Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

çok sevgili anne adayları sizler folik asit içmeye başladınızmı ?????

canım ben bugün doktora gittim veilk defa bugün kullanıcam.4+1 haftalıkmışız.

bence yaptır ve kurtul direk şüpjerlinden direk..

son 1 saat içinde 5.kez wc ye gidiyorum!!!

canım ya yazdığın bütün belirtiler hamilelik belirtileri ama hayırlısı olsun bakalım.mutlu haberler veririsin inş.

moralini bozma sibelcim herşeyin hayırlısı inş en kısa zamanda hamile kalırsın.ben sizler için bol bol dua ediyorum.RABBİM BÜTÜN ARKADAŞLARIN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.

slm bayalarrr nasılsınız bakalımmm oncekı syfalara bakamadımmm
vamı bir gelişşmee inşallah vardır.bende hala tık yk bakalm yrın musait olusam tekrardan dr gıdecemm canım sıkılmya başladıı ıyıceeeeeeee

arkadaşlar yardım edin deliricem..
reglime 10 gün var ama dünden beri belim, kasıklarım ağrıyo. adetlencem gibi.. hatta bugün daha da şiddetlendi. belim süerkli ağrıyo da kasıklarıma arada o burkulma ağrısı giriyo 1-2 saat sonra biraz hafifliyo. vajinamda yumuşama var, adet dönemindeki gibi gevşek(açık) olduğunu hissediyorum. her an adet olcam sanki..
kimi zaman da vajinadan yukarı, sola doğru bi ağrı/kasılma gibi oluyo..
karnım şiş ve sert.. gaz sancısı gibi sürekli bi rahatsızlık hissi var. özellikle sol yanımda oturunca batıyo..
ayy yardım edin nolur.. bunlar hamilelik belirtileri olabilir mi (öyleyse seve seve bu sıkıntılara katlancam da) diilse bi sorun mu var acaba (((

evet canım annelerimizin zamanında yokmuş folik asit kullanmak ama böyle gdo lu gıdalar hormonlu vitaminsiz sebze meyvelerde yokmuş amaa bizz zorunluyuz alamıyoruz ki vitamin minarelleri yediklerimizden (( hiç riske atmamak lazım canım iyi olmuş başladığın hayırlı olsun bebeş haberinide en yakın zamanda alırız inşallah

canım benim inşallah dilediğin gibiir v hmılesındır.bıraz erken gibi z daha sabret derım ama hemen hemen gebelk belirtilerinede benziyorrrr.bıraz daha bekle ıstersen eczanelerde 10 gun onceden yanı erken gosteren gebelı testerı var 10 tl gıbı bısey fıyatı az daha bekle al bır dene derım inşallah hamlesindir.

sibel ablacım lütfen kendini üzme ve yıpratma evet kesinlikle herşey psikolojik... bence bu ay artık hamileliği düşünmeyin nasip değilmiş üzme kendini

Son düzenleme:

inşallah öyledir :)) haklısın bence de erken test yapmak için.. ayy bu gariplikler yani bu ağrılar sızılar, karnımın içinde sürekli bi hareketlilik var. haldır huldur bişeyler oluyo.. sinirlerim gevşedi, sürekli ağlamaklıyım. adet öncesi o gergin dönem gibi ama sinirlilikten çok hık deseler hıçkırıklarla ağlıcam.. ki ağlıyorum şu an ( :))

iyiyiz canım sen nasılsın bakalım yine gelmemiş seninki neyse sıkma canını yarın başka bir doktora görün yarın inşallah bi sonuç alırsın moralini sakın bozmaaa

bu arada söylemeyi unuttum ,çoooookk teşekkür ederim yardımın için..

