Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım dualarımız senınle allahtan hayırlısı istıyoruz:90:
 
Kızlar ne olur cvp yazın hcg değerim 20.8 çıktı adetime 4 gün var aralık (0-10) hamilemiyim????????????
 
Son kararımı açıkılıyorum...

Büyük baskılar sonucunda akşam kan veriorum .. Sabah size artık olumlu olumsuz haberleri veririm kızlar.. Hepiniz dua edin ne olur.. Hayalim benim bu:)

ayyyy şimdiden heyecanlandım yaaaa cnm inş güzel çok güzel bi haber veririsin dua edicem senin ve hepimiz için
 
bende iki aydır bebek için çalışma yapanlardanım benide aranıza alırsanız çok sevinirim benimde son adet tarihim 28 aralıktı bu ay 25inde olmam gerekiyordyu ama hala gelen giden yok ayın 25 inde test yaptım bişey çıkmadı negatif bu gün kasık agrım var ama hiç olacak gibi degilim sizce ne yapmalıyım.gögsüm agrıyo bastırınca ama çok degil.sizce testi ne zaman yapayım.
 

bence sende kan ver cnm.. idrar testi bize yaramıo herhalde.. en azından varsa vardır yoksa aklından çıkar.. idrarda bugün çıkmadı belki yarın çıkar umudu oluo.. yinede karar senin cnm. benimde 29 aralıktı sat.. halen olmadım.. akşam kan vercem.. çok belirtim var çünkü.. en azından emin olur önümüzdeki maçlara bakarım:)
 

cnm hoşgeldin ne demek aranıza alırsanız
25inde olman gerekiyordu ve 2 gün gecikti
göğüslerin ağrıyo
kasık ağrın var
bunları topladığımız zaman muhtemelen hamilesin
idrar testini boşver en muzdaribi benim o testin
canım bi kan testi yaptırsan bence kesin hamilesin

ben de dün olmam gerekiyordu gelen gden yok
3 kez test yaptım hepsi negatif
kan testine zamanın olmuyor işten dolayı, sen imkanın varsa hiç durma derim
 

ewet canım haklısın ama bende gögüs acımasından başka belirti yok acaba psikolojikmi
 

eğerki hamiş isem(inşşş), size bütün belirtileri madde madde yazacam... eğer hamiş isem ermiş olcam.. hissettiklerim doğru çıkarsa herhalde dööllenmeyifalan yaşadım ben.. eğer değilsem gaz sancısı dicem bitecek:)
 

saol canım çok sevindim hep hoşuma gidiyordu bu sohbetler inşallah hamileyimdir kan yaptırsammı yarın yakararsız kaldım
 
sanırım bende yarın net haber vercem birazdan hastaneye gitcem zannımca :18:

güzelim hiç korkma.. git yaptır kan testini.. ya ben böle ilişikiyede giremiyorum affederrsniz.. ya reglolursam.. ya kanamamm olursa batmayalım rezil olmım diye.. en azından çalışmalara devam ederiz ayol.. hiç sıkmıyoruz kendimizi.. bir anne aday adayıyız.. güçlüyüz kuvvetliyiz.. herşeye hazırız. ( tam gaz ileri):))
 
cnm doktorla görüştüm hamilesin dedi :)






çok güzel bir haber.tebrik ederim... çok dikkat et ama daha yeni snaırım.. değer çok az çünkü.. hadi allah kucağına almayı nasip etsin.. taze anne adayı olarak hemen bana dua etmeye başla ne olur:)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…