güzelim hiç korkma.. git yaptır kan testini.. ya ben böle ilişikiyede giremiyorum affederrsniz.. ya reglolursam.. ya kanamamm olursa batmayalım rezil olmım diye.. en azından çalışmalara devam ederiz ayol.. hiç sıkmıyoruz kendimizi.. bir anne aday adayıyız.. güçlüyüz kuvvetliyiz.. herşeye hazırız. ( tam gaz ileri):))
cnm çok tatlısın. ama heyecandan ölecem ben yaaa. karnıma heycandan ağrılar girdi. eşimi bekliyorum. offf dün akşam gibi yine rezil olacam kesin yaaaa... yine negatif çıkacak hem de kan testinde
Benim de dündü Bat'ım ama hala yok.Akıntı bende var ama uyguladığım soğan küründen de olabilir.Eşimle konuştum sabredelim biraz daha diyor test için regl olmazsan yarın yaptırırz diyor.
kocana dersinki.. aşkım en azından emin olalım.. duruma göre .çalışmalara tam gaz devam ederzi.. kendimi yemeyiz.. herşeye hazırlıkjlı olalım.. seni seviyorum.. kocaman bir öpücük kondur...
hadi canım hakkımızda hayırlısı ben çıkıyorum.. lütfen üzülmek yok yola devam başka maçlara bakcaz en kötü.. çoköptüm..
İşin ilginç yanı tüm bu sözleri o söylüyo ben ağlıyorm ha ha ha
cnm doktorla görüştüm hamilesin dedi :)
ben bebiş düşündüğümde doktora gittim.folik asit istedim bana hiç gerek yok annenin zamanında folik asit mi varmış dedi(nasıl bi doktormuş anlayın işte) ama bütün arkadaşlarım kullandı bebekten önce de.ben de iki gün önce sağlık ocağındaki doktora sordum kullanmalısın kesinlikle dedi ve hatta yanına bi de magnorm diye bi magnezyum takviyesi verdi. iki gündür kullanıyorum bakalım nolcak:)çok sevgili anne adaylarısizler folik asit içmeye başladınızmı ?????
Kizlarrrr
Yumurtlama gerceklestiginde akinti mi olur bilginiz var mii ???????
canım benim üzme kendini ne olur ALLAH daha beterinden korusun bundada vardır bi hayır canım benim üzülmeKızlar bende moral sıfırın altında şu an aptal gibi oldum resmen.Dayanamayıp gittim kan testine ve sonuç kocaman bir NEGATİF !!! Değer 0.Birazcık da olsa umutluydum ama bütün hayallerim suya düştü yine.Eve gelene kadar akla karayı seçtim.Psikolojim bozuldu resmen.Doktor ultrasonla alttan muayene etti ve rahim duvarı incelmiş dedi , bu ay yumurtlama olmamış dedi şaşırdım.O yüzden regliye hazır diilmiş rahim bu incelmeden dolayı.Adet söktürücü verdi ve reglin 3.günü çağırdı yumurtalığıma bakmak için.Bu arada miyomum 3.5 cm iken (1 ay önce) 2 cm çıktı (soğan kürü uygulamıştım 15 gün).Hiç bu kadar kötü hissetmemiştim kendimi.Size diyeceğim herşey psikolojik kızlar kafamıza taka taka aksilikler çıkıyor.Ben de ilk kez oluyor böyle birşey ki yumurtladığımdan da emindim ben (akıntı takibi ve sancı).Başım ağrıyo şu an çok can sıkıntısından.Adet söktürücüyü de kullanmayı düşünmüyorum doğal haline bırakıcam ve reglimin 3.günü kontrole gidicem başka bir doktora.
Ben müjdeli haberi veremedim ama dilerim handem ve baharım verir güzel haberler.İyi ki varsınız ve iyiki içimizi burada dökebiliyoruz.Şimdilik hoşçakalın.
Kızlar bende moral sıfırın altında şu an aptal gibi oldum resmen.Dayanamayıp gittim kan testine ve sonuç kocaman bir NEGATİF !!! Değer 0.Birazcık da olsa umutluydum ama bütün hayallerim suya düştü yine.Eve gelene kadar akla karayı seçtim.Psikolojim bozuldu resmen.Doktor ultrasonla alttan muayene etti ve rahim duvarı incelmiş dedi , bu ay yumurtlama olmamış dedi şaşırdım.O yüzden regliye hazır diilmiş rahim bu incelmeden dolayı.Adet söktürücü verdi ve reglin 3.günü çağırdı yumurtalığıma bakmak için.Bu arada miyomum 3.5 cm iken (1 ay önce) 2 cm çıktı (soğan kürü uygulamıştım 15 gün).Hiç bu kadar kötü hissetmemiştim kendimi.Size diyeceğim herşey psikolojik kızlar kafamıza taka taka aksilikler çıkıyor.Ben de ilk kez oluyor böyle birşey ki yumurtladığımdan da emindim ben (akıntı takibi ve sancı).Başım ağrıyo şu an çok can sıkıntısından.Adet söktürücüyü de kullanmayı düşünmüyorum doğal haline bırakıcam ve reglimin 3.günü kontrole gidicem başka bir doktora.
Ben müjdeli haberi veremedim ama dilerim handem ve baharım verir güzel haberler.İyi ki varsınız ve iyiki içimizi burada dökebiliyoruz.Şimdilik hoşçakalın.
canım benim üzme kendini ne olur ALLAH daha beterinden korusun bundada vardır bi hayır canım benim üzülme
canını sıkma lütfen.hayırlısı neyse o olsun.seni yazdıkların oranında tanıyorum.yine de çok sevdim.eminimki gününü bekliyordur.üzülme.dediğin gibi herşey kafada bitiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?