- 20 Ocak 2011
- 1.796
- 33
- 158
- 42
evet akıntının fazla olması hamilelik belirtisi bebek rahme tutunduğu zaman rahim kendini koruma altına alıyormuş bebeğede bişey olmasın mikrop bulaşmasın diye sıvı salgılıyormuş bu yüzden bizde onu akıntı olarak algılıyoruz
o dediğiniz akıntı bende geçen hafta oldu.. resmen ıslandım kızlar.. günlük ped olmasına rağmen kiloda kadar geçen hafta geçti.. bu hafta normalleri oynuyoruz..??
yanma oluyor mu cnm hiç
yok cnm.. yanman varsa idrara çıkarken, sistit olmuşsundur.. acıyla birlikte yanma varsa eğer??
yok cnm idrar esnasında yanma olmuyor. arada bi normal zamanda otururken hissediyorum ama biraz sonra geçiyor. bu arada eşim aradı bi gelişme var mı deyip duruyo canm benim ya. hastaneye gidemedim dedim sen merak etme ben her gün test alırım diyoyok yok alma dedim. moralim düzeldi valla ya
ay ne güzel ya.. ne güzel anlayışlı bir kocan var.. benimki hayatta testi alamaz ezcaneden erkek ya.. çok şanslısın bak.. bence düzelsin moralin.. hem 2. ayın daha.. benimde 1.ayım.. :)
biraz sabırlı olalım metanetli olalım.. elbet olacak..
merhaba kızlar,
ben uzun zamandır üye olmadan takip ediyordum ama muhabbetinizi çok kıskandım ve aranıza katılayım dedim
Belki önceden yazıldı ama 500 küsur sayfayı taramak çok kolay değil o yüzden tekrar sormak isterim. Hamilelik deneyimi yaşayan arkadaşlarrr..
Hissettiğiniz en erken belirti ne zaman (beklenen adet tarihinden sonra, yumurtlamadan 3 gün sonra vs vs) ve nasıl birşey hissettiniz?
Ben dijital ovulasyon testiyle yumartlamamı tespit ettim (yaklaşık 5 gün önce)ve ertesi gün çalışma oldu :) Ama çok sabırsızlanıyorum...Karnımda ufaktan batma hissi falan var ama psikolojisiyle bünyeye acayip şeyler yapabilen tiplerdenim :78:
cevaplarsanız sevinirim,
teşekkürler
şimdi elagülüm , ben, sibel.. akşamı kurtarmayı bekliyoruz dimi yani:)
e hadi bakalım hayırlısı hakkımızda..
merhaba kızlar,
ben uzun zamandır üye olmadan takip ediyordum ama muhabbetinizi çok kıskandım ve aranıza katılayım dedim
Belki önceden yazıldı ama 500 küsur sayfayı taramak çok kolay değil o yüzden tekrar sormak isterim. Hamilelik deneyimi yaşayan arkadaşlarrr..
Hissettiğiniz en erken belirti ne zaman (beklenen adet tarihinden sonra, yumurtlamadan 3 gün sonra vs vs) ve nasıl birşey hissettiniz?
Ben dijital ovulasyon testiyle yumartlamamı tespit ettim (yaklaşık 5 gün önce)ve ertesi gün çalışma oldu :) Ama çok sabırsızlanıyorum...Karnımda ufaktan batma hissi falan var ama psikolojisiyle bünyeye acayip şeyler yapabilen tiplerdenim :78:
cevaplarsanız sevinirim,
teşekkürler
evet cnm ya bugün regl belirtisi yaşadın mı peki hiç
walla cnm öncelikle hoşgeldin..
hamile olma olasılığı taşıyan bir aday adayı olarak:), ben 1 haftadır değişikşeyler yaşıyorum.. aşırı gaz ilk belirtim.. son 2 gündür göğüslerinm acısı ağrısı koltuk altına doğru.. geçen hafta çok akıntım vardı.. dün daha çok bugün daha az baş dönmesi mide bulantısı oldu.. herles çok farklı belirtliler gösterebiliorki psikolojik de olabilir dediğin gibi.. beklemedeyiz:)
ama genelde göğüs ağrısı çekiolarmış.. adet ağrısı ile aynı olduğu söylenio..
Hoşbulduuk yarenhande,
1 haftadır demişsin de senin beklenen adetine kaç gün var ki??
açıkçası göğüs sızım ve şeyimin üstündeki batmalar reglide böyle olmuyor.. ama umatlanmamak için kendime hakim olmaya çalışıyorum..:18:
cnm bu güzel bi gelişme bence inşallahhhhhhhhhhhhh hamissindr ya sibel ablayla senden cok umutluydum zaten akşama teste gitmeyi düşünüyo musun cnm peki
yok cnm en erken yarın sabah işe gelirken düşünüyorum bekleyebilirsem hatta pazartesi olsa daha iyi olur.. hele bir yarın sabah ola hayrola.. kırmızılar gelcekmi bakalım.. duruma göre artık..
sizdeki bu sabır beni öldürecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?