Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım cok geçmiş olsun ilerde allah saglıklı hayırlı bebekler verir insallah bu bebeginde seni cennete beklicek annem diyip seni ateşten korucak

günaydın kızlar..

size mutlu haber vermek isterdim ama ne yazıkki elimde kocaman bir sıfır var.. bugün reglim geçeli 3.gün bekliyorum.. kendimi hazırladığm için harab bitap olmadım ama o 1 saati beklemek ay gibi geldi.. hep hayırlısı dedim kend kendime.. tabiki olsaydı sanırım hemşireye falan sarılırdım..:)

Allah büyük olacaktır elbet.. zamanı vardır .. Lütfen negatif alanlar sıkılmayın.. Biz kendimiz daha rahat bırakmalıyız..

Selincim sanada geçmiş olsun.. ne olur üzme kendini çok zor biliyorum ama demekki dünyaya gelme vakti değişmiş henüz..

Önce hayırlısı kızlar..

cnm doktorla görüştüm hamilesin dedi :)

tebrik ederim canım,darısı başımıza ben de hipotroit varmış,troit hormonu az çalıştığı için kalp yavaş çalışıyo,beyne az oksiyen gidiyo,başım dönüyomuş, yumurtalıklarım ve kadınlık hormonlarım % 100 çalışıyomuş ama troit yetmezliğinden dolayı geçen ay düşük yapmışım,bu ay da hamile kalamadım, o da ondanmış,bu tsh ne zaman düşerse o zaman hamile kalabilirim

kızlar günaydın bugün mutlu bi güne başlayalım bu ay hepimiz hüsrana uğradık ama hayırlısı demekki böyleymiş ilk kırmızı gören olarak size tavsiyem morallerimizi yüksek tutalım moral sıfır olursa testlerimizde sıfır olur moral dopingimiz ne kadar yüksek olursa testlerde o kadar yüksek olurrrrrrrr hadi bi gülümseyinnnnnn öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiii

kaç gündür evdeyim,sürekli başım dönüyo,dahiliye,nöroloji,tomografi derken hafta geçti,bütün şikayetlerim tsh nin yüksek olmasındanmış,bugün adet oldum,her ay ağrılı adet geçirmemin,ayaklarımdaki şişkinliğin,sürekli kilo almamın,eklemlerimin ağrıması,sürekli yorgun olmam,çok uyumam,tansiyonun düşük olması,sinirli olmam,cildimin kuru olması,kabızlık,geçen ay ki düşük,bu ay hamile kalamamam,göğüslerimdeki tüyler,hepsi troit hormonunun az çalışmasındanmış,kadınlık hormonlarıma bakıldı geçen hafta doktor inanmıyorum,% 99 bile değil % 100 demiş nasıl olur da bu kadın hamile kalamaz demiş,eşimdeki sperm sayısı da bir erkekteki ortalama değerin 3 katı, herşey mükemmel ama troitte problem varmış,bu hormon hem beyin hem de yumurtalık faaliyetlerini çok etkiliyormuş, kim bilebilirdi,iş yerindeyim,ayaklarımı yükseğe kaldıramıyorum yine başım dönmeye başladı

bak cnm her işte hayır vardır.. en azından bunları öğrendin ...bu daçok önemli hamilelik sırasından sana ve bebeğe zarar verebilirdi..allah korusun.. sıkma canını..

geçmiş olsun canım benim ya ne olur morallerinizi yüksek tutmaya çalışın başka şeylerle ilgilenmeye çalışın biliyorum zor ama ne olur sağlığınız için bunu yapmaya çalışın

selammmm

Ya kizlar bende de 2 gündür bir bel agrisi var anlayamadim gitti ((

ama daha adetimin gelmesi 15 ocak.

çok geçmiş olsun canım dün bendende kan aldılar hormanlara bakılacak adetim çok geciktiği için hem adetim gecikti hemde hamile değilim bakalım altından ne çıkacak stres yapmak yok diyorum kendime sende yapma

canım sakın kendını üzme tıroıd ı tedavısı var bızım bı arkadasın 1 evladı oldu ama sonra tekrar istedıler ama bunun için tam 13 sene bekledıler megerse guatr ı varmış tedavısını oldu şimdi bebegi kucagında sakın moralıı bozma sabırlı ol

selammmm

Ya kizlar bende de 2 gündür bir bel agrisi var anlayamadim gitti ((

ama daha adetimin gelmesi 15 ocak.
benimde canım 22 ocaktı 18 inde oldum ve şuan hem belim hem kasığım ağrıyo sanırım yumurtamız büyüyo onla alakalı diye düşünüyorum bide akıntı var bende sende var mı

Ya bizim bu durumumuz ne olcak. benimde adetim 3 gün gecikti.. kan testi 0 çıktı.. olcaksam olım da o göre biran önce çalışmaya başlayalm ya..

cnm buradayım yeni geldim. yazdıklarınızı okudum ama çok üzüldüm ne yapacağımı bilemedim. gözlerim dolu dolu. üzülmeyin diyemeyeceğim. insan böyle bir yıkım karşısında üzülmemezlik edemiyor, doğamızda var. isyan da etmeyelim ama ben cidden çok üzüldüm. sana ve sibel ablaya. offffff
ben dün kan testi veremedim cnm eşim biraz daha beklemem konusunda ikna etti. sonra çok üzülüyosun dedi....
aman bugün hiç keyfim kalmadı valla. ne diyeceğimi bile bilmiyorum ki

Deryacım yol yakınken tanı konulması çok iyi olmuş bence. En azından artık tedaviyi uyguladığında hamile kalacağını biliyorsun. Hiç tanı konulmadan aylarca yok yere uğraşabilirdin de. Hayırlısı, inşallah Allah en kısa zamanda nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…