Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

cnm çok tatlısın. ama heyecandan ölecem ben yaaa. karnıma heycandan ağrılar girdi. eşimi bekliyorum. offf dün akşam gibi yine rezil olacam kesin yaaaa... yine negatif çıkacak hem de kan testinde

cnm çok tatlısın. ama heyecandan ölecem ben yaaa. karnıma heycandan ağrılar girdi. eşimi bekliyorum. offf dün akşam gibi yine rezil olacam kesin yaaaa... yine negatif çıkacak hem de kan testinde

kocana dersinki.. aşkım en azından emin olalım.. duruma göre .çalışmalara tam gaz devam ederzi.. kendimi yemeyiz.. herşeye hazırlıkjlı olalım.. seni seviyorum.. kocaman bir öpücük kondur...

hadi canım hakkımızda hayırlısı ben çıkıyorum.. lütfen üzülmek yok yola devam başka maçlara bakcaz en kötü.. çoköptüm..

Benim de dündü Bat'ım ama hala yok.Akıntı bende var ama uyguladığım soğan küründen de olabilir.Eşimle konuştum sabredelim biraz daha diyor test için regl olmazsan yarın yaptırırz diyor.

ay canım senin için açtım bugün hala olmadığına çok sevindim mutlaka yaz allaha emanet ol ...

İşin ilginç yanı tüm bu sözleri o söylüyo ben ağlıyorm ha ha ha

çok sevgili anne adayları sizler folik asit içmeye başladınızmı ?????
ben bebiş düşündüğümde doktora gittim.folik asit istedim bana hiç gerek yok annenin zamanında folik asit mi varmış dedi(nasıl bi doktormuş anlayın işte) ama bütün arkadaşlarım kullandı bebekten önce de.ben de iki gün önce sağlık ocağındaki doktora sordum kullanmalısın kesinlikle dedi ve hatta yanına bi de magnorm diye bi magnezyum takviyesi verdi. iki gündür kullanıyorum bakalım nolcak:)

Kızlar bende moral sıfırın altında şu an aptal gibi oldum resmen.Dayanamayıp gittim kan testine ve sonuç kocaman bir NEGATİF !!! Değer 0.Birazcık da olsa umutluydum ama bütün hayallerim suya düştü yine.Eve gelene kadar akla karayı seçtim.Psikolojim bozuldu resmen.Doktor ultrasonla alttan muayene etti ve rahim duvarı incelmiş dedi , bu ay yumurtlama olmamış dedi şaşırdım.O yüzden regliye hazır diilmiş rahim bu incelmeden dolayı.Adet söktürücü verdi ve reglin 3.günü çağırdı yumurtalığıma bakmak için.Bu arada miyomum 3.5 cm iken (1 ay önce) 2 cm çıktı (soğan kürü uygulamıştım 15 gün).Hiç bu kadar kötü hissetmemiştim kendimi.Size diyeceğim herşey psikolojik kızlar kafamıza taka taka aksilikler çıkıyor.Ben de ilk kez oluyor böyle birşey ki yumurtladığımdan da emindim ben (akıntı takibi ve sancı).Başım ağrıyo şu an çok can sıkıntısından.Adet söktürücüyü de kullanmayı düşünmüyorum doğal haline bırakıcam ve reglimin 3.günü kontrole gidicem başka bir doktora.

Ben müjdeli haberi veremedim ama dilerim handem ve baharım verir güzel haberler.İyi ki varsınız ve iyiki içimizi burada dökebiliyoruz.Şimdilik hoşçakalın.

canım benim üzme kendini ne olur ALLAH daha beterinden korusun bundada vardır bi hayır canım benim üzülme

canını sıkma lütfen.hayırlısı neyse o olsun.seni yazdıkların oranında tanıyorum.yine de çok sevdim.eminimki gününü bekliyordur.üzülme.dediğin gibi herşey kafada bitiyor.

Son düzenleme:
ya kızlar bakıyorumda kendi kendimizi hamile pisikolojisine sokuyoruz sonrada hüsran gelin bu ay kendimizi dinlemeyelim şuram ağrıo buram ağrıyo şöle böyle demiyelim hmile arkadaşlar belirtilerinizi bizimle paylaşınnnn bizde yanılmayalımm sonra hüsranla bitiyoooo benbile bu ay kesin hamile sanmıştım çünkü belirtiler onu gösteriyodu ama yokmuş o yüzden ben bu ay vücut dilini kullanmama kararı aldım

Arkadaşlar içime kurt düştü sizede sormak istedim adetime 4-5 gün var hcg 20.8 çıktı doktorun bi tanesi yüksek ihtimal hamilesin dedi diğeri 2 gün sonra tekrar baktır dedi olabilirsin dedi diğeride hergün baktır oladabilir olmayadabilir dedi sizler yorumların lütfen çok heyecanlıyım

canını sıkma lütfen.hayırlısı neyse o olsun.seni yazdıkların oranında tanıyorum.yine de çok sevdim.eminimki gününü bekliyordur.üzülme.dediğin gibi herşey kafada bitiyor.

Canım teşekkür ederim sıkıntımı paylaştığın için bende seni çok sevdim.

Ben çıkıyorum kızlar bir duş alıp kendime gelmem lazım.Öpüyorum hepinizi.Elagülüm ve handem iyi haberlerinizi bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…