arkadaşlar lütfen kendinizi üzmeyin biliosunuz benim 4 gün süren bi hamilelik mutluluğum oldu şimdi kimyasal gebelik geçiriorum değerlerim düşmeye başladı bişey olmasın diye dua ettiğim bebeğimi şimdi düşssüb diye dua ediorum çünkü düşmeli yoksa bana zararı olacak allahtan herşeyin hayırlısını dileyin
cnm doktorla görüştüm hamilesin dedi :)
kaç gündür evdeyim,sürekli başım dönüyo,dahiliye,nöroloji,tomografi derken hafta geçti,bütün şikayetlerim tsh nin yüksek olmasındanmış,bugün adet oldum,her ay ağrılı adet geçirmemin,ayaklarımdaki şişkinliğin,sürekli kilo almamın,eklemlerimin ağrıması,sürekli yorgun olmam,çok uyumam,tansiyonun düşük olması,sinirli olmam,cildimin kuru olması,kabızlık,geçen ay ki düşük,bu ay hamile kalamamam,göğüslerimdeki tüyler,hepsi troit hormonunun az çalışmasındanmış,kadınlık hormonlarıma bakıldı geçen hafta doktor inanmıyorum,% 99 bile değil % 100 demiş nasıl olur da bu kadın hamile kalamaz demiş,eşimdeki sperm sayısı da bir erkekteki ortalama değerin 3 katı, herşey mükemmel ama troitte problem varmış,bu hormon hem beyin hem de yumurtalık faaliyetlerini çok etkiliyormuş, kim bilebilirdi,iş yerindeyim,ayaklarımı yükseğe kaldıramıyorum yine başım dönmeye başladı
geçmiş olsun canım benim ya ne olur morallerinizi yüksek tutmaya çalışın başka şeylerle ilgilenmeye çalışın biliyorum zor ama ne olur sağlığınız için bunu yapmaya çalışınkaç gündür evdeyim,sürekli başım dönüyo,dahiliye,nöroloji,tomografi derken hafta geçti,bütün şikayetlerim tsh nin yüksek olmasındanmış,bugün adet oldum,her ay ağrılı adet geçirmemin,ayaklarımdaki şişkinliğin,sürekli kilo almamın,eklemlerimin ağrıması,sürekli yorgun olmam,çok uyumam,tansiyonun düşük olması,sinirli olmam,cildimin kuru olması,kabızlık,geçen ay ki düşük,bu ay hamile kalamamam,göğüslerimdeki tüyler,hepsi troit hormonunun az çalışmasındanmış,kadınlık hormonlarıma bakıldı geçen hafta doktor inanmıyorum,% 99 bile değil % 100 demiş nasıl olur da bu kadın hamile kalamaz demiş,eşimdeki sperm sayısı da bir erkekteki ortalama değerin 3 katı, herşey mükemmel ama troitte problem varmış,bu hormon hem beyin hem de yumurtalık faaliyetlerini çok etkiliyormuş, kim bilebilirdi,iş yerindeyim,ayaklarımı yükseğe kaldıramıyorum yine başım dönmeye başladı
kaç gündür evdeyim,sürekli başım dönüyo,dahiliye,nöroloji,tomografi derken hafta geçti,bütün şikayetlerim tsh nin yüksek olmasındanmış,bugün adet oldum,her ay ağrılı adet geçirmemin,ayaklarımdaki şişkinliğin,sürekli kilo almamın,eklemlerimin ağrıması,sürekli yorgun olmam,çok uyumam,tansiyonun düşük olması,sinirli olmam,cildimin kuru olması,kabızlık,geçen ay ki düşük,bu ay hamile kalamamam,göğüslerimdeki tüyler,hepsi troit hormonunun az çalışmasındanmış,kadınlık hormonlarıma bakıldı geçen hafta doktor inanmıyorum,% 99 bile değil % 100 demiş nasıl olur da bu kadın hamile kalamaz demiş,eşimdeki sperm sayısı da bir erkekteki ortalama değerin 3 katı, herşey mükemmel ama troitte problem varmış,bu hormon hem beyin hem de yumurtalık faaliyetlerini çok etkiliyormuş, kim bilebilirdi,iş yerindeyim,ayaklarımı yükseğe kaldıramıyorum yine başım dönmeye başladı
benimde canım 22 ocaktı 18 inde oldum ve şuan hem belim hem kasığım ağrıyo sanırım yumurtamız büyüyo onla alakalı diye düşünüyorum bide akıntı var bende sende var mıselammmm
Ya kizlar bende de 2 gündür bir bel agrisi var anlayamadim gitti((
ama daha adetimin gelmesi 15 ocak.
çok geçmiş olsun canım dün bendende kan aldılar hormanlara bakılacak adetim çok geciktiği için hem adetim gecikti hemde hamile değilim bakalım altından ne çıkacak stres yapmak yok diyorum kendime sende yapma
tebrik ederim canım,darısı başımıza ben de hipotroit varmış,troit hormonu az çalıştığı için kalp yavaş çalışıyo,beyne az oksiyen gidiyo,başım dönüyomuş, yumurtalıklarım ve kadınlık hormonlarım % 100 çalışıyomuş ama troit yetmezliğinden dolayı geçen ay düşük yapmışım,bu ay da hamile kalamadım, o da ondanmış,bu tsh ne zaman düşerse o zaman hamile kalabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?