gel kardeşim gelüzülme diycem ama,offf seni çok iyi anlayabiliyorum,o meraklı bekleyiş,sonucun pozitifmi negatifmi olduğunu söyleyecek o dudaklardan dökülecek kelimeleri beklemek,sonra o berbat kelime;maalesef negatif ve beraberinde doktorun söylediği bir sürü bıdı bıdı.ne desem boş biliyorum.sende kendini dinle canım biraz,kararınıda onaylıyorum,ayrıca adet söktürücü falan kullanma,bırak kendi kendine olsun.şimdi önce dinlen ve sonrada düşün ne yapman gerek,gerekirse tedavi ama sende ne kadar gerekli bilmiyorum,daha 4.ayındı sanırım.bence artık sende bende hamile kalamayan diğer arkadaşlarda bu hamilelik konusunda fazla konuşmayalım artık,yoğunlaştıkça inadına olmuyor bence,bende çok üzgünüm,kafam çok karışık,beynim çalışmıyor,akşam eşim gelince hıçkıra hıçkıra ağladım kucağında,her ay umutlanıp sonrada hüsranla sonuçlanmasından bıktım artık,neyse toparlayalım kendimizi canım,sende bende iyi bir doktor bulalım ve ne yapılması gerekiyorsa yapılsın,ben kesin kararlıyım,bu ay mutlaka rahim filmi çektirmeliyim,artık ona göre hareket edicem,sende 3.günü araştır iyi bir doktora git takip etsin seni.ama üzülmeyelim geç olsun ama hayırlı sağlıklı olsun canım,öpüyorum seni.

diğer bekleyen arkadaşlar umarım en kısa zamanda müjdeli haberleri alırlar,Allah isteyen herkese versin.dediğin gibi iyiki burası var ve iyiki sizler varsınız,yoksa bunalımdan çıkamazdım.

bu gün sana ne denirki allah yar ve yerdımcın olsun inşallah ya ...

arkadaşlar, bi de ateşim var baya bi.. özellikle yüzüm kulaklarım yanıyo, alev alev.. ben girip olduğumda bile böyle yanmazdım.. normal mi ki bu ateş?

kader arkadaşım benim seni cok iyi anlıyorum benimde tami tanıma12 günlük bi gecikmem var pazartesi dr gittim umutla kan tahlili istedi kan verdim sonucu alana kadar ne hayaller kurdum bi ben bi alllah bilirama sonuç 0,100 dünyam yıkıldı cok zor biliyorum banada adet sökücü verdi adetinin 2 günü cagırdı bakalım hayırlısı göz yaşlarımız kurumadan bide kırmızıları görüp aglıcaz alıştık demicem alışılcak bi durum degil allah yar ve yardımcımız olsun hayallerimize inşallah şubatta kovuşuruz eşimize güzel bi sevgililer günü hediyesi veririz

arkadaşlar lütfen kendinizi üzmeyin biliosunuz benim 4 gün süren bi hamilelik mutluluğum oldu şimdi kimyasal gebelik geçiriorum değerlerim düşmeye başladı bişey olmasın diye dua ettiğim bebeğimi şimdi düşssüb diye dua ediorum çünkü düşmeli yoksa bana zararı olacak allahtan herşeyin hayırlısını dileyin

selincim çok geçmiş olsun canım,son yıllarda yediğimizdenmi içtiğimizdenmi nedir,sürekli bir dış gebelik,kimyasal gebelik,düşük falan yaşar olduk,artık çoğumuzun başına geliyor.üzülme canım kendini ya sakat doğsaydı,ya hayırsız olsaydı diye teselli et,ben öyle diyorum artık.yine olur merak etme,bu sefer sağlıkla alırsın inşaallah bebeğini kucağına,kimyasal gebelik olduğu kesinleştimi ya,offff,doktor almıyor dimi,zorrr,Allah yardımcın olsun,merak ederim ben seni,yaz tamammı.

canım hcg takibinden başka yapcak bişey yok şuanda yarın tekrar kan vericem mosmor oldu artık 48 saatte bir kan vermekten ama yapcak bişey yok yarın artık kesin belli olcak kimyasal mı dış gebelik mi ama değerlerim düştü die doktorum kimyasala daha yakın diyo ama herhangi bi kanamam hala yok bilmiorum neolcak hala içimde meleğim

kızlar ne olur üzülmeyin vardır bi bildiği RABBİN ne olur şimdi birer relaks çayı alın yarın için acayip rahatlıyo ben öle yapıyorum azda olsa insanı rahatlatıyo üzülüyorum hepimiz için inşallah şubatta negatiflerle değil pozitiflerle mutlu oluruz şimdi herkes şöle bi kocasına sarılsın uyusun huzurlaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…