Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Sibel ablacım, inan yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm. Dilerim bir an önce adet olur rahatlarsın ve bundan sonrasını düşünebilirsin. Üzme kendini, sen kendin demişsin herşey psikolojik diye morali tutmak lazım. İyi şeyler düşüneceğiz iyi şeyler olacak. Benim de aklıma sürekli kötü kötü şeyler geliyor ama düşünmemeye çalışıyorum.

bende çok üzüldüm gerçekten..mutlu haberleri duymayı beklerken herkes çok üzüldü
ama kısmet böyleymiş güçlü durmamız lazım kendimizi harab ederek bebişlere kavusamıcaz iyice uzaklaşıcaz..
Yılmak yok çalışmalara devam

sağol canım şükrediyorum inan,hamile kalmadan önce mutlaka bakılması gereken önemli bi hormonmuş,Allah korusun geçen ay düşük yapmasaydım,sakat bi bebek dünyaya getirebilirdim,şükürler olsun,HERŞEYDE BİR HAYIR VAR BUNU UNUTMAYALIM KIZLAR,HASTALIKTA BİLE...

ben iyiyim kızlar merak etmeyin.. sadece şunu düşünüyorum.. bu kadar belirti yaşadm halen adtte olamadım.. acaba hamile kalnca nasıl anlayacağım:))

bide bu ilk ay akıllandım tecrübe oldu.. gelecek ay bu kadar sabırsız olmamaya özen göstereceğim. zart zurt test yapmayacağım (diyorum inşş uygularm kızlar)

şimdi madem bebiş yok tek dileğim biran önce kırmızıları görmek.. sıkıldım çünkü..

bak cnm her işte hayır vardır.. en azından bunları öğrendin ...bu daçok önemli hamilelik sırasından sana ve bebeğe zarar verebilirdi..allah korusun.. sıkma canını..

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM ÇOK HAKLISIN HERŞEYDE VAR Bİ HAYIR,hasta olduğuma bile şükrediyorum inan bu zamana kadarki tüm rahatsızlıklarım,şikayeterim bu hormondanmış, en azından bunu öğrendim,yumurtalıklarım temiz, tomografim temiz, tüm kan değerlerim iyi,hepsine şükürler olsun,beterin beteri var,dudaklarım uyuşuyodu,başımda dönünce felç mi oluyorum diye çok korktum, o da troittenmiş,iaç içeli 4 gün oldu zayıflamaya başladım,bana kilo aldıran, sürekli uyutan,adeterimi sancı içinde geçirten ve hamileliği önleyen,eklemerimde ağrı,ayaklarımda şişlik yapan,kabızık,kansızlık vs.. hepsi küçücük bi hormondaymış, çaresiz kalmaktan çok daha iyi,tüm rahatsızlıklarımın bir ilaçla geçecek olması...

cnm iyi olduğuna sevindim... umarım herşey gönlünce olur. bende diyorum ki eğer bu ay da bişey yoksa bende ki eminim yok artık artık bu hamilelik olayını bir kenara bırakacağım. çünkü gece gündüz bunu düşünür oldm pskolojm bozuldu rüyamda bile bunlarla ilgili şeyler görmeye başladım.üstüne düşmemem gerekiyo sanırım:44:

hayırlısı olsun sibel ablacığım herşeyde vardır bi hayır,nedenini bilememekten daha iyi bence sorunun öğrenilmesi,en azından tedavi olur, öye hamile kalırız,önemli olan sağlıklı bir gebelik,UNUTMAYALIM BETERİN BETERİ VAR,ŞÜKREDELİM VE DUA EDELİM,BENİM BAŞIM BU KADAR DÖNMESEYDİ,SAĞLIĞIMIN DEĞERİNİ BİLMEYECEKTİM, ŞU AN İSE HAMİLE KALAMADIĞIMA DEĞİL,CİDDİ BİR SAĞLIK PROBLEMİM OLMADIĞINA,SIKINTININ GEÇİCİ OLDUĞUNA SEVİNİYORUM VE İYİ Kİ HAMİLE DEĞİLİM ŞU AN DİYORUM,allah hayırlı vakitte hayırlısını,sağlıklısını versin hepimize

moralinizi bozmayın kızlar,en önemlisi sağlık,bunu unutmayın,sürekli başım döndüğünde doktor vertigo dediğinde,Aman AllaHIM herşeyi kafama takıp boş yere, kötü bir hastalığa düştüm,sağlığımın değerini bilseydim,keşke hiçbirşey için ağlamasaydım,üzülmeseydim dedim,2 yıl işsiz kaldıktan sonra bir işim olmuştu ama gidemiyordum işe,sağlığımı kaybedip,felç olup yatağa düşmekten çok korktum, neyseki tomografim tertemiz ama kötü de çıkabilirdi bu bana önemli bir ders oldu,hiçbirşey için kendimi üzmeyecem ve Allah tan hayırlısını isteyecem,Allahım o kadar büyükki bu rahatsızlığı verdi bana ve herşeyin nedenini öğrendim,yoksa neden hamile kalamıyorum diye strese girip belki de şirke düşecektim,perdenin sadece görünen tarafını yorumluyor,boşu boşuna canımıza eziyet ediyoruz,o can ki bize emanet,emanete sahip çıkalım,hayatı zehretmeyelim kendimize ve etrafımızdakilere...

