Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

üzme tatlı canını.. belki bizdede şahsen bendede yoktur bilemiyorum cnm daha.. henüz bişi yok ama bakalım.. bende yavaş yavaş heyecan yapmaya başladım..

olacak yakın zamanda moralni yüksek tut cnm..

sevgili yaren hande bence en yakın zamanda kan testi yaptır yazdıklarını okuyunca benim içime ole gelıyor ki müjdeli bı haber alıcaksın

hayır ultrasona girdim yok bebiş polikistik over çıktı kan aldılar hormon testi yapılacak kistler gebeliğe engel değilmiş soğan kürüne başladım moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum:26:

anladım cnm hayırlısı olsun inş. bak en azından ne olduğunu öğrendin. zaten gebeliğe de engel değilmiş. en kısa zamanda hais kalman dileğiyle cnm benim

sevgili yaren hande bence en yakın zamanda kan testi yaptır yazdıklarını okuyunca benim içime ole gelıyor ki müjdeli bı haber alıcaksın

yorumunu okurken içim bir tuhaf oldu walla.. benden gayri herkese doğuo bana doğmuo.. ( ya da temkinli yaklaşıyorum üzülmeyeyim diye) ..

en erken yarın sabahı beklesem uyarmı :))

anladım cnm hayırlısı olsun inş. bak en azından ne olduğunu öğrendin. zaten gebeliğe de engel değilmiş. en kısa zamanda hais kalman dileğiyle cnm benim

bencede moralini yüksek tut tatlım.. engel değilse çabucak geçer en azından ne olduğunu öğrendin.. çok şükür kötü bişi yok.. herley güzel olcak.. kilit cümlemiz bu kızlar...

sen ne zaman istersen benım bı arkadaşımın asla ıdrar testınde fılan cıkmadısonucu bunuda unutma senınde oyle olabılır

sen ne zaman istersen benım bı arkadaşımın asla ıdrar testınde fılan cıkmadısonucu bunuda unutma senınde oyle olabılır

wallamı diyorsun.. ay ne bilim.. başka bir ark msnden yazışıyorum ver kanı bu akşam ne kaybedersin diyor.. bilemedim..ya varsa da kanda çıkmazsa??

Kizlarrrr

Yumurtlama gerceklestiginde akinti mi olur bilginiz var mii ???????

bende mutlaka oluyor cnm. bu arada diğer hanımlar hoşgeldiniz.muahbbetimize siz de katılın.
ben de bir soru sorayım bu arada, kan testi için de mi regl geçtikten sonra 1 hafta falan beklemek gerekiyor

wallamı diyorsun.. ay ne bilim.. başka bir ark msnden yazışıyorum ver kanı bu akşam ne kaybedersin diyor.. bilemedim..ya varsa da kanda çıkmazsa??

çıkmazsa en azında bu oldum olmadım stresın kurtulursun valla ınsanın omrunun yarısı gıdıyor bu beklıyışte

çıkmazsa en azında bu oldum olmadım stresın kurtulursun valla ınsanın omrunun yarısı gıdıyor bu beklıyışte

doğru diyorsun cnm.. kararsız kaldım şimdi.. peki varsa kesin kanda çıkar dimi kızlar.. geçen hafta cumartesi negatif çıktı kanda yazmıştım size.. idrarda da çıkmadı..

o yüzden bilemiyorum:26:

kanda çıkmaz dıye bı sey olmaz bence varsa hormonlarda bı yukselme olur

hoş bulduk canım:80: ama bu konuda bi bilgim yok

aslında dr.. lar adet geçtikten 3-4 gün sonrayı test debakın diolar.. ama bizim gibi sabırsızlar için kan testi erken yapılıyor.. kağan kocatepe şüpheli ilişkiden 12 sonra kanda belli olur diye yazısı vardı..

Son kararımı açıkılıyorum...

Büyük baskılar sonucunda akşam kan veriorum .. Sabah size artık olumlu olumsuz haberleri veririm kızlar.. Hepiniz dua edin ne olur.. Hayalim benim bu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…