışlı bir kocan var.. benimki hayatta testi alamaz ezcaneden erkek ya.. çok şanslısın bak.. bence düzelsin moralin.. hem 2. ayın daha.. benimde 1.ayım.. :)
biraz sabırlı olalım metanetli olalım.. elbet olacak..

şimdi elagülüm , ben, sibel.. akşamı kurtarmayı bekliyoruz dimi yani:)
e hadi bakalım hayırlısı hakkımızda..

merhaba kızlar,
ben uzun zamandır üye olmadan takip ediyordum ama muhabbetinizi çok kıskandım ve aranıza katılayım dedim
Belki önceden yazıldı ama 500 küsur sayfayı taramak çok kolay değil o yüzden tekrar sormak isterim. Hamilelik deneyimi yaşayan arkadaşlarrr..
Hissettiğiniz en erken belirti ne zaman (beklenen adet tarihinden sonra, yumurtlamadan 3 gün sonra vs vs) ve nasıl birşey hissettiniz?
Ben dijital ovulasyon testiyle yumartlamamı tespit ettim (yaklaşık 5 gün önce)ve ertesi gün çalışma oldu :) Ama çok sabırsızlanıyorum...Karnımda ufaktan batma hissi falan var ama psikolojisiyle bünyeye acayip şeyler yapabilen tiplerdenim :78:
cevaplarsanız sevinirim,
teşekkürler

walla cnm öncelikle hoşgeldin..

hamile olma olasılığı taşıyan bir aday adayı olarak:), ben 1 haftadır değişikşeyler yaşıyorum.. aşırı gaz ilk belirtim.. son 2 gündür göğüslerinm acısı ağrısı koltuk altına doğru.. geçen hafta çok akıntım vardı.. dün daha çok bugün daha az baş dönmesi mide bulantısı oldu.. herles çok farklı belirtliler gösterebiliorki psikolojik de olabilir dediğin gibi.. beklemedeyiz:)

ama genelde göğüs ağrısı çekiolarmış.. adet ağrısı ile aynı olduğu söylenio..

hoşgeldin cnm öncelikle
yaklaşık 2 aydır sitedeyim.o kadar farklı belirtiler yaşanıyor ki. herkeste farklı farklı. ben henüz hamile değilim ama burada hamile kalan arkadaşlarda handenin de dediği gibi göğüs şişmesi ve acıması, gaz şikayetleri, kasıkta batmalar, bir de yerleşme kanaması çok yaygın olarak ifade edildi.
baş dönmesi ve mide bulantısı ise daha nadir belirtiler arasında.

Hoşbulduuk yarenhande,
1 haftadır demişsin de senin beklenen adetine kaç gün var ki??

Hoşbulduuk yarenhande,
1 haftadır demişsin de senin beklenen adetine kaç gün var ki??

dündü normal günü.. bugün de henüz gelen giden yok.. ama idrar testinde dün sabah bişi çıkmadı.. o yüzden bekliyorum cnm.. zaten idrarda genelde adtten 1 hafta sonra çıkarmış.. ama çıkana hemen çıkıyor...bana bişi yok:)

açıkçası göğüs sızım ve şeyimin üstündeki batmalar reglide böyle olmuyor.. ama umatlanmamak için kendime hakim olmaya çalışıyorum..:18:

cnm bu güzel bi gelişme bence inşallahhhhhhhhhhhhh hamissindr ya sibel ablayla senden cok umutluydum zaten akşama teste gitmeyi düşünüyo musun cnm peki

cnm bu güzel bi gelişme bence inşallahhhhhhhhhhhhh hamissindr ya sibel ablayla senden cok umutluydum zaten akşama teste gitmeyi düşünüyo musun cnm peki

yok cnm en erken yarın sabah işe gelirken düşünüyorum bekleyebilirsem hatta pazartesi olsa daha iyi olur.. hele bir yarın sabah ola hayrola.. kırmızılar gelcekmi bakalım.. duruma göre artık..

kızlar bende bişey yok belli oldu hadi siz bari güzel haberler verin elagülüm sibelcim yarenhande hadi kızlar test yapan yokmu bende umutlar soldu böyle hayal kırıklığına uğramak kötü oldu şimdi kendimi teselli ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…