Son kararımı açıkılıyorum...
Büyük baskılar sonucunda akşam kan veriorum .. Sabah size artık olumlu olumsuz haberleri veririm kızlar.. Hepiniz dua edin ne olur.. Hayalim benim bu:)
canım dualarımız senınle allahtan hayırlısı istıyoruz:90:
bende iki aydır bebek için çalışma yapanlardanım benide aranıza alırsanız çok sevinirim benimde son adet tarihim 28 aralıktı bu ay 25inde olmam gerekiyordyu ama hala gelen giden yok ayın 25 inde test yaptım bişey çıkmadı negatif bu gün kasık agrım var ama hiç olacak gibi degilim sizce ne yapmalıyım.gögsüm agrıyo bastırınca ama çok degil.sizce testi ne zaman yapayım.
Kızlar ne olur cvp yazın hcg değerim 20.8 çıktı adetime 4 gün var aralık (0-10) hamilemiyim????????????
ayyyy şimdiden heyecanlandım yaaaa cnm inş güzel çok güzel bi haber veririsindua edicem senin ve hepimiz için
bende iki aydır bebek için çalışma yapanlardanım benide aranıza alırsanız çok sevinirim benimde son adet tarihim 28 aralıktı bu ay 25inde olmam gerekiyordyu ama hala gelen giden yok ayın 25 inde test yaptım bişey çıkmadı negatif bu gün kasık agrım var ama hiç olacak gibi degilim sizce ne yapmalıyım.gögsüm agrıyo bastırınca ama çok degil.sizce testi ne zaman yapayım.
bence sende kan ver cnm.. idrar testi bize yaramıo herhalde.. en azından varsa vardır yoksa aklından çıkar.. idrarda bugün çıkmadı belki yarın çıkar umudu oluo.. yinede karar senin cnm. benimde 29 aralıktı sat.. halen olmadım.. akşam kan vercem.. çok belirtim var çünkü.. en azından emin olur önümüzdeki maçlara bakarım:)
galiba hamilesin .. 2 gün sonra bir daha kan testi yaptır.. değerinin 2 katına yükselmesi lazım cnm..
cnm hoşgeldin ne demek aranıza alırsanız
25inde olman gerekiyordu ve 2 gün gecikti
göğüslerin ağrıyo
kasık ağrın var
bunları topladığımız zaman muhtemelen hamilesin
idrar testini boşver en muzdaribi benim o testin
canım bi kan testi yaptırsan bence kesin hamilesin
ben de dün olmam gerekiyordu gelen gden yok
3 kez test yaptım hepsi negatif
kan testine zamanın olmuyor işten dolayı, sen imkanın varsa hiç durma derim
cnm hoşgeldin ne demek aranıza alırsanız
25inde olman gerekiyordu ve 2 gün gecikti
göğüslerin ağrıyo
kasık ağrın var
bunları topladığımız zaman muhtemelen hamilesin
idrar testini boşver en muzdaribi benim o testin
canım bi kan testi yaptırsan bence kesin hamilesin
ben de dün olmam gerekiyordu gelen gden yok
3 kez test yaptım hepsi negatif
kan testine zamanın olmuyor işten dolayı, sen imkanın varsa hiç durma derim
saol canım çok sevindim hep hoşuma gidiyordu bu sohbetler inşallah hamileyimdir kan yaptırsammı yarın yakararsız kaldım
bence yaptır ve kurtul direk şüpjerlinden direk..
son 1 saat içinde 5.kez wc ye gidiyorum!!!
bence yaptır ve kurtul direk şüpjerlinden direk..
son 1 saat içinde 5.kez wc ye gidiyorum!!!
sanırım bende yarın net haber vercem birazdan hastaneye gitcem zannımca :18:
bence de cnm hamilesin tebrik ederim
cnm doktorla görüştüm hamilesin dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?