selam kızlar nasılsınız bugün
Kızlar bende moral sıfırın altında şu an aptal gibi oldum resmen.Dayanamayıp gittim kan testine ve sonuç kocaman bir NEGATİF !!! Değer 0.Birazcık da olsa umutluydum ama bütün hayallerim suya düştü yine.Eve gelene kadar akla karayı seçtim.Psikolojim bozuldu resmen.Doktor ultrasonla alttan muayene etti ve rahim duvarı incelmiş dedi , bu ay yumurtlama olmamış dedi şaşırdım.O yüzden regliye hazır diilmiş rahim bu incelmeden dolayı.Adet söktürücü verdi ve reglin 3.günü çağırdı yumurtalığıma bakmak için.Bu arada miyomum 3.5 cm iken (1 ay önce) 2 cm çıktı (soğan kürü uygulamıştım 15 gün).Hiç bu kadar kötü hissetmemiştim kendimi.Size diyeceğim herşey psikolojik kızlar kafamıza taka taka aksilikler çıkıyor.Ben de ilk kez oluyor böyle birşey ki yumurtladığımdan da emindim ben (akıntı takibi ve sancı).Başım ağrıyo şu an çok can sıkıntısından.Adet söktürücüyü de kullanmayı düşünmüyorum doğal haline bırakıcam ve reglimin 3.günü kontrole gidicem başka bir doktora.
Ben müjdeli haberi veremedim ama dilerim handem ve baharım verir güzel haberler.İyi ki varsınız ve iyiki içimizi burada dökebiliyoruz.Şimdilik hoşçakalın.
selam kızlar nasılsınız bugün
Amin canım hepimizi inşallahDidemcim ben hala gribim ama düne göre daha iyiyim. Sen nasılsın? Kedicik gitmiş sanırım sen ve eşinin fotoğrafı gelmişMaşallah Allah bir ömür mesut etsin inşallah
çok geçmiş olsun canım dün bendende kan aldılar hormanlara bakılacak adetim çok geciktiği için hem adetim gecikti hemde hamile değilim bakalım altından ne çıkacak stres yapmak yok diyorum kendime sende yapma
bak cnm her işte hayır vardır.. en azından bunları öğrendin ...bu daçok önemli hamilelik sırasından sana ve bebeğe zarar verebilirdi..allah korusun.. sıkma canını..
ben iyiyim kızlar merak etmeyin.. sadece şunu düşünüyorum.. bu kadar belirti yaşadm halen adtte olamadım.. acaba hamile kalnca nasıl anlayacağım:))
bide bu ilk ay akıllandım tecrübe oldu.. gelecek ay bu kadar sabırsız olmamaya özen göstereceğim. zart zurt test yapmayacağım (diyorum inşş uygularm kızlar)
şimdi madem bebiş yok tek dileğim biran önce kırmızıları görmek.. sıkıldım çünkü..
Sibel ablacım, inan yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm. Dilerim bir an önce adet olur rahatlarsın ve bundan sonrasını düşünebilirsin. Üzme kendini, sen kendin demişsin herşey psikolojik diye morali tutmak lazım. İyi şeyler düşüneceğiz iyi şeyler olacak. Benim de aklıma sürekli kötü kötü şeyler geliyor ama düşünmemeye çalışıyorum.
cnm iyi olduğuna sevindim... umarım herşey gönlünce olur. bende diyorum ki eğer bu ay da bişey yoksa bende ki eminim yok artık artık bu hamilelik olayını bir kenara bırakacağım. çünkü gece gündüz bunu düşünür oldm pskolojm bozuldu rüyamda bile bunlarla ilgili şeyler görmeye başladım.üstüne düşmemem gerekiyo sanırım:44:
moralinizi bozmayın kızlar,en önemlisi sağlık,bunu unutmayın,sürekli başım döndüğünde doktor vertigo dediğinde,Aman AllaHIM herşeyi kafama takıp boş yere, kötü bir hastalığa düştüm,sağlığımın değerini bilseydim,keşke hiçbirşey için ağlamasaydım,üzülmeseydim dedim,2 yıl işsiz kaldıktan sonra bir işim olmuştu ama gidemiyordum işe,sağlığımı kaybedip,felç olup yatağa düşmekten çok korktum, neyseki tomografim tertemiz ama kötü de çıkabilirdi bu bana önemli bir ders oldu,hiçbirşey için kendimi üzmeyecem ve Allah tan hayırlısını isteyecem,Allahım o kadar büyükki bu rahatsızlığı verdi bana ve herşeyin nedenini öğrendim,yoksa neden hamile kalamıyorum diye strese girip belki de şirke düşecektim,perdenin sadece görünen tarafını yorumluyor,boşu boşuna canımıza eziyet ediyoruz,o can ki bize emanet,emanete sahip çıkalım,hayatı zehretmeyelim kendimize ve etrafımızdakilere...