elbette haklısın cnm. ne desek boş. ben 26 sında regl olmayı bekliyordum. kaç tane idrar testi yaptım hepsi negatif. bugün ayın 28i . şimdilik hala gelen giden yok. ama karnım şiş ve sanki içim hep gaz dolu. hamile olmadığımı düşünüyorum. bu şişkinlik neyin nesi acaba

sibel ablacım ve handecim lütfen üzülmeyin herşeyde vardır bi hayır derler sonraki aya kısmetse bende hala beklemedeyim handem seninle aynı gündü BAT biliyorum ki negatif çıkıcak bu yüzden ne kanda ne de idrarda bakmayı düşünmüyorum..daha önceden bir sürü idrar testleri almıştım erkenden kan testi yaptırmıştım ama şimdi daha temkinli yaklaşayım diyorum..hayırlı cumalar arkadaşlar..

tubacım senin belirtilern arasında şişkinlik ve gaz sancısı var mıydı cnm?

evet hayatım hemde nasıl vardıı...
bu arada dünde doktora gittim bebişin resmini aldık :))) tabii şuan ufacık bi kese
vee bunu sizlerde yaşıycaksınız sakın ümitsizliğe kapılmayın... size bişey anlatayım da kimlerin çocuk sahibi olduklarını anlayın ve ümitsizliğe kapılmayın: benim bi teyzem vardı vee 25 yıllık evliydi çocuğu yoktu çünkü epilepsi hastasıydı ve hergün içmesi gereken beyin hapı vardı ve o hap kesinlikle hamile bırakmazmış... 43 44 yaşına geldiğinde hamile kaldı ve doktor kesinlikle yatıcaksın dedi fakat kendisi temizlik yapmaya kalkmış vee 7 aylık bebeğini doğurdu daha sonra da 2 günde kaybetti bebeğini...fakat yılı dolmadan tekrar hamile kaldı ve Allah bağışlasın kocaman kızı var şimdi...
bunu siz ümidinizi kaybetmeyin diye anlattım dün doktor ortalama 7 ayda hamile kalınır dedi hiç bi sorun yokken...arkadaşlar lütfen canınızı sıkmayınn

deryacım mutlu ol ki nedenini bulmuşsun ve tiroid hormonunu normal düzeyde olunca yine hamile kalıcaksın ve bu sefer kucağına alıcaksın bebeğini...

handecim sende sıkma canını bütün yaşadığımız belirtiler psikolojik olabiliyor ne yazıkki beynimiz büyük bir oyunu bu ay rahat ol canım takma kafana fazla..

baharcım sende kan testi yada kırmızıları görmeden ümitsizliğe kapılma ....

cnm bir albüm yaparsn inş.. koyarsın içine bebişinin resimlerini sırayla:)
sağol cnm.. ben geçtim herşeyi artık adet olmak istiyorum sıkıldım çok çünkü..
bu arada benim net gidip gelio.. o yüzden heran takip edemiyorum..

kızlar dün tv de bir doktor konuşuyordu rahmi olan her kadın hamile kalır mutlaka anne olur kimse ümitsizliğe kapılmasın diyordu birde saraçoğlunun soğan kürü video sunu izledim bu kürü uygulayan bayanların çoğu hamile kalacaktır diye konuşuyordu tabi önce ALLAHtan isticez ümidimizi kesmicez ben bu gün kendimi daha iyi ve kararlı hissediyorum olacak inanıyorum dua ediyorum

canım ya bu ay bende aynı durumdayım biliyorsun hala adet olmadım bana adet söktürücü vermedi hormon testi yaptı sonucuda haftaya alıcam soğan kürü yapıyorum haklısın herşey çok kafaya taktığımız için oluyor ben bunu dün anladım moralini hiç bozma güçlü olmamız lazım ben inanıyorum hepimiz bebiş sahibi olacağız bu ay bende de yumurtlama olmamış adet olmayı bekliyorum hala

kızlar günaydınnn.. iyi bi gün bol hamişli bi gün olsun bütün testler pozitif olsun inş. gerçi günaydın demek için birazcık geç oldu, çalışanlar birascık kızcak amaaaa uyumuyodum bu saate kadar gecmii okudum azcık :)öpüyorum sizleriiii :76::76:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…