kızlar bende bişey yok belli oldu hadi siz bari güzel haberler verin elagülüm sibelcim yarenhande hadi kızlar test yapan yokmu bende umutlar soldu böyle hayal kırıklığına uğramak kötü oldu şimdi kendimi teselli ediyorum
kızlar bende bişey yok belli oldu hadi siz bari güzel haberler verin elagülüm sibelcim yarenhande hadi kızlar test yapan yokmu bende umutlar soldu böyle hayal kırıklığına uğramak kötü oldu şimdi kendimi teselli ediyorum
CNMMMMMM regl mi oldun yoksa :26:
hayır ultrasona girdim yok bebiş polikistik over çıktı kan aldılar hormon testi yapılacak kistler gebeliğe engel değilmiş soğan kürüne başladım moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum:26:
sevgili yaren hande bence en yakın zamanda kan testi yaptır yazdıklarını okuyunca benim içime ole gelıyor ki müjdeli bı haber alıcaksın
anladım cnm hayırlısı olsun inş. bak en azından ne olduğunu öğrendin. zaten gebeliğe de engel değilmiş. en kısa zamanda hais kalman dileğiyle cnm benim
sen ne zaman istersen benım bı arkadaşımın asla ıdrar testınde fılan cıkmadısonucu bunuda unutma senınde oyle olabılır
Kizlarrrr
Yumurtlama gerceklestiginde akinti mi olur bilginiz var mii ???????
wallamı diyorsun.. ay ne bilim.. başka bir ark msnden yazışıyorum ver kanı bu akşam ne kaybedersin diyor.. bilemedim..ya varsa da kanda çıkmazsa??
bende mutlaka oluyor cnm. bu arada diğer hanımlar hoşgeldiniz.muahbbetimize siz de katılın.
ben de bir soru sorayım bu arada, kan testi için de mi regl geçtikten sonra 1 hafta falan beklemek gerekiyor
çıkmazsa en azında bu oldum olmadım stresın kurtulursun valla ınsanın omrunun yarısı gıdıyor bu beklıyışte
çıkmazsa en azında bu oldum olmadım stresın kurtulursun valla ınsanın omrunun yarısı gıdıyor bu beklıyışte
hoş bulduk canım:80: ama bu konuda bi bilgim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?