tubacım senin belirtilern arasında şişkinlik ve gaz sancısı var mıydı cnm?
evet hayatım hemde nasıl vardıı...
bu arada dünde doktora gittim bebişin resmini aldık :))) tabii şuan ufacık bi kese
vee bunu sizlerde yaşıycaksınız sakın ümitsizliğe kapılmayın... size bişey anlatayım da kimlerin çocuk sahibi olduklarını anlayın ve ümitsizliğe kapılmayın: benim bi teyzem vardı vee 25 yıllık evliydi çocuğu yoktu çünkü epilepsi hastasıydı ve hergün içmesi gereken beyin hapı vardı ve o hap kesinlikle hamile bırakmazmış... 43 44 yaşına geldiğinde hamile kaldı ve doktor kesinlikle yatıcaksın dedi fakat kendisi temizlik yapmaya kalkmış vee 7 aylık bebeğini doğurdu daha sonra da 2 günde kaybetti bebeğini...fakat yılı dolmadan tekrar hamile kaldı ve Allah bağışlasın kocaman kızı var şimdi...
bunu siz ümidinizi kaybetmeyin diye anlattım dün doktor ortalama 7 ayda hamile kalınır dedi hiç bi sorun yokken...arkadaşlar lütfen canınızı sıkmayınn
deryacım mutlu ol ki nedenini bulmuşsun ve tiroid hormonunu normal düzeyde olunca yine hamile kalıcaksın ve bu sefer kucağına alıcaksın bebeğini...
handecim sende sıkma canını bütün yaşadığımız belirtiler psikolojik olabiliyor ne yazıkki beynimiz büyük bir oyunu bu ay rahat ol canım takma kafana fazla..
baharcım sende kan testi yada kırmızıları görmeden ümitsizliğe kapılma ....
Kızlar bende moral sıfırın altında şu an aptal gibi oldum resmen.Dayanamayıp gittim kan testine ve sonuç kocaman bir NEGATİF !!! Değer 0.Birazcık da olsa umutluydum ama bütün hayallerim suya düştü yine.Eve gelene kadar akla karayı seçtim.Psikolojim bozuldu resmen.Doktor ultrasonla alttan muayene etti ve rahim duvarı incelmiş dedi , bu ay yumurtlama olmamış dedi şaşırdım.O yüzden regliye hazır diilmiş rahim bu incelmeden dolayı.Adet söktürücü verdi ve reglin 3.günü çağırdı yumurtalığıma bakmak için.Bu arada miyomum 3.5 cm iken (1 ay önce) 2 cm çıktı (soğan kürü uygulamıştım 15 gün).Hiç bu kadar kötü hissetmemiştim kendimi.Size diyeceğim herşey psikolojik kızlar kafamıza taka taka aksilikler çıkıyor.Ben de ilk kez oluyor böyle birşey ki yumurtladığımdan da emindim ben (akıntı takibi ve sancı).Başım ağrıyo şu an çok can sıkıntısından.Adet söktürücüyü de kullanmayı düşünmüyorum doğal haline bırakıcam ve reglimin 3.günü kontrole gidicem başka bir doktora.
Ben müjdeli haberi veremedim ama dilerim handem ve baharım verir güzel haberler.İyi ki varsınız ve iyiki içimizi burada dökebiliyoruz.Şimdilik hoşçakalